FromWP Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Bo to jest taka bardziej rozbudowana opaska. Opcje komunikacji w kierunku telefonu są ograniczone. Ale dzięki temu potrafi miesiąc na ładowaniu, jak opaska wytrzymać.
johnybiu Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Czym będzie się różniła opaska w wersji chińskiej od globalnej? Bo nie wiem którą wybrać.
fake4r Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Znaczkiem CEWysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
johnybiu Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 4 minuty temu, fake4r napisał: Znaczkiem CE Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Tylko?
fake4r Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 I ceną Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
johnybiu Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 1 minutę temu, fake4r napisał: I ceną Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka No to ja wiem ale oprogramowanie będzie takie samo i czy urząd celny może mi zatrzymać taką opaskę nie będącą ze znaczkiem CE?
fake4r Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Teoretycznie może. Oprogramowanie i tak zmienisz pewnie na to modowane pl z forum, a chyba i tak są identyczne. Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
johnybiu Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 21 minut temu, fake4r napisał: Teoretycznie może. Oprogramowanie i tak zmienisz pewnie na to modowane pl z forum, a chyba i tak są identyczne. Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Tego się właśnie obawiam. Więc sam już nie wiem.
Gość Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Może jeszcze być różnica w domyślnym języku, w razie gdybyś nie chciał zmienić fw. Ja planowałem zmienić fw, ale jak dostałem zegarek i zobaczyłem angielski, doszedłem do wniosku, że nie potrzebuję grzebać tylko po to, żeby kilka słów w sofcie było po polskuSent from my EVA-L09 using Tapatalk
fake4r Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Tego się właśnie obawiam. Więc sam już nie wiem. Jak nie podlegasz pod UC Przemyśl to raczej nie ma się czego obawiać. U nich jedynie była ostatnimi czasy jazda z CE...
dlugi_5 Opublikowano 9 Marca 2018 Opublikowano 9 Marca 2018 Witam, czy jest jakieś rozwiązanie żeby w powiadomieniach aplikacji nie było znaków zapytania?
fake4r Opublikowano 9 Marca 2018 Opublikowano 9 Marca 2018 Apki: amazfit tools, notify fitness albo darmowa amazfit alert (chyba tak się nazywa) Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
Zwiniu Opublikowano 9 Marca 2018 Opublikowano 9 Marca 2018 A wiecie dlaczego mając oprogramowanie w języku angielskim miałem wyświetlane polski litery a mając wgrane polskie oprogramowanie z tego forum nie wyświetla mi już polskich znaków? Za miast ó pokazuje o. Nie jest jakiś dużym problemem, ale wcześniej było ok.Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka
dlugi_5 Opublikowano 9 Marca 2018 Opublikowano 9 Marca 2018 1 godzinę temu, fake4r napisał: Apki: amazfit tools, notify fitness albo darmowa amazfit alert (chyba tak się nazywa) Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Dzięki Wielkie. Alert bridge działa bardzo dobrze. Można takie info w pieszym poście zamieścić (zaoszczędzi to trochę czasu). Piwo dla Ciebie.
tomurbanowicz Opublikowano 9 Marca 2018 Autor Opublikowano 9 Marca 2018 Właśnie się szykowałem nad aktualizacją pierwszego postu. Oprócz Alert Bridge napiszcie co jeszcze dodać.
dlugi_5 Opublikowano 9 Marca 2018 Opublikowano 9 Marca 2018 1 godzinę temu, tomurbanowicz napisał: Właśnie się szykowałem nad aktualizacją pierwszego postu. Oprócz Alert Bridge napiszcie co jeszcze dodać. Można dodać ostrzeżenie, czego nie robić (tzn. jakiego mifit nie instalować przy danym FW)
fake4r Opublikowano 9 Marca 2018 Opublikowano 9 Marca 2018 Pojawił sie nowy mifit 3.3.2.1. Ponoć jest fw z numerkiem .99 Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka 1
stillo Opublikowano 9 Marca 2018 Opublikowano 9 Marca 2018 https://amazfitwatchfaces.com/bip/view/?id=2264 Minął miesiąc na tej tarczy a wskaźnik naładowania baterii pokazuje 38%. Włączone powiadomienia poł/sms. Codziennie budzik wibracjami. Mogę polecić tą tarczę.
tomurbanowicz Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Opublikowano 10 Marca 2018 Pojawił sie nowy mifit 3.3.2.1. Ponoć jest fw z numerkiem .99Wersja beta.
fake4r Opublikowano 10 Marca 2018 Opublikowano 10 Marca 2018 No beta beta. Czekamy na stabilną Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
xiar Opublikowano 10 Marca 2018 Opublikowano 10 Marca 2018 Na pierwszej stronie ostatnią wersją jest 3.2.9, a na stronie apkmirror jest 3.3.0
pkonrad Opublikowano 10 Marca 2018 Opublikowano 10 Marca 2018 W 3.3.0 nie było nowego fw dla zegarka. 1
sdsi Opublikowano 10 Marca 2018 Opublikowano 10 Marca 2018 22 minuty temu, pkonrad napisał: W 3.3.0 nie było nowego fw dla zegarka. A są gdzieś w sieci jakieś changelog'i?
FromWP Opublikowano 10 Marca 2018 Opublikowano 10 Marca 2018 Dnia 04/03/2018 o 08:46, Robsonik20 napisał: Zamawiałem przez Gearbest z aliexpress już dawno zrezygnowałem. Wczoraj jednak oddali mi kasę (po ponad trzech miesiącach zwodzenia). Sklep, bo sam Aliexpress w trakcie okresu ochronnego zwraca bez problemu, nawet jak się płaci przelewami24. Poszedłem do sklepu i kupiłem nowego z oficjalnej polskiej dystrybucji.
fido Opublikowano 10 Marca 2018 Opublikowano 10 Marca 2018 Witam Jest gdzieś dokupienia zegarek w dobrej cenie wersja English ? Jakby ktoś miał linka poproszę
johnybiu Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 17 godzin temu, fido napisał: Witam Jest gdzieś dokupienia zegarek w dobrej cenie wersja English ? Jakby ktoś miał linka poproszę Na gearbest jest z polskiego magazynu ale wersja chińska za 246 zł.
szablix Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 @fido Planuje swojego sprzedać, wersja international kupiony na GB pod koniec grudnia 2017 doszedł pod koniec stycznia 2018 zatem ma 1,5 miesiąca Stan idealny Planuje sprzedaż bo chcę się przesiąść na pace albo stratosa.
greg.x Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 (edytowane) Witam Czy źle wgrany mod może uceglić bipa? Wgrałem moda 0.0.9.5. PL działał jak należy. Znajomy sparował go z oryginalnym mifitem. Z tego co mówił zaktualizował się do wersji 0.1.0.86 w jezyku angielskim. Koniecznie chciał polski i wrzucił soft z pierwszego wątku, nie wiem który dokładnie. Pa aktualizacji zegarek już się nie włączył. Nie reaguje na ładowarkę ani na przycisk. Czy jest jakaś opcja "reanimacji"? Proszę o pomoc. Zegarek kupiony w gearbest, jest szansa na naprawę lub wymianę w taki wypadku? Edytowane 11 Marca 2018 przez greg.x
FromWP Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 4 godziny temu, johnybiu napisał: Na gearbest jest z polskiego magazynu ale wersja chińska za 246 zł. Oficjalna polska dystrybucja, wersja międzynarodowa kosztuje 299zł brutto, czyli w sumie taniej bo 243 zł netto jak się kupuje na firmę i odlicza Vat. Dla mnie wybór był prosty. @greg.x Niestety wgranie starszego, firmware lub błąd w trakcie wgrywania może uceglić zegarek. Nie słyszałem żeby po takim ucegleniu komuś udało się przywrócenie do życia. Sam jednego uwaliłem wgrywając starsze firmware. Wszystko wygląda poprawnie przy wgrywaniu, nie wywala błędów, ale zegarek już nie wstaje.
johnybiu Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 12 minut temu, greg.x napisał: Zegarek kupiony w gearbest, jest szansa na naprawę lub wymianę w taki wypadku? Raczej gwarancji nie uznają bo grzebane było w sofcie.
greg.x Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 Są w stanie to sprawdzić?Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
johnybiu Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 1 minutę temu, greg.x napisał: Są w stanie to sprawdzić? Pewnie mają swoje sposoby sprawdzić jaka wersja była wgrywana. 4 minuty temu, FromWP napisał: Oficjalna polska dystrybucja, wersja międzynarodowa kosztuje 299zł brutto, czyli w sumie taniej bo 243 zł netto jak się kupuje na firmę i odlicza Vat. Dla mnie wybór był prosty. Ja zakupiłem za niecałe 200zł z polskiego magazynu ale wersję chińską.
FromWP Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 4 minuty temu, greg.x napisał: Są w stanie to sprawdzić? Wątpię, może producent ma jakieś narzędzia, ale komunikacja z zegarkiem odbywa się tylko po BT, bez rozebrania niczego raczej nie sprawdzą. Mi sklep z Ali oddał kasę, a trzymali go 1,5 miesiąca, czyli chyba coś próbowali sprawdzać.
greg.x Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 tak czy siak zegarek zostanie wysłany do gerbest, może uda się coś wskórać
johnybiu Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 1 minutę temu, greg.x napisał: tak czy siak zegarek zostanie wysłany do gerbest, może uda się coś wskórać Tak czy inaczej zawsze trzeba próbować a może się uda.
Rekomendowane odpowiedzi