Rastaw 0 Report post Posted August 7 Witam dzisiaj odebrałem , moją opaskę i ponieważ jest mocno słoneczny dzień od razu mi się rzuciła w oczy pewna rzecz na ekranie. A więc jest taki pasek na ekranie , ale widać go tylko przy mocnym świetle (jak na załączonym zdjęciu) . Czy jest to wada mojej opaski czy każda tak ma ? Zaznaczam ,że widać to tylko pod odpowiednim kątem i mocnym świetle. Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Sqize 0 Report post Posted August 7 prawdopodobnie wada ekranu, pisz do Pana Chinczyka Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Rastaw 0 Report post Posted August 7 na razie ją ponoszę bo dopiero od dzisiaj ją odebrałem a mam 14 dni do oddania , (kupiłem ją z polskiej dystrybucji) , ale tą wadę widać tylko i wyłącznie przy bardzo ostrym świetle . Share this post Link to post Share on other sites
mrosi 1,155 Report post Posted August 7 17 minut temu, Rastaw napisał: Witam dzisiaj odebrałem , moją opaskę i ponieważ jest mocno słoneczny dzień od razu mi się rzuciła w oczy pewna rzecz na ekranie. A więc jest taki pasek na ekranie , ale widać go tylko przy mocnym świetle (jak na załączonym zdjęciu) . To na bank jest wada ekranu. To kwestia uszkodzonej ścieżki na taśmie łączącej ekran z płytą. Tak jak napisał @Sqize, reklamuj i niech wymienią opaskę na nową. Share this post Link to post Share on other sites
Sqize 0 Report post Posted August 7 ja bym reklamował bo nigdy nie wiadomo co będzie dalej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Zenderable 297 Report post Posted August 7 Poprawię osoby wyżej - nie reklamuj, tylko skorzystaj z prawa do zwrotu przez 14 dni bez podania przyczyny i kup nową. Share this post Link to post Share on other sites
sondejmarek 36 Report post Posted August 27 Jak to się skończyło?Czy to nie jest czasem koniec wyświetlacza, w sensie jego krawędź? Share this post Link to post Share on other sites
Usiek1991 3 Report post Posted August 27 Przypatrz się dokładniej, przecież widać, że za białą kreską jest jeszcze z 0.5cm wyświetlacza. Share this post Link to post Share on other sites