Kacper Skrzypek Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Na 8.12.20 EU nie ma problemu.wysłane z RN5 via Tapatalk 1
Antyhaker Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 4 godziny temu, LukaszQ napisał: Cześć Mam pytanko. Jest jakiś ROM, który ma wgrane idealnie te same gesty pelnoekranowe co MIUI? Rozchodzi mi się coś jak Aosp, Lineage, Syberia itd. Pozdrawiam. Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Jest kilka, ale ich działanie pozostawia sporo do życzenia. Naprawdę nie ma sensu się katować, jeśli na tym Ci zależy. 1
LukaszQ Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Jest kilka, ale ich działanie pozostawia sporo do życzenia. Naprawdę nie ma sensu się katować, jeśli na tym Ci zależy.Dzięki a podalbys na których jest ta funkcja? Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Antyhaker Opublikowano 23 Grudnia 2018 Opublikowano 23 Grudnia 2018 (edytowane) 11 godzin temu, LukaszQ napisał: Dzięki a podalbys na których jest ta funkcja? Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Chociażby na RevolutionOS takowa opcja była. Również na HavocOS oraz na PixelExperience Extended.ją widziałem. Podejrzewam, że znajdziesz ją też na Resurrection Remix. Te 3 pierwsze sprawdzałem osobiście. Edytowane 23 Grudnia 2018 przez Antyhaker
Radius Opublikowano 23 Grudnia 2018 Opublikowano 23 Grudnia 2018 22 godziny temu, latet napisał: Pytanko o użytkowników Global Dev na tym telefonie. Czy Wam też po wczorajszej (8.12.20) aktualizacji przestał działać Panel Sterowania? U mnie tak się stało. Nie pomogło wyczyszczenie danych tej apki. Może jakiejś innej dane trzeba wyczyścić? Z ciekawości - czy problem też jest może na 8.12.20 EU? Reset do ustawień fabrycznych nawet nie pomaga, więc pozostaje poczekać do kolejnej aktualizacji.
CyanowySamsung Opublikowano 23 Grudnia 2018 Opublikowano 23 Grudnia 2018 4 godziny temu, Antyhaker napisał: Chociażby na RevolutionOS takowa opcja była. Również na HavocOS oraz na PixelExperience Extended.ją widziałem. Podejrzewam, że znajdziesz ją też na Resurrection Remix. Te 3 pierwsze sprawdzałem osobiście. A czy te Custom ROM'y podnosiły jakość dźwięku chociaż? Suzkam rozwiązania jak podnieść basy i soprany bo ich trochę brakuje.
Antyhaker Opublikowano 23 Grudnia 2018 Opublikowano 23 Grudnia 2018 4 godziny temu, CyanowySamsung napisał: A czy te Custom ROM'y podnosiły jakość dźwięku chociaż? Suzkam rozwiązania jak podnieść basy i soprany bo ich trochę brakuje. Nie wiem, rzadko odtwarzam muzykę na smartphonie.
CyanowySamsung Opublikowano 23 Grudnia 2018 Opublikowano 23 Grudnia 2018 @Antyhaker Szkoda, że nie wiesz coś na ten temat. Szukam od kilku dni informacji.
PIKO-SJ Opublikowano 23 Grudnia 2018 Opublikowano 23 Grudnia 2018 W ViPER4Android jest regulacja dźwięku.
Antyhaker Opublikowano 25 Grudnia 2018 Opublikowano 25 Grudnia 2018 Dnia 23.12.2018 o 21:34, CyanowySamsung napisał: @Antyhaker Szkoda, że nie wiesz coś na ten temat. Szukam od kilku dni informacji. Możesz sobie zainstalować dodatkowy moduł w magisk - po co kombinować :P
CyanowySamsung Opublikowano 25 Grudnia 2018 Opublikowano 25 Grudnia 2018 @Antyhaker Na to trzeba ROOT'a i odblokowanego Bootloadera. Dzisiaj za to się zabieram.
Antyhaker Opublikowano 25 Grudnia 2018 Opublikowano 25 Grudnia 2018 8 godzin temu, CyanowySamsung napisał: @Antyhaker Na to trzeba ROOT'a i odblokowanego Bootloadera. Dzisiaj za to się zabieram. Do customów również, więc w sumie bez znaczenia
CyanowySamsung Opublikowano 25 Grudnia 2018 Opublikowano 25 Grudnia 2018 2 godziny temu, Antyhaker napisał: Do customów również, więc w sumie bez znaczenia Każdy Custom ROM da możliwość polepszenia dxwięku. Słuchawki aż skaczą od basu
ziutek11113 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Czy ktoś z was także używa flashcore i nie ma dźwięków powiadomień np gdy jest gol?
Antyhaker Opublikowano 27 Grudnia 2018 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Dnia 26.12.2018 o 00:59, CyanowySamsung napisał: Każdy Custom ROM da możliwość polepszenia dxwięku. Słuchawki aż skaczą od basu Raczej od placebo - nie zrobisz czegoś z niczego
CyanowySamsung Opublikowano 27 Grudnia 2018 Opublikowano 27 Grudnia 2018 3 godziny temu, Antyhaker napisał: Raczej od placebo - nie zrobisz czegoś z niczego Rozwiniesz swoją myśl? Bo póki co jestem zadowolony z osiągniętego efektu
Antyhaker Opublikowano 27 Grudnia 2018 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Rozwiniesz swoją myśl? Bo póki co jestem zadowolony z osiągniętego efektu W sensie co mam Ci tłumaczyć? Czym jest placebo?Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
gwalberg Opublikowano 27 Grudnia 2018 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Jak zainstalować Vanced poprzez Magiska na RN5? Odinstalowałem oficjalnego youtuba, wyłączyłem automatyczne akltualizacje i zainstalowałem Vanced. Widac że jest zainstalowany w modułach magiska ale nie zainstalowała się apk. Jakaś rada?
frrancuz Opublikowano 27 Grudnia 2018 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Odinstaluj moduł. Reboot. Sprawdź 2. kolor.Mi kiedyś pomogło na innym sprzęcie. Na RN5p poszło standardowo - czarny. RN5p - whyred
gwalberg Opublikowano 27 Grudnia 2018 Opublikowano 27 Grudnia 2018 1 godzinę temu, frrancuz napisał: Odinstaluj moduł. Reboot. Sprawdź 2. kolor. Mi kiedyś pomogło na innym sprzęcie. Na RN5p poszło standardowo - czarny. RN5p - whyred Sprawdziłem obydwa moduly i za każdym razem to samo, instaluje się moduł ale nie instaluje się apk
Antyhaker Opublikowano 27 Grudnia 2018 Opublikowano 27 Grudnia 2018 1 godzinę temu, gwalberg napisał: Sprawdziłem obydwa moduly i za każdym razem to samo, instaluje się moduł ale nie instaluje się apk Ja to robiłem tak - najnowsza dostępna wersja YT > instalacja modułu > deinstalacja aktualizacji YT > profit Ofc również wyłączyłem automatyczne aktualizacje. 1
gwalberg Opublikowano 27 Grudnia 2018 Opublikowano 27 Grudnia 2018 54 minuty temu, Antyhaker napisał: Ja to robiłem tak - najnowsza dostępna wersja YT > instalacja modułu > deinstalacja aktualizacji YT > profit Ofc również wyłączyłem automatyczne aktualizacje. Dzięki, twój sposób zadziałał. Vanced podmienił oficjalną apk. 1
CyanowySamsung Opublikowano 27 Grudnia 2018 Opublikowano 27 Grudnia 2018 6 godzin temu, Antyhaker napisał: W sensie co mam Ci tłumaczyć? Czym jest placebo? Nie Co masz na myśli pisząc "Placebo"? Czy chodzi o zmianę na Custom ROM'a i podniesienie głośności i jakości dźwięku?
Antyhaker Opublikowano 28 Grudnia 2018 Opublikowano 28 Grudnia 2018 8 godzin temu, CyanowySamsung napisał: Nie Co masz na myśli pisząc "Placebo"? Czy chodzi o zmianę na Custom ROM'a i podniesienie głośności i jakości dźwięku? Tak, to podniesienie jakości dźwięku to placebo. Jasne, podbijesz głośność lecz kosztem jakości
CyanowySamsung Opublikowano 28 Grudnia 2018 Opublikowano 28 Grudnia 2018 @Antyhaker No właśnie nie, bo na jakości dźwięku też zyskał. Grał na stocku jakby chciał, a nie mógł.
Antyhaker Opublikowano 28 Grudnia 2018 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Może inaczej - poprawisz spapraną robotę, ale nie wyciągniesz 120%
ziutek11113 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Dnia 26.12.2018 o 17:16, ziutek11113 napisał: Czy ktoś z was także używa flashcore i nie ma dźwięków powiadomień np gdy jest gol?
CyanowySamsung Opublikowano 28 Grudnia 2018 Opublikowano 28 Grudnia 2018 6 godzin temu, Antyhaker napisał: Może inaczej - poprawisz spapraną robotę, ale nie wyciągniesz 120% Tutaj z Tobą się w pełni zgadzam 1
gwalberg Opublikowano 30 Grudnia 2018 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Z najnowszą wersją pojawił się google lens. Jednak patrząc w aparat, tam gdzie powinien być, nie ma go. Ma ktoś google lens?
Kacper Skrzypek Opublikowano 30 Grudnia 2018 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Miałem i nadal mam na 8.12.27. Zaktualizuj aplikację Google w Google Play. 1
marmar230 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Opublikowano 30 Grudnia 2018 2 godziny temu, gwalberg napisał: Z najnowszą wersją pojawił się google lens. Jednak patrząc w aparat, tam gdzie powinien być, nie ma go. Ma ktoś google lens? To jest nas kolego dwóch....ktoś podpowie jak to uruchomić/skonfigurować ?
gwalberg Opublikowano 30 Grudnia 2018 Opublikowano 30 Grudnia 2018 1 godzinę temu, marmar230 napisał: To jest nas kolego dwóch....ktoś podpowie jak to uruchomić/skonfigurować ? Musisz mieć zainstalowane google, miałem to odinstalowane. Po instalacji masz to w kamerze
gwalberg Opublikowano 30 Grudnia 2018 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Nie, ja mam w tej chwili eu. Miałem odinstalowane google. Twój komentarz mnie naprowadził że trzeba go zainstalować
marmar230 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Hmm, również mam ostatnie eu. Mam zainstalowane podstawowe aplikacje Google. Jaka konkretnie aplikacje google masz na myśli pisząc o doinstalowaniu ?
Rekomendowane odpowiedzi