Jump to content

Mi 9 - gdzie kupić? Dostępność modelu, wersji

Guest

Recommended Posts

12 godzin temu, zalezi napisał:

W RTV euro AGD są Ocean Blue 64 GB dostępne.

Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka

Chyba jakiś błąd, bo wczoraj zarezerwowałem dwa 6/64 i niestety, oba są w czasie kompletowania zamówienia. 

8 minut temu, rafal_s napisał:

Na mi-home dostępne lawendy 64gb

Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka

O dziwo, bardzo długo są już dostępne. Sam z braku laku myślałem.. ale no nie podoba mi się ten kolor :c

Poczułem się zmotywowany do wykonania telefonu do xkom przed chwilą. Sprawa wygląda następująco. Ja zamówiłem tą wersję co kolega wyżej napisał 6/128 niebieską 15 marca. Jeszcze nie przydzielono telefonu do mojego zamówienia, ale mają cotygodniowe dostawy od producenta i dostawa na ten tydzień jeszcze nie doszła. Spodziewają się dostawy przed końcem tygodnia.

• Sad 1

128GB niebieski pojawił się w Euro z dostawą nawet na jutro. Klepnąłem sobie i niby jest już w drodze do sklepu. Termin dostawy: czwartek.

Zobaczymy :) Mam 3 sztuki w różnych sklepach, zobaczymy który będzie pierwszy :D

Dostałem informację, że moja rezerwacja na Niebieską MI9 128GB została dzisiaj wysłana do sklepu Euro RTV w Toruniu. Z racji tego, że kupiłem już inny telefon i tym samym zrezygnowałem z kupna MI9 jak ktoś ma ochotę to zapraszam na priva i może odebrać ją za mnie.

36 minut temu, P4tR0L napisał:

128GB niebieski pojawił się w Euro z dostawą nawet na jutro. Klepnąłem sobie i niby jest już w drodze do sklepu. Termin dostawy: czwartek.

Zobaczymy :) Mam 3 sztuki w różnych sklepach, zobaczymy który będzie pierwszy :D

RTV euro AGD ? Sprawdzam co pół godziny i nie ma, jest tylko wersja czarna i to nie cały czas. Dzwoniłem przed chwilą i nie mają

Edited by Patruu

tak z ciekawosci zapytam,wy te telefony bierzecie na raty? nówkę sztuke miałem w ogłoszeniu w cenie sklepowej (mi store) 128/6  dwa tygodnie telefon był w ogłoszeniu i jedynie kontaktowali się janusze z propozycjami zamiany....

1 godzinę temu, Patruu napisał:

RTV euro AGD ? Sprawdzam co pół godziny i nie ma, jest tylko wersja czarna i to nie cały czas. Dzwoniłem przed chwilą i nie mają

Był przez chwilę dostępny. Mnie się udalo.

• Nezumi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...