Pawliko Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 3 godziny temu, Barol napisał: Witam. Mam takie pytanie czy udało się komuś podłączyć mi4c do telewizora przez USB i przeglądać pliki w celu odpalenia filmu tak jak z pendrive? U mnie po podłączeniu nie wykrywa mi4c a jak przełącze w tryb przeglądania zdjęć to tylko zdjęcia widać. Wysłane z Mi4c Przez kabel nie, ale przez wifi smiga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prawyskarland Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Czy funkcja ustawienia uprawnień działa prawidłowo no romach bez roota? Sent from my Mi-4c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miodeczek Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 (edited) 15 godzin temu, Pawliko napisał: Przez kabel nie, ale przez wifi smiga. W TV musi być jakaś specjalna funkcja czy wystarczy że ma USB lub połączenie z siecią? Edited March 13, 2016 by Miodeczek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawliko Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 2 godziny temu, Miodeczek napisał: W TV musi być jakaś specjalna funkcja czy wystarczy że ma USB lub połączenie z siecią? No tv musisz miec podlaczaone do tej samej sieci co fon. I chyba TV musi miec ta funkcje, z tym ze kazde nowe modele to maja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miodeczek Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 A możesz zerknąć w TV co to za funkcja? Ją mam już starszy TV z dostępem do Neta i z DNLA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dron22 Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 1) Czemu po naciśnięciu jasność z szybkiego menu telefon świeci jaśniej mimo mniejszej wartości na pasku jasnośći? 2) Czy korzystając z Dual sim, istnieje jakieś narzędzie dezaktywujące nam wybraną kartę do odwołania? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegorz1982 Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Mam pytanie, co muszę zrobić aby mi MiKey zaczął działać ? Zainstalowałem aplikacje mikey podłączyłem mikey-a przy podłączaniu wybrałem ze jest mikey ale w żaden sposób nie mogę wymusić aby aplikacja zaczęła współpracować z mikey Link to comment Share on other sites More sharing options...
VVelur Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Czy jeśli kupię teraz Mi4c na ibg nie będę miał problemu z wgraniem MIUI Polska? Czytałem news o stronie głównej o braku wsparcia dla nowych urządzeń i niby nie ma tam nic o żadnej blokadzie na mi4c ale czytałem też post Acida gdzieś na forum gdzie pisał o swoich obawach względem libra i leo jeśli dobrze pamiętam. Chcę mieć 100% pewność przed zamówieniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Jak będziesz używał tylko MIUIPolska i nie robił "skoków w bok" w postaci romów dev china lub Stable China lub fastboot to będzie dobrze. Wysłano z Mi4c Link to comment Share on other sites More sharing options...
VVelur Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Dziękuję za szybką odpowiedź, w takim razie zamawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matixx Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 (edited) W informacje o telefonie w Wersja MIUI widnieje napis "MIUI 7.3 od MIUIPolska 6.3.10 (rozwojowa)". Niby wszystko ok ale MIUI 7.3? Czy najnowsza wersja to nie jest przypadkiem 7.2? http://en.miui.com/thread-234746-1-1.html Edited March 16, 2016 by Matixx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winiu89 Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 przecież twój link prowadzi do stable a my jesteśmy na china dev. Wszystko ok Wysłane z mojego Mi-4c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matixx Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Mój błąd, nie zauważyłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndropaX Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Jeśli kogoś to interesuje to xiaomi udostępniło źródła kernela: https://github.com/MiCode/Xiaomi_Kernel_OpenSource/tree/libra-l-oss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matixx Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 3 godziny temu, AndropaX napisał: Jeśli kogoś to interesuje to xiaomi udostępniło źródła kernela: https://github.com/MiCode/Xiaomi_Kernel_OpenSource/tree/libra-l-oss No i pięknie Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndropaX Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Nawet odpaliło Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irenicus Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Witam wszystkich 4 dni temu zakupiłem na allego mi4c, jest to mój pierwszy z systemem miui. Zacząłem czytać o różnych systemach i mam trochę mętlik w głowie, dlatego zwracam się do bardziej doświadczonych kolegów z pytaniem: czy mój telefon ma orginalny soft miui ( czy jakaś chińska modyfikacja) i czy można na nim zainstalować miui polska bez żadnych problemów, z dostępnych języków mam chiński i angielski. Takie dane mam w ustawieniach Android version 5.1.1 LMY47V MIUI version 7.0 Stable 7.0.15.0 (LXKCNCI) Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manix Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 12 godzin temu, Irenicus napisał: Witam wszystkich 4 dni temu zakupiłem na allego mi4c, jest to mój pierwszy z systemem miui. Zacząłem czytać o różnych systemach i mam trochę mętlik w głowie, dlatego zwracam się do bardziej doświadczonych kolegów z pytaniem: czy mój telefon ma orginalny soft miui ( czy jakaś chińska modyfikacja) i czy można na nim zainstalować miui polska bez żadnych problemów, z dostępnych języków mam chiński i angielski. Takie dane mam w ustawieniach Android version 5.1.1 LMY47V MIUI version 7.0 Stable 7.0.15.0 (LXKCNCI) Pozdrawiam. Masz chińską wersje wgraj MIUI Polskahttps://miuipolska.pl/instalacja-miui-mi-note-promi4i/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohyn Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 Od ktorej wersji MIUI w mi4c był blokowany bootloader przez Xiaomi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndropaX Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 6.1.14 Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Lub stable 7.2 Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohyn Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 Czyli jak dobrze rozumiem na becie 6.3.17 juz nie wgramy MiuiPolska? Czy wystarczy zdjac bootloader? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dron22 Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 (edited) 1)Czy ktoś miał problem ze słuchawkami w tym telefonie? Na 4 pary dwie działają dobrze, a 2 przenoszą dziwne dźwięki imitujące graną właśnie muzykę. Czy Xiaomi Piston v3 dają gwarancję dobrego odtwarzania dźwięku? 2)Czy istnieje jakiś patent na szybkie i działające otagowanie utworów muzycznych i dodanie do nich okładek, które będą widziane przez aplikację muzyki xiaomi? Edited March 19, 2016 by dron22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndropaX Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 Właśnie ten odtwarzacz miui lubi żyć własnym życiem jeśli chodzi o tagi, dlatego korzystam z powerampa... Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
laston Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Dość poważnie zastanawiam się nad kupnem tego telefonu i mam małe pytanko. Czy Mi4c posiada diodę powiadomień LED? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek04 Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 2 godziny temu, laston napisał: Dość poważnie zastanawiam się nad kupnem tego telefonu i mam małe pytanko. Czy Mi4c posiada diodę powiadomień LED? Tak oczywiście, a swoją drogą jak się poważnie zastanawiasz nad kupnem to nie doczytałeś jeszcze o diodzie?! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winiu89 Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Dość poważnie zastanawiam się nad kupnem tego telefonu i mam małe pytanko. Czy Mi4c posiada diodę powiadomień LED? Wysłane z mojego Mi-4c 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laston Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 8 godzin temu, maciek04 napisał: Tak oczywiście, a swoją drogą jak się poważnie zastanawiasz nad kupnem to nie doczytałeś jeszcze o diodzie?! Bardziej mnie interesowały podzespoły takie jak procesor i ekran oraz jakość wykonania. Poza tym w necie znalazłem różne dziwne wypowiedzi, gdzie ludzie mówili, że dioda jest tylko do pokazywania statusu ładowania baterii. Dlatego chciałem zapytać użytkowników. Swoją drogą jest to rzecz której mi bardzo aktualnie brakuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek04 Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 @laston Nie jestem pewien czy drugi raz kupiłbym ten telefon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawliko Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Przed chwilą, maciek04 napisał: @laston Nie jestem pewien czy drugi raz kupiłbym ten telefon. Bo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek04 Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Bo nie jest wart swojej ceny,takie jest moje zdanie, a o wadach tyle razy było na forum że nie ma sensu się rozpisywać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawliko Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 1 minutę temu, maciek04 napisał: Bo nie jest wart swojej ceny,takie jest moje zdanie, a o wadach tyle razy było na forum że nie ma sensu się rozpisywać. No sa lepsze telefony w stosunku cena/mozliwosci, z tym ze sa duzo slabsze niz ten. A jedyna wada to moze byc ten dotyk. Innych wad nie widze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winiu89 Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 A ja bym kupił drugi raz ten telefon w mojej opinii sprawuje się bardzo dobrze Wysłane z mojego Mi-4c Link to comment Share on other sites More sharing options...
laston Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Serio z tym dotykiem są takie problemy? :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matixx Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 2 minuty temu, laston napisał: Serio z tym dotykiem są takie problemy? :/ Ja doświadczam go jedynie przy grach Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndropaX Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Szczerze gdyby nie tutejsze lamenty to bym o nich nie wiedział... Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts