sp4ubw Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 Cały czas dostępne tylko ich nie ma. Dostawa za tydzień. Słaba ta sprzedaż. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsiewicz Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 Jak mozna wybrac odbior w salonie? Mam tylko inpost i fedex :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
emarcin Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 Cały czas dostępne tylko ich nie ma. Idź i kup od ręki gdzie indziej marudo. Na dzień dzisiejszy takie są realia. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp4ubw Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 @emarcin może i są. W każdym razie jestem w s tanie zamówić teraz i mieć jutro. Ewentualnie mogłem kupić wczoraj od ręki w swoim mieście. Takie są realia i nie marudzę. Stwierdzam fakt. A co do MI9 wystarczą mi te co mam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steller Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 23 minuty temu, zsiewicz napisał: Jak mozna wybrac odbior w salonie? Mam tylko inpost i fedex :/ Chyba już nie można, na początku też mogłem wybrać odbiór osobisty 26 minut temu, sp4ubw napisał: Cały czas dostępne tylko ich nie ma. Dostawa za tydzień. Słaba ta sprzedaż. Wydaje mi się, że to i tak będzie najszybsza opcja dostawy, spośród innych sklepów Link to comment Share on other sites More sharing options...
emarcin Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 [mention=12480]sp4ubw[/mention] z oficjalnej dystrybucji? Jeżeli tak to gdzie można kupić od ręki? Konkrety poproszę.Edit:Na mi-home już wszystko wyprzedane oczywiście nie wiem ile sprzedali ale poszło w 40 minut. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp4ubw Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 @emarcin nie czytasz uważnie co piszę. Wczoraj to nie dzisiaj, więc nie kupisz od ręki dzisiaj, skoro wczoraj został sprzedany. Tak z oficjalnej dystrybucji. Po prostu kupiłem kilka i sprzedałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emarcin Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 Czytaj uważnie... gdzie?Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp4ubw Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 Nieważne, to już i tak nieaktualne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 (edited) Więc mamy rozwiązanie zagadki "Wszystkie egzemplarze Mi 9 wyprzedały się w jeden dzień!". Nic dziwnego skoro rzucili pięć sztuk Trochę parodia z tą dostępnością, no ale trudno. Ja i tak czekam na OP7 i kolejnego Mixa żeby zdecydować czy zmieniam Mi 8. Edited March 28, 2019 by galakty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 Ja mi mi-store zamówiłem. Mam przetwarzane. Nie mam info że mogę odebrać. Jest przetwarzane. Udało się łyknąć w tym okienku. W z XKOM mam info że do końca marca będzie do odbioru. email od nich. Wezmę gdzie akurat będzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emarcin Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 To miałem to samo bo też jak zamawiałem to nie miałem baneru o dostawie w kwietniu.Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsiewicz Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 @rakers o to ciekawe z tym x-komem. Kiedy skladales zamowienie i kiedy takiego maila dostales ze do końca marca odbierzesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 składałem zamówienie 25. Dziś otrzymałem email, który zaraz zamieszczę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eject Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 normalnie 1999zł. Szał bo był ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 6/128 1999 w mi-store. A email z xkom taki otrzymałem dziś rano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacy Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 (edited) @rakers A jaki kolor w xkomie zamówiłeś? Edited March 28, 2019 by bacy Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsiewicz Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 Koniec marca czyli zostalo im tylko dzisiaj i jutro ale to raczej taki mail byleby odpisac chyba.. bo ja za to dostalem ze beda dostepne w kwietniu dopiero choc zamowilem 17 marca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 (edited) @bacy 6/64 czarny zamówiłem w xkom. Edited March 28, 2019 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razor65 Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 No to ja zamawiałem na drugi dzień po premierze i taka jest dzisiejsza odpowiedź z x-kom: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 @up data zamówienie być może się liczy. Po weekendzie będzie wiadomo co i jak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereo0 Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 @emarcin na takie okazje wchodzi się na przeglądarce z incognito albo na zupełnie innej bo pliki ciasteczek często powodują, że widzimy nienaturalna stronę. Sam zamawiałem i widziałem odbiór w Warszawie jako pierwsza opcja a zamawiałem 10.09 ;p Dostałem takiego maila. Dalej trzymam zamówienie w x-kom w razie w;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
emarcin Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 Tak właśnie zrobiłem, byłem w trybie incognitoWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej5161 Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 @stereo0 Otrzymałem również takiego maila, być może nam się udało i dostaniemy szybciej. Tylko ile można kompletować 15 telefonów Link to comment Share on other sites More sharing options...
emarcin Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 Płaciliście z góry czy przy odbiorze?Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kret11 Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 (edited) Odebrałem swojego dziś z Mi Store Wrocław i pogadałem sobie z kierownikiem o całej sytuacji więc info z pierwszej ręki jest takie: - na podstawie statystyk sprzedaży Mi 8 w Polsce Xiaomi zaplanowało sobie przedsprzedaż nowego modelu - wysłali tani statek z kilka tysiącami sztuk - statek płynie, kampania reklamowa - okurwa, ale dużo zamówień, statek się sprzedał - ratujemy wizerunek: wysyłamy codziennie drogi samolot z Chin do PL z małą paczką, rozdzielamy to na wszystkie punkty sprzedaży Wczoraj przyjechało 15 szt. czarnego 6/128 do Wrocławia, dziś 10 sztuk niebieskiego 6/128, będzie kontynuowane w najbliższych dniach. Edited March 28, 2019 by kret11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsiewicz Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 To xkom dostal chyba cale 0 z tego samolotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereo0 Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 Chciałem zadzwoni. Do mihome się coś dowiedzieć kiedy to wyślą, ale albo mnie już zablokowali, albo naprawdę numer jest zajęty. Dziwne, że taki sklep nie ma jakiejś automatycznej sekretarki jak w innych sklepach tylko Cię wyrzuca z połączenia xD @Steller taka sama taktyke przybralem. Kto wygra ten otrzyma moje pieniądze ;p 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 (edited) Dzwoniłem do mi-home, cudem się dodzwoniłem. Wszystkie z dziś będą realizowane 3 kwietnia 2019. Generalnie Pani która odebrała numer 579528116 była lekko podirytowana słowem Mi 9. Od rana pewnie siedzi na słuchawce. Edited March 28, 2019 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razor65 Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 4 godziny temu, rakers napisał: 6/128 1999 w mi-store. A email z xkom taki otrzymałem dziś rano. @rakers Muszę Cię zmartwić. W korespondencji z x-kom, w której pisali mi, że dostawa w kwietniu powołałem się na Twojego screena. Odpisali mi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
weah Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 A ja jestem zły na sklep Mi-Home. Chińczycy nawalili - fakt z dostawą. (jednak jak może pamiętacie z mi8 ile się czekało to była lipa - po premierze ok 2 miechy). A dlaczego jestem zły na naszych ? dostałem maila z godziny 10-30 że o 10-00 rozpoczyna się sprzedaż mojego telefonu i co? było już pozamiatane. (mogę screena wrzucić jak ktoś nie wierzy). Poza tym byłem przedwczoraj u nich i mówili najwcześniej za 2 tygodnie (arkadia). A żona czeka... i narzeka czym będzie robić zdjęcia dzieciom.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 [mention=38203]Razor65[/mention] tak dzwonili do mnie że nie będzie, przepraszaja itp. W następnym tygodniu po środzie może się coś ruszy i to najwcześniej. Nie wiem może odpuszczę temat na 3 miesiące. Mam mi8 więc.,. Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 Powiem wam, że dzisiaj o 18:00 normalnie kupiłem Mi 9 128 Niebieską w Mi Store w Gdyni. Na moment zakupu były jeszcze dwie takie sztuki więc ogólnie da się wyrwać Mi 9 stacjonarnie (o dziwo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razor65 Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 Na to wychodzi. Byłem dzisiaj w Mi Store w Poznaniu i była jedna czarna 6/128 od ręki, pozostałe wyprzedały się dzisiaj na podstawie rezerwacji. Dzisiaj otrzymali 20 szt. i w teorii codziennie powinni coś mieć, ale nie wiedzą ile, więc będą się kontaktować z osobami z listy. Co do x-kom to też uważają, że nie mają sprzętu na realizację zamówień. Ogólnie zawinili Chińczycy, ale zupełnie się nie przyznają, mówią, że zrobili wszystko zgodnie z planem. Samo Mi 9 zrobiło na mnie bardzo dobre wrażenie, szybkość, jakość, małe ramki i mały notch (w stosunku do posiadanego przeze mnie Mi 8). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 Xkom. Dostawa koniec kwietnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts