Geno85 Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 Zwroc. Nie ma innego zlotego srodka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 W Mi Band 4 mojej żony coś się skopało z baterią. Opaska nie ładuje się do 100% tylko max do 99% i cały czas pokazuje ładowanie. Po odłączeniu jest 99% a 12h poźniej już 85%. Od tych 85 już schodzi w miarę normalnie w dół. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamillm Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 @pkonrad próbowałeś rozładować do 0% aż opaska się wyłączy? Dopiero po tym ładować do 100%? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 Nie próbowałem, spróbuje teraz w tym cyklu i dam znać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mediana Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 Pomiar pulsu ciągły przez 24 h i bateria na 10 dni - bdb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 Opaska rozładowała się do 0 i włączyła. W dalszym ciągu nie ładuje się do 100% tylko do ok 95% a po kilku godzinach od odłączenia ładowarki poziom naładowania spada o 20% Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLADEpl Posted June 13, 2020 Share Posted June 13, 2020 U mnie padł rekord. Dwa razy dziennie pomiar pulsu, opaska nie zdejmowana z ręki, cały czas sparowana z telefonem. Przeważnie bateria wytrzymywała 20 dni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasz4688 Posted June 18, 2020 Share Posted June 18, 2020 Bardzo dużo zależy od ustawień, jakie pomiary mamy odpalone, z jakim interwałem, czy jest aktywny pomiar snu, jak czesto patrzymy która godzina, czy jest w ogole włączony pulsometr, jaka jest jasność ekranu i czas po jakim on gaśnie To wszystko ma wpływ na ilosc dni na baterii, u mnie jak była nowa opaska to trzymało 18-20dni, teraz troszkę mniej, ale wszystkie pomiary mam wyłączone. Co dziwne, szybkość zużycia od 100% do 0% nie jest liniowa, od 100 do 15 leci normalnie, a 15-0 potrafi w jeden dzien spaść Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3tr0 Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Wczoraj kupiłem mibanda 4 global i jestem totalnie rozczarowany, przed zakupem pożyczyłem taką samą opaskę tylko wersję chińską i myślałem że będzie to samo, jednak nie. Pierwsze co zauważyłem to wibracje słabsze i bateria leci od niczego po 3 godzinach spada o 1% przy samych powiadomieniach na połączenia których akurat w tym czasie nawet nie było i liczył tylko kroki. Wszystko inne wyłączone bo nie potrzebuję. W takim samym używaniu chińska wersja wytrzymała 1 dzień. Po nocy również spada bateria co w chińskiej się nie zdarzyło. Mifit ten sam zezwolenia i ustawienia te same. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Felerny egzemplarz? Zdarzały się, właśnie bateria kiepsko trzymała. Pouzywaj trochę, bo same % potrafią skakać. Czasem leci kilka w chwilę żeby potem długo wisieć na innym bez spadku. Na razie na spokojnie patrz jak działa i oceń za kilka dni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jalboss Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Pytanie gdzie kupiłeś i czy to nie podróbka, bo tych akurat jest bardzo dużo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3tr0 Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Mediaexpert dystrybucja also, nie podróbka. Ustawienia fabryczne przerabiane może coś to da. Jedyna nadzieja jeszcze w tym że bateria się rozkręci po kolejnym cyklu ładowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mati85 Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 Witam, Odświeżę nieco temat. Wczoraj kupiłem opaskę miband 4 po 1 ładowaniu nagły spadek poziomu baterii jakieś 33 % w niecałe 3 godziny teraz jest trochę lepiej ale i tak z tego co licze to średnio 2 % na godzinę spada. dodam że praktycznie wszystkie funkcje mam wyłączone. Pytanie czy jest możliwość że po kolejnym ładowaniu wszystko wróci do normy i potrzyma choć z tydzień czy lepiej od razu reklamować ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3tr0 Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 Coś nie tak, za dużo ci zjada. 3% na dzień jeszcze w miarę ale nie tak dużo jak mówisz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts