człowieniu Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Z tego co zdążyłem zauważyć na 5.11.26 nie ma już problemu z zanikaniem WiFi na uśpieniu , niektóre ikony się zmieniły na takie z obwódką np. Gmail, sklep play. Też tak macie?
d3tr0 Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Czy wam też forum działa jakby było przekierowanie przez Rosje i Chiny dopiero do Polski ? Chyba że rzeczywiście serwer forum tam stoi. Ja się nie wpatruje w ikony może i się zmieniły, wifi nie rwie i są jakieś hipsterskie animacje ciekawe jak bateria, jak dociągnie 5h ekranu to nie ma tragedii
Cichq Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 16 minut temu, człowieniu napisał: Niektóre ikony się zmieniły na takie z obwódką np. Gmail, sklep play. Też tak macie? Chyba zmienił ci się motyw, bo apki od googla mają dziwną ramkę na domyślnym, zwłaszcza na RN2. 6 minut temu, d3tr0 napisał: Czy wam też forum działa jakby było przekierowanie przez Rosje i Chiny dopiero do Polski ? Chyba że rzeczywiście serwer forum tam stoi. Tylko w okresie weekendowo-piątkowym
mirmaz Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 47 minut temu, d3tr0 napisał: ustawienia/opcje aplikacji/kontakty/kopia i przywracanie kontaktów Tu już byłem. Mi chodzi o taką sytuację. Chcę utworzyć nowy kontakt. Wchodzę w kontakty, wciskam nowy. Na górze mam zapisz na google albo konto xiaomi. Chciałbym z tego miejsca zapisać na karcie SiM. Da się? I jeszcze jedno - czy można wybrać tak, żeby wchodząc w kontakty pokazywały się tylko te zapisane na karcie sim? Dzięki
d3tr0 Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Bo musisz najpierw włączyć pokazywanie kontaktów SIM i wtedy przy zapisywaniu nowego kontaktu będziesz widział i karty SIM 1/2 Ustawienia/opcje aplikacji/kontakty/wyświetlanie kontaktów zaznaczyć Pokaż kontakty na SIM. Co do 2 pytania to jak zaznaczysz pokazywanie SIM to niżej masz Lista kontaktów tam masz filtry co ma pokazywać
mirmaz Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 31 minut temu, d3tr0 napisał: Bo musisz najpierw włączyć pokazywanie kontaktów SIM i wtedy przy zapisywaniu nowego kontaktu będziesz widział i karty SIM 1/2 Ustawienia/opcje aplikacji/kontakty/wyświetlanie kontaktów zaznaczyć Pokaż kontakty na SIM. Co do 2 pytania to jak zaznaczysz pokazywanie SIM to niżej masz Lista kontaktów tam masz filtry co ma pokazywać . Dzięki wielkie. Wszystko działa.
zonee Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Instalował już ktoś może nowy Stabilny - bez root - MIUI 7 : Version: V7.0.8.0.LHMCNCI (MIUI7) ? http://en.miui.com/download-274.html#396 Na MIUI POLSKA jak dotąd wisi tylko: Stabilny - bez root - MIUI 7 : Version: V7.0.6.0.LHMCNCI (MIUI7). Ktoś próbował nowego ?
gwalberg Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Mam pewny problem, nic nie przychodzi mi do głowy jaka może być przyczyna. Problem pojawił się po aktualizacji. Chodzi o wyszukiwanie w "szukaj" chociaż używam innej wyszukiwarki poprzez widżet na pulpicie niż googlowska to chciałbym korzystać z niej jako szybkie wyszukanie, poprzez przesuniecie palca u dołu ekranu. Ogólnie wyszukiwarka działa jako widżet bo sprawdziłem, nie działa tylko poprzez szybkie wyszukiwanie. Ciągle się ładuje, jakieś pomysły co może być przyczyną?
człowieniu Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Oj jak chciałbym doczekać update, dzięki któremu wszystkie używane funkcje będą działały dobrze.. WiFi tak jak wcześniej wspomniałem działa już ok, ale teraz znikają mi dymki messengera co chwilę już nie tylko na mipadzie, ale również na redmi note 2.
człowieniu Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Oj jak chciałbym doczekać update, dzięki któremu wszystkie używane funkcje będą działały dobrze.. WiFi tak jak wcześniej wspomniałem działa już ok, ale teraz znikają mi dymki messengera co chwilę już nie tylko na mipadzie, ale również na redmi note 2.
Grothgar Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Oj jak chciałbym doczekać update, dzięki któremu wszystkie używane funkcje będą działały dobrze.. WiFi tak jak wcześniej wspomniałem działa już ok, ale teraz znikają mi dymki messengera co chwilę już nie tylko na mipadzie, ale również na redmi note 2. Ja też Oj jak chciałbym doczekać update, dzięki któremu wszystkie używane funkcje będą działały dobrze.. WiFi tak jak wcześniej wspomniałem działa już ok, ale teraz znikają mi dymki messengera co chwilę już nie tylko na mipadzie, ale również na redmi note 2. Ja też Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
d3tr0 Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Zdarzają się mikro przycinki na tym nowym romie, przewijanie nie jest takie płynne. Te animacje czasem się tną. Zauważyliście ? widać po pewnym czasie.
człowieniu Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Wybaczcie za powtórzenie u góry.. Strasznie działa mi ta strona i coś się ścieło.. Wracając do telefonu to mam też problem u siebie z kolorem diód przypisanych do funkcji. Mam przypisany kolor niebieski do aplikacji a i tak dioda miga na zielono, słabo, bo jako zielony oznaczyłem smsy. I te ciągle znikające, wyłączające się dymki z messengera, już nie wiem czy to wina samej aplikacji czy Miui..
Cichq Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 U was nowy sklep play też tak słabo chodzi? W sensie zmienili interfejs, który teraz strasznie muli, wszystkie animacje. Dodatkowo co minutę strzela zatrzymanym procesem. Nie wiem czy wina tej aktualizacji GP czy wersji 11.12.
piero Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 Cześć Mam aktualnie wersje systemy 5.11.19 i chciałbym zaaktualizować do 5.11.26. Mam to zrobić w taki sposób jak wgrywałem 5.11.19? tzn ściągam zip'a i opcja akrualizuj z pliku zip? Nie stracę przez to danych?
Gość Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 Nic nie tracisz wygrywając aktualizację
Barter Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 5 godzin temu, Daluqen napisał: Nic nie tracisz wygrywając aktualizację Oprócz czasu
gregsoir Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 animacje zdecydowanie zwolniły o ostatniej aktualizacji #tapatalknięte
pk.waw Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 U siebie nie zauważyłem żadnego zwolnienia. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka 1
d3tr0 Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 jak się jeździ na pulpicie lewo prawo to i nie ma Następna wersja pewnie naprawi ale popsuje coś innego znając ich 1
Gawronnek Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 Kolejne pytanie, czy można jakoś wyłączyć dźwięki, przy podgłaśnianiu czy wyciszaniu dźwięku oraz przy podłączeniu ładowarki? Redmi Note 2 Prime Miui v7 5.11.26 PL
mirmaz Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Cześć. Po aktualizacji po przełączeniu na kamerę przednią nie pojawia się już wiek i płeć (choć mam to ustawione w opcjach) . Komuś też to zniknęło? (W sumie bez znaczenia rzecz ale sympatyczna...)
artur_star Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 U mnie jest po staremu z wiekiem. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
latet Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 2 minuty temu, artur_star napisał: U mnie jest po staremu z wiekiem. U mnie też "po staremu", postarza mnie o 10 lat 1
Gawronnek Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 A u mnie pojawia się na ułamek sekundy i znika, dziwne że u jednych jest u innych nie, ten sam telefon, ten sam system, pewnie jakieś inne ustawienia lub aplikacje na to wpływają. Redmi Note 2 Prime Miui v7 5.11.26 PL
Szymonzet1 Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 siemanko mam pytanie pewnie was rozbawi ale... nie mogę znaleźć opcji videorozmowy...? jestem idiotą czy zostało to umiejetnie przedemna ukryte? pozdrawiam;)
asffaf Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Nie znajdziesz... Nie ma tej opcji
Szymonzet1 Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 znaczy xiaomi nie wpadlo na ten banalny pomysl aby umożliwic videorozmowe? coz za kwas. a jakas apka do videorozmow? znaczy nie przez neta tylko tak bez?
vasper Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 @up Przecież większość obecnych smartfonów nie posiada takiej opcji... To już raczej nie ta epoka.
krycho Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 Koledzy czy koleżanki, czy miband pierwszej generacji skraca nam drastycznie czas na baterii? Chciałbym go używać do odblokowywania telefonu i żeby wibrował przy połączeniach czy notyfikacjach. No i jako budzik. Używa go ktoś w takiej formie? Pozdrawiam Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
d3tr0 Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 6 godzin temu, vasper napisał: @up Przecież większość obecnych smartfonów nie posiada takiej opcji... To już raczej nie ta epoka. a ja bym wolał videorozmowy niż port podczerwieni, to jest dopiero nie ta epoka w dobie dekoderów często zbędna
Gawronnek Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 Koledzy czy koleżanki, czy miband pierwszej generacji skraca nam drastycznie czas na baterii? Chciałbym go używać do odblokowywania telefonu i żeby wibrował przy połączeniach czy notyfikacjach. No i jako budzik. Używa go ktoś w takiej formie? Pozdrawiam Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Nie odpowiem czy skraca czas pracy baterii, bo nie mam porównania bez MiBanda, używam go od ponad pół roku w taki sposób, jeszcze z poprzednią komórką. Na S650 jak zacząłem używać to nie zauważyłem skrócenia czasu pracy baterii. Redmi Note 2 Prime Miui v7 5.11.26 PL
krycho Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 Żeby mieć wibracje przy połączeniach itp. telefon jest cały czas połączony z miband em przez Bluetooth, tak? To ile czasu na ekranie (SOT) trzyma Ci telefon? Zamówiłem juz sobie mibanda i będę testował jak dojdzie, ale mi bateria na internecie mobilnym trzyma przeciętnie, nie chciałbym żeby spadała jeszcze szybciej Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka 1
Rekomendowane odpowiedzi