Mi Band 4
181 tematów w tym forum
-
aktualizacje Mi Band 4 - aktualizacje 1 2 3 4 14
przez Zenderable- 3 obserwujących
- 469 odpowiedzi
- 182 tys. wyświetleń
Tutaj będziemy dyskutować o kolejnych aktualizacjach oprogramowania w Mi Band 4 (CN i Global).
Ostatnia odpowiedź: Fotonadka, 17 Października 2024 -
-
- 48 odpowiedzi
- 49,1 tys. wyświetleń
Dziwna akcja. Kupiłem opaskę jakiś tydzień temu, pomimo intensywnych testów, do dziś dobiło do 15%. I nagle stało się coś dziwnego. Z 15% w ciągu dnia całość spadła do 2%. Podłączyłem pod ładowanie, dobiłem do 100%, za godzinę używania znów 95%. To szybkie rozładowywanie powiązałem z instalacją i sparowaniem z aplikacją notify, którą zainstalowałem wczoraj. Usunąłem notify, bo bawiłem się ustawieniami, ale stwierdziłem że jestem prosty użytkownik, potrzebuję podstawowych podstaw. Mimo wszystko usunięcie, sprawowanie z mi fit nic nie pomaga. Godzina po północy, nie mam żadnego treningu, wyłączone powiadomienia, wyłączony ekran, a teraz już cholera 94% Co jes…
Ostatnia odpowiedź: d3tr0, 4 Sierpnia 2021 -
- 1 obserwujący
- 945 odpowiedzi
- 305,8 tys. wyświetleń
Witam, jako że w Chinach pojawiła się już nowa wersja opaski mam do was pytanie. Czy ktoś już zamawiał, jak tak to gdzie? Ceny na aliexpress między 30-50$. Może ktoś polecić jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę z jakąś rozsądną wysyłką?
Ostatnia odpowiedź: Gość, 24 Sierpnia 2020 -
- 53 odpowiedzi
- 18,5 tys. wyświetleń
Folia na mi band 4 - Allegro czy ktoś kupował juz ta folie ?? z tego linka
Ostatnia odpowiedź: sondejmarek, 1 Maja 2020 -
- 3 obserwujących
- 329 odpowiedzi
- 196,4 tys. wyświetleń
TWORZENIE TARCZ SPOSÓB NR 1 SPOSÓB NR 2 GDZIE ZNALEŹĆ TARCZE SPOSÓB NR 1(duży wybór) https://amazfitwatchfaces.com/mi-band-4/ SPOSÓB NR 2 (najłatwiejszy) https://play.google.com/store/apps/details?id=dev.rokitskiy.miband_watchface&hl=pl SPOSÓB NR 3 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mc.miband1&hl=pl Jeśli zmieniasz tarczę inaczej, daj znać!
Ostatnia odpowiedź: kris68, 15 Lutego 2024 -
- 1 obserwujący
- 8 odpowiedzi
- 5,4 tys. wyświetleń
Witam, Moze tutaj uda mi się uzyskać odpowiedź i pomoc w odniesieniu do pewnego zagadnienia: Udało mi się dodać i sparować 2 opaski na jednym telefonie ale nie pokazuje mi niestety statystyk z tej drugiej podłączonej opaski. Mogę przełączać się między opaskami w aplikacji Mi Fit ale statystyki (ilość kroków dziennie, miesięcznie ) pokazuje tylko dla jednej z nich ?! Czy jest jakaś możliwość żeby jakoś poradzić sobie z tym problemem ? Dziękuje
Ostatnia odpowiedź: ZduneX25, 18 Sierpnia 2021 -
- 1 odpowiedź
- 2,2 tys. wyświetleń
Mi Fit: 1. Ile sekund wibruje wam budzik? 2. Da się jakoś zmienić żeby drzemka trwała mniej niż 10 minut? Czy w poprzednich aktualizacjach było inaczej?
Ostatnia odpowiedź: fps, 8 Stycznia 2020 -
- 2 odpowiedzi
- 1,7 tys. wyświetleń
Witam Poszukuje aplikacji do opaski MiBand 4 na IOS, w której będę mógł się zalogować przez przeglądarkę i mieć więcej danych niż na telefonie. Dodam, że Strava mi nie działa. Chyba, że jest taka możliwość korzystając z konta w aplikacji MiFit. ale z tego co widziałem to wszystko mogę przeglądać tylko na telefonie. Z góry dziękuję za pomoc Dariusz
Ostatnia odpowiedź: deker87, 8 Maja 2021 -
- 12 odpowiedzi
- 23,8 tys. wyświetleń
Cześć, kilka dni temu zakupiłem opaskę Mi Band 4 i sparowałem z telefonem Samsung Galaxy S5 (SM-G99F0). Wszystko przebiegło ok. Opaska będzie używana sporadycznie i chcę w telefonie wyłączyć aplikacje Mi Fit. Jak to zrobić? Jak ubijam ją w Ustawienia - Menadżer aplikacji - Mi Fit - Wymuś zatrzymanie to po chwili uruchamia się ponownie? Pozdrawiam, Radek
Ostatnia odpowiedź: Netoper, 8 Grudnia 2019 -
- 4 odpowiedzi
- 12,1 tys. wyświetleń
Witam. Proszę o polecenie aplikacji dzięki, której będę mógł ustawić w opasce Smart budzik. Nie interesują mnie aplikacje w stylu Mi Band Master, które zmieniają wszystkie ustawienia. Potrzebuje aplikację która ustawi TYLKO budzik. Dla nie znających tematu; budzik który obudzi mnie mniejwiecej o żądanej godzinie, ale w odpowiedniej fazie snu. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
Ostatnia odpowiedź: Sacrus89, 8 Sierpnia 2019 -
- 2 odpowiedzi
- 8,6 tys. wyświetleń
Witam, mam pytanie, jak wyłączyć automatyczne odblokowanie ekranu blokady w telefonie przez mi band 4?
Ostatnia odpowiedź: mateyy, 2 Kwietnia 2020 -
- 0 odpowiedzi
- 2,8 tys. wyświetleń
Instalujemy "Mi Band 2/3/4 &Amazfit Selfie". Z MitFita kopujemy adres Bluetooth tzw. MAC i wklejamy go do powyższego programu. Instalujemy "Open Camera". Uruchamiamy "Mi Band 2/3/4 &Amazfit Selfie", klikamy na "Connect", czekamy chwilę, aż się połączy z opaską. Uruchomiamy "Open Camera" i na opasce przechodzimy do odtwarzacza muzyki i wtedy jest robiona fotka. M....
Ostatnia odpowiedź: mediana, 21 Lipca 2019 -
- 2 odpowiedzi
- 771 wyświetleń
Cześć Opaska leży nieużywana. Chcę ją wykorzystać jako zegarek przy łóżku, jest możliwość wyświetlania cały czas godziny na pastylce podłączonej do ładowarki? Zbigniew
Ostatnia odpowiedź: [email protected], 11 Października 2020 -
- 7 odpowiedzi
- 2,9 tys. wyświetleń
Witam dzisiaj odebrałem , moją opaskę i ponieważ jest mocno słoneczny dzień od razu mi się rzuciła w oczy pewna rzecz na ekranie. A więc jest taki pasek na ekranie , ale widać go tylko przy mocnym świetle (jak na załączonym zdjęciu) . Czy jest to wada mojej opaski czy każda tak ma ? Zaznaczam ,że widać to tylko pod odpowiednim kątem i mocnym świetle. Pozdrawiam
Ostatnia odpowiedź: Usiek1991, 27 Sierpnia 2019 -
- 5 odpowiedzi
- 1,2 tys. wyświetleń
Witam wszystkich. Mam taki problem z moim Mibandem 4, wchodząc w znajomych i sprawdzając kroki zawsze wyświetlają mi się z dnia dzisiejszego jako kroki z wczoraj. Proszę spojrzeć na zdjęcie, wszystkie kroki zamiast pokazywac w slupku dzisiaj pokazują się z datą wczorajszą... Na 3 opaskach tak mam. Nie wiem jak to naprawić.
Ostatnia odpowiedź: Misiuu21, 30 Kwietnia 2020 -
- 0 odpowiedzi
- 867 wyświetleń
Witam. Od jakiegoś czasu nie pokazuje mi listy ze znajomymi. Wraz ze znajomą nie możemy się nawzajem połączyć , pomimo tego że wcześniej byliśmy sparowani. Podczas prób ponownego dodania wyświetla się użytkownik z informacją dodano i brak reakcji. Próby usunięcia i dodania za pomocą kodów QR i ponownej instalacji appki nic nie dały i jest brak reakcji. Czy ktoś miał podobnie i ewentualnie wie jak naprawić problem?
Ostatnia odpowiedź: loleq, 18 Kwietnia 2020 -
- 17 odpowiedzi
- 6,1 tys. wyświetleń
Opaske mam od niecałego roku, a passę monitoruję od stycznia. Od tego okresu podawało mi rosnący procent - "lepiej niż (tutaj procent) użytkowników". Do około 140 dni miałem 93%, a od 143 jest 63%. Podajcie jakie macie te procenty i przy jakiej liczbie dni passy.
Ostatnia odpowiedź: barst86, 12 Czerwca 2020 -
- 44 odpowiedzi
- 36,2 tys. wyświetleń
Dziś na kilka godzin moja opaska odmówiła mi posłuszeństwa przy mierzeniu mojego tętna. Próbowałem, różnych metod aby odzyskać tę funkcję, od resetowania ustawień, poprzez reinstalację notify. Za ten stan rzeczy obwiniałem już nawet poziom baterii na poziomie 45%, że niby jakiś tryb oszczędzania baterii się załączył w notify lub mificie. Chciałem też reinstalować mifita i jednocześnie w międzyczasie logowałem się już na forum aby założyć temat z wołaniem o pomoc w tej sprawie, gdy nagle ni z gruszki ni z pietruszki opaska odzyskała wolę współpracy. Czujnik tętna ponownie mierzy tętno. Zastanawia mnie jednak czy komuś z was przydarzyła się podobna sytuacja? Gdzie upatrywać…
Ostatnia odpowiedź: maciej1993, 11 Czerwca 2020 -
- 0 odpowiedzi
- 642 wyświetleń
Mam problem. Mianowicie po zmianie opaski z 3 na 4 nie wyświetlają mi się szczegółowe dane po wejściu w ludzika: dystans i spalone kalorie. Czy ktoś miał podobny problem i zna rozwiązanie? pozdrawiam
Ostatnia odpowiedź: mallynna, 5 Stycznia 2020 -
- 0 odpowiedzi
- 597 wyświetleń
Hej, Dzisiaj po długim czasie nieużywania opaski odpaliłam ją i chciałam przywrócić do ustawień fabrycznych. Niestety od tamtej pory wyświetla mi się na ekranie jedynie "Pair first". Mój telefon pomimo dodanego urządzenia nie paruje się z opaską, a na opasce nie mogę nic więcej zrobić niż wejść właśnie w pair first, albo "Regulatory". To jedyne opcje, które pokazują się na opasce. Dajcie proszę znać czy mieliście taką sytuację i czy można cos z tym zrobić?
Ostatnia odpowiedź: ag95pe4, 24 Października 2022 -
- 16 odpowiedzi
- 15,5 tys. wyświetleń
Potrzebuje pomocy. Dzisiaj przyszedł do mnie nowy Mi Band4. Niestety.. ściągnęłam aplikacje Mi Fit i w trakcie próby przejścia ustawień początkowych wyświetla mi się takie coś:
Ostatnia odpowiedź: Aleksander8000, 27 Kwietnia 2020 -
- 2 odpowiedzi
- 1,7 tys. wyświetleń
Witam, zaktualizowałem Iphone 6s do IOS 13 lecz po tym przestałem otrzymywać jakiekolwiek powiadomienia na opaskę. Wszystko zdaje się być odpowiednio poustawiane w opcjach. Opaska zaktualizowana. Mi fit również. Jakieś pomysły? Dzięki z góry za pomoc.
Ostatnia odpowiedź: Qropatfa, 26 Października 2019 -
Brak powiadomień o połączeniach tel (inne są) ... wymagana aktualizacja miui lecz nie ma nowszego.
przez AmorR- 3 odpowiedzi
- 2,5 tys. wyświetleń
Witam Wersja eu kupiona w Selgrosie. SMS, aplikacje ok powiadomienia wyskakują lecz połączenia tel nie :/ Gdy w "powiadomienia opaski/połączenia przychodzące" wybieram "alerty połączeń przychodzących" pojawia się info "aby otrzymywać powiadomienia o połączeniach przychodzących zaktualizuj telefon do najnowszej wersji MIUI". Niby proste lecz mam nie odblokowane Mi9 i najnowszy dostępny soft..... Na wszelakich innych telefonach (nawet bez miui np. S10) działa ok. WTF?
Ostatnia odpowiedź: Zenderable, 2 Października 2019 -
- 10 odpowiedzi
- 31,8 tys. wyświetleń
Brak powiadomień aplikacji typu messager, gmail na Mi Band 4 z telefonu Xiaomi redmi note 5 . Jakieś pomysły , sugestie ?
Ostatnia odpowiedź: izuusha, 16 Kwietnia 2020 -
- 1 odpowiedź
- 2,1 tys. wyświetleń
Witam. Od kilku dni nie mogę ustawić powiadomień z messengera i SMS. Wszystko mam powłączane. A nie działa. Może trzeba zrobić coś „wyjątkowego”?
Ostatnia odpowiedź: qubap, 4 Lutego 2020