21szymi Posted September 18, 2016 Share Posted September 18, 2016 IBUYGOU według jakiego kursu liczy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekBB Posted September 18, 2016 Share Posted September 18, 2016 Po zainstalowaniu automapy (aAM_3.0.0_crk_3a.apk) przy uruchomieniu pojawia się błąd permission WRITE_SECURE_SETTINGS Ktoś zna rozwiązanie?? Zainstaluj wersję z Google Play na próbę. Jeśli ruszy to wina leży po wersji cukierkowej. Przeważnie do wersji cukierkowej potrzeba root i Lucky Paczera. Wysłane z Mi5 aAM.4.0.0.1606.apk mam taką wersję na mi5. Działa ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Picuś Posted September 18, 2016 Share Posted September 18, 2016 PYtanie dziś oblokowałem bootlader wgrałem twrp i wersje rom dev mam pytanie czy teraz mogę wrócić do wersji stabilnej i czy nadal będe miał odblkowany bootlader i będę mógl zrobić root i skad teraz mam wziąść wersje stabil? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emaras Posted September 18, 2016 Share Posted September 18, 2016 (edited) 15 minut temu, JacekBB napisał: Zainstaluj wersję z Google Play na próbę. Jeśli ruszy to wina leży po wersji cukierkowej. Przeważnie do wersji cukierkowej potrzeba root i Lucky Paczera. Wysłane z Mi5 aAM.4.0.0.1606.apk mam taką wersję na mi5. Działa ok. Tak też myslałem ze będzie trzeba wgrać wersje 4.0. Myslałem, że uda się bez roota. Oryginalna wersja uruchamia się bez problemu Zapoda ktoś szybko paczke Super SU dla xiaomi.eu MI5 stable 8.0.10 Edited September 18, 2016 by emaras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Picuś Posted September 18, 2016 Share Posted September 18, 2016 napisz jak mam super su w telefonie co muszę zrobić w twrp żeby root się zrobił Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slashu Posted September 18, 2016 Share Posted September 18, 2016 Instalujesz go jak normalna co tygodniowe aktualizacje. Po prostu robisz instal i reboot Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekBB Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 (edited) Ja u siebie mam V2.76. Wysłane z Mi5 https://download.chainfire.eu/969/SuperSU/ Póżniej z automatu zaktualizowało się do v2.78 Edited September 19, 2016 by JacekBB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Picuś Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 kto wie jak usunąć powiadomienie że aplikacja będzie pobierałą dane z roamingu., Nie wiem skąd ale ciągle mam takie powiadomienie na telefonie mimo iż zaznaczyłem że nie będą dane z roamingu pobierane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnny1836 Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 17 godzin temu, 21szymi napisał: IBUYGOU według jakiego kursu liczy? PayPal przelicza po swojemu waluty przy płatności. Jak kupowałem to wychodziło najlepiej w AUD Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzly Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Działą komuś płatność zbliżeniowa IKO? Nie mogę w ogóle powiązać karty pod płątnosci zblizeniowe w aplikacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emaras Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 (edited) Przy wysyłaniu większej ilości sms'ów wyswietla sie komunikat ostrzegający "aplikacja sms próbuje wysłać wiele ..." i ciągle trzeba klikać pozwól. Można to jakoś wyłączyć?? Przekopałem chyba juz wszystkie ustawienia Edited September 19, 2016 by emaras Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyra666 Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Dnia 17.09.2016 o 09:59, Acid napisał: Odblokowanie nie zależy już od romu. Można bez problemu na Global dev/stable. Chyba, że soft jest syfiasty to nie. Z Mi5 Pro @okulowiec Mi5 64 kupiony z IBUYGOU z zainstalowanym romem Global stable. Zmieniłem na versje Global dev i odblokowanie poszło za pierwszym razem. Z innej beczki czy ktoś wie jak wyłączyć zalaczanie podświetlenia ekranu na zablokowanym ekranie gdy przychodza wiadomości z mesengera? Mam wyłączona opcje podświetlenia ekranu w ustawieniach aplikacji. Za to w miui nie mogę tego znaleźć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eragon Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 (edited) Pytania ogólne w dziale ogólnym : Zablokowany Mi5. Przykładane są różne, obce palce.... potem mój... i mojego nie czyta. Czy przez to mam rozumieć, że po iluś tam błędnych próbach, nawet swojego boga już woła o hasło? Edited September 19, 2016 by Eragon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohyn Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Tak właśnie robił i robi:) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Picuś Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Witam mam problem poraz pierwszy chciałem zrobić cotygodniową aktualizacje pobrał się pilk 1.3gb potem dałem żeby wgrał tel się wyłączył i wszedłw twrp dałem instal i wywala mi błąd czy ktoś wie jak rozwiązać problem z tymi aktualizacjami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohyn Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Wejdź tutaj: https://miuipolska.pl/download/ Zobacz ile wazy 6.9.15 i się zastanów czy na pewno dobrze pobrałeś. Po za tym co to za problem? Nie łaska napisać co wyskakuje? albo wrzucić zdjęcie/screen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaiketsu Posted September 20, 2016 Share Posted September 20, 2016 Panowie, jak oceniacie awaryjność Mi5? widziałem w paru miejscach jak Acid pisał o dużej awaryjności tego modelu. Padających płytach, słabym spasowaniu. Trochę mnie to odstrasza, chociaż są po 1500 w technosie w najprostszej wersji. Niewiele w sumie drożej od mi4s, w którego do tej pory celowałem (a którego nie ma). Link to comment Share on other sites More sharing options...
lockerek Posted September 20, 2016 Share Posted September 20, 2016 On mówil o wersji 128 GB. Ja mam wersje 32 GB i jestem bardzo zadowolony Link to comment Share on other sites More sharing options...
fakeman Posted September 20, 2016 Share Posted September 20, 2016 Wszystko kwestia szczęścia i trafionej sztuki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaiketsu Posted September 20, 2016 Share Posted September 20, 2016 To brzmi źle - ja zawsze mam pecha w elektronice. Np z3c - pięć razy z rzędu uwalone piksele, pięć różnych sklepów :E Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyra666 Posted September 20, 2016 Share Posted September 20, 2016 Panowie, czy MI5 Wspiera ANT+? Widziałem specyfikacje, w których była informacje ze MI5 posiada ANT'a, ale u mnie jakos to nie chce zatrybyc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekBB Posted September 20, 2016 Share Posted September 20, 2016 Ci to jest taki czerwony pasek u góry ekranu jak ktoś do mnie dzwoni? Wysłane z Mi5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Picuś Posted September 21, 2016 Share Posted September 21, 2016 ciągłe powiadomienie o roamingu co jakiś czas wyświetla mi roaming aplikacje z wyjątków będą mogły łączyć sięz siecią . Mam ustawione że nigdy ale cały czas wyświetla mi na pasku powiadomień taki komunikat kto wie jak się tego pozbyć ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzly Posted September 21, 2016 Share Posted September 21, 2016 (edited) 19 godzin temu, pyra666 napisał: Panowie, czy MI5 Wspiera ANT+? Widziałem specyfikacje, w których była informacje ze MI5 posiada ANT'a, ale u mnie jakos to nie chce zatrybyc. jest jakaś aplikacja ANT zainstalowana w systemie więc pewnie tak. Edited September 21, 2016 by grizzly Link to comment Share on other sites More sharing options...
emaras Posted September 21, 2016 Share Posted September 21, 2016 "aplikacja sms próbuje wysłać wiele sms" pozwól / odmów Jest gdzieś możliwość wyłączenia tego ograniczenia? Wysyłając powyżej 20 sms'ów do grupy kontaktów ciągle wyskakuje mi taki komunikat. Do szału to doprowadza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekBB Posted September 21, 2016 Share Posted September 21, 2016 Jak wyłączyć takie coś ze jak się musnie po ekranie to od razu włącza się jakaś szukajka czy coś w tym stylu.? Wysłane z Mi5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wkamil Posted September 21, 2016 Share Posted September 21, 2016 Też chciałbym wiedzieć Chyba Miui nie daje takiej możliwości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MysticHussar Posted September 21, 2016 Share Posted September 21, 2016 Dnia 20.09.2016 o 19:31, pyra666 napisał: Panowie, czy MI5 Wspiera ANT+? Widziałem specyfikacje, w których była informacje ze MI5 posiada ANT'a, ale u mnie jakos to nie chce zatrybyc. Nigdzie oficjalnie nie znajduję takiej informacji... Podasz link? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyra666 Posted September 21, 2016 Share Posted September 21, 2016 11 minut temu, MysticHussar napisał: Nigdzie oficjalnie nie znajduję takiej informacji... Podasz link? własnie oficjalnie też nie znajduję :/ http://www.gsmmaniak.pl/510498/xiaomi-mi-5-specyfikacja/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jachu76 Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 Witam, z kąd można pobrać root dla mi5 ? wersję romu mam ostatnią z miui pl.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamKli Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 @jachu76 skąd? Pod każdą aktualizacją jest link do paczki root. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamKli Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 Czy ktoś korzysta z miui 7.5? Czy to taka na prawdę stabilna wersja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohyn Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 Tzn? A co Ci teraz doskwiera? Czego oczekujesz od 7.5? Bo ja korzystałem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamKli Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 Chciałbym wrócić na stabilną poprzednią wersję miui posiedzieć na niej z miesiąc bez instalacji roota i xposed. Sprawdzić czy można się przyzwyczaić do korzystania z systemu bez tych rzeczy. Ponoć bateria także trzyma lepiej na siódemce ale czy jest sens wracać do wcześniejszej wersji dla samej baterii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzly Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 Raczej nikt nie odpowie, musisz sprawdzić. Ja bym to włożył między bajki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts