Pyrlandia Posted October 26, 2018 Share Posted October 26, 2018 Coś się xiaomi opuściło z tymi aktualizacjami. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariuszkwapien Posted October 26, 2018 Share Posted October 26, 2018 Coś się xiaomi opuściło z tymi aktualizacjami. Jest aktu pobrałemWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
RSL Posted October 31, 2018 Share Posted October 31, 2018 Te aktualizacje niczego nie wnoszą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadow14pl Posted November 1, 2018 Share Posted November 1, 2018 12 godzin temu, RSL napisał: Te aktualizacje niczego nie wnoszą. Wnosza, nowe bugi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_kamillo Posted November 1, 2018 Share Posted November 1, 2018 A ja mam pytanie z innej beczki: czy można jakoś uruchomić funkcję PIP w aplikacjach? Chociażby w takiej Operze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gwalberg Posted November 1, 2018 Share Posted November 1, 2018 Developer ROM czy Stable ROM dla RN5 który lepszy? Jest problem z rootem przez magiska? Czy też nie będę miał problemu z rollbackiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted November 1, 2018 Share Posted November 1, 2018 51 minut temu, gwalberg napisał: Developer ROM czy Stable ROM dla RN5 który lepszy? Jest problem z rootem przez magiska? Czy też nie będę miał problemu z rollbackiem? Przecież to dział dla Mi6. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RSL Posted November 2, 2018 Share Posted November 2, 2018 Dnia 1.11.2018 o 03:58, shadow14pl napisał: Wnosza, nowe bugi Przepraszam, zapomniałem o tej funkcji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted November 21, 2018 Share Posted November 21, 2018 Wypowie się ktoś kto długo siedzi na global Stable/dev jak się sprawuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariuszkwapien Posted November 21, 2018 Share Posted November 21, 2018 Wypowie się ktoś kto długo siedzi na global Stable/dev jak się sprawuje? Ja mam dev od pierwszej chwili jak się pojawil. Żadnych problemów bez wipe ani razuWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted November 22, 2018 Share Posted November 22, 2018 ja mam stable od początku i zero problemów. ten ostatni sobie chwalę i polecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pyrlandia Posted November 22, 2018 Share Posted November 22, 2018 Ja również jestem zadowolony z global. Ciekawe, kiedy będzie aktualizacja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted November 22, 2018 Share Posted November 22, 2018 Podobno pracują nad miui11. Może pie dostaniemy od razu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soplus Posted December 1, 2018 Share Posted December 1, 2018 (edited) Ciekawe, czy Mirror Link wprowadzą? Edited December 1, 2018 by Soplus Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacu Posted December 2, 2018 Share Posted December 2, 2018 Podobno pracują nad miui11. Może pie dostaniemy od razu. Liczę na to, że nie. Nie chciałbym rezygnować z nagrywania rozmów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted December 2, 2018 Share Posted December 2, 2018 A informujesz rozmówców o nagrywaniu rozmów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacu Posted December 2, 2018 Share Posted December 2, 2018 Tak. Telemarketerów xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted December 7, 2018 Share Posted December 7, 2018 Jaka jest najnowsza wersja global Stable? Bo widzę że jest 10.0.2.0 do pobrania na xiaomi firmware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadow14pl Posted December 10, 2018 Share Posted December 10, 2018 Dnia 7.12.2018 o 22:21, Kamil Kupiec napisał: Jaka jest najnowsza wersja global Stable? Bo widzę że jest 10.0.2.0 do pobrania na xiaomi firmware. Sam sb odpowiedziales na pytanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marzzz Posted December 10, 2018 Share Posted December 10, 2018 (edited) Dnia 7.12.2018 o 23:21, Kamil Kupiec napisał: Jaka jest najnowsza wersja global Stable? Bo widzę że jest 10.0.2.0 do pobrania na xiaomi firmware. chiński rom http://en.miui.com/download-326.html tu sprawdzaj Edited December 10, 2018 by Marzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miss Adams Posted December 13, 2018 Share Posted December 13, 2018 Powiem Wam, że ostatnio Xiaomi trochę zlewa naszego Mi 6. Od czasu udostępnienia MIUI 10 we wrześniu nic się nowego nie pojawiło na Global Stable, poprawki ciągle z sierpnia. Chyba troszkę słabo jak na flagowca z 1,5 rocznym stażem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
witek_77 Posted December 13, 2018 Share Posted December 13, 2018 to fakt. Huawei puszcze aktualizacje zabezpieczen do p20 co miesiac. Co nie zmienia faktu, ze odkad jestem na global stable oficjalnym i zablokowanym bootloaderze skonczyly sie moje narzekania na xiaomi Oczywiscie oprocz cyferek z zabezpieczen. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted December 13, 2018 Share Posted December 13, 2018 Mogli by poprawić aparat i jakość dźwięku w nagraniach wideo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
witek_77 Posted December 13, 2018 Share Posted December 13, 2018 A tak offftop mały. Nie wiem czemu, ale odkąd mam MI6 (a mam już 1,5roku) nie odczuwam potrzeby wymiany telefonu. Po prostu jestem z niego zadowolony. MI5 było spoko, ale pocisnąłem szybko bo co chwilę jakiś problem. Wychodzi na to, że to była wina naszego rodzimego miui. Poprzednim moim takim telefonem był LG G2. Reszta szybko zostawała wymieniana Na przyszły rok może na coś sie skuszę, ale poczekam na snapa 855 i jakies aparaty jeszcze lepsze. Póki co między 835 a 845 była ewolucja tak jak między 845 a 855. Za to między 835 i 855 już jest rewolucja Jedyne co to aparaty xiaomi wreszcie zaczęło montować dobre więc myślę, że przyszły rok zaowocuje w wymianę telefonu. Czyli snap 855, aparacik dobry, notch mi obojętny, sieci 5g nie potrzeba mi bo nim to dojdzie to zdąże wymienic telefon. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RSL Posted December 14, 2018 Share Posted December 14, 2018 Odczuwam podobnie, Mi6 to telefon niemal idealny. Byłby idealny gdyby nie brak jacka i MIUI, ale to w sumie niewielkie problemy. Słuchawki na BT i lineageos rozwiązują sytuację. Telefon chyba zmienię jak na dobre rozkręci się 5G i moda na klony iphone x minie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted December 14, 2018 Share Posted December 14, 2018 @RSL jak się sprawuje lineageos? I na jakim androidzie.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RSL Posted December 15, 2018 Share Posted December 15, 2018 @Kamil Kupiec 8.1, czekam na oficjalną wersję z 9. Ogólnie było fantastycznie, ale odkąd są wydania nightly zamiast weekly to pojawiają się różne dziwne problemy. Od początku nightly lekko laguje przy wolnym scrollowaniu, wcześniej tego nie było, ale da się żyć. Z tydzień temu crashowały ustawienia przy próbie zmiany koloru akcentu, ale już działa. Już chyba nie będę aktualizował aż do wydania LOS 16. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted December 15, 2018 Share Posted December 15, 2018 @RSL w takim razie również poczekam na v16. Póki co siedzę na eu Stable i jestem zadowolony ale miui się trochę znudziło Link to comment Share on other sites More sharing options...
acocieto Posted January 3, 2019 Share Posted January 3, 2019 Może ktoś używa stable .eu 10.2.1 na mi6 lepiej wypada niż tygodniowy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted January 4, 2019 Share Posted January 4, 2019 Przez jakiś czas byłem na 10.2.0 i byłem zadowolony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acocieto Posted January 4, 2019 Share Posted January 4, 2019 2 godziny temu, Kamil Kupiec napisał: Drastycznie czym się różni w od tygodniówki? Oprócz miesiąca zabezpieczeń. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted January 4, 2019 Share Posted January 4, 2019 Dodawane są czasami nowe funkcje, które nie zawsze działają na wszystkich urządzeniach. Mi6 i tak jest pomijane i nowe funkcje dostają głównie mi8, mix3 i pocof1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acocieto Posted January 4, 2019 Share Posted January 4, 2019 3 minuty temu, Kamil Kupiec napisał: Jaki rozmiar miała siatka skrótów 5x3 czy 4x3 i czy był skrót NFC? AF szybciej łapał ostrość? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted January 4, 2019 Share Posted January 4, 2019 Chyba 4x3 a nfc było. Co do af się nie wypowiem bo używam gcam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawek189 Posted January 4, 2019 Share Posted January 4, 2019 Ostatnio coś cisza z aktualizacjami. Szkoda trochę, że Xiaomi wypuszcza więcej nowych telefonów niż aktualizacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts