[email protected] Posted September 8, 2020 Share Posted September 8, 2020 Witam wszystkich jest może ktoś na tym forum kto ma lub miał problem z redmi note 8 pro Wygląda to tak. Jest internet, przemieszczę się gdzieś, za pewne następuję zmiana sieci i internetu nie ma. Muszę klikać "preferowane typy sieci" raz na LTE, raz na 3G aż w końcu się połączy lecz nie na długo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwirooo Posted September 9, 2020 Share Posted September 9, 2020 23 godziny temu, Zwinny napisał: Mam pytanie, czym się różnią global romy z oznaczeniem np 11.0.2.0 od 11.0.4.0 i czemu wszyscy nie mają jednakowej wersji? Ja wgrałem niedawno 11.0.4.0 i ten rom śmiga jak szalony, wszystko się błyskawicznie odpala i zero spowolnień skąd ściągałeś roma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwinny Posted September 9, 2020 Share Posted September 9, 2020 @zwirooo Link podałem, jest podkreślony 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxon007 Posted September 10, 2020 Share Posted September 10, 2020 ktoś podpowie czy po aktualizacji do 12 idzie jakoś odpalić NFC? Reset pomaga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiangelo Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 Jak wrócić do "stockowego" motywu ?Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sincz Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 Ustawić domyślny motyw. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 Jak wrócić do "stockowego" motywu ? A Ty poważnie pytasz czy sobie robisz żarty? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
magyarek Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Pomoglibyście? Mam problem z tapetą - jak próbuję ustawić jakiekolwiek zdjęcie spoza Motywów, to się strasznie przyciemnia. Widzę normalny, słoneczny, jasny i kolorowy obrazek, a jak ustawię jako tapetę na ekranie głównym, to się ustawia ciemny, ponury i co najmniej o kilka tonów ciemniejszy. Szukałam w ustawieniach wyświetlacza, ale nic o tapecie nie ma, a w samym menu Tapeta nie ma nic na temat jasności... Ktoś się spotkał z czymś takim i umie jakoś zaradzić...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusz.ur Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 @magyarek jak masz miui 12 i tryb ciemny to odznacz "dostosuj tapetę do trybu ciemnego" w ustawieniach wyświetlacza/ tryb ciemny 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
magyarek Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Dzięki! Takie proste, a nie wpadłam na to, że "tryb ciemny" będzie miał podmenu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbas Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Słuchajcie dylemat. Żona posiada Note 7. Chce kupić nowszy a ten dać córce. Głównie chodzi o jakość zdjęć, reszta ma poboczne znaczenie. Czy będzie zadowolona z 8Pro czy może warto dopłacać do 9Pro który wedle recenzji jednak nic nowego nie "daje"? Druga sprawa, jakie polecacie Etui i szkło hartowane do 8/9? Ważne by chroniło ekran więc miało rant wystajacy ponad taflę ekrenu i to samo z aparatami. W 7 używa przezroczystego Nillikin chyba w wersji crystal i spisał się przez kilkanaście miesięcy na medal. A co do 8/9 nie za miliony ale sprawdzonego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arek810316 Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 (edited) Witam . Zostala mi ładowarka po lumii 950 xl . Chciałem ją sobie ładować w pracy note 8 pro. Prąd wyjściowy jaki ma to 3 A a model jeżeli coś to da to AC 100E oczywiście jest bto szybkie ładowanie . Mogę takiej ładowarki używać do note 8 pro? Edited November 16, 2020 by arek810316 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Możesz, jak każdej innej ładowarki Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
arek810316 Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Rozumiem,że ta ładowarka będzie wolniej ladowala note 8 pro ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Jak ma QC, to będzie tak samo.Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
arek810316 Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Chyba ma. To dlaczego Lumia miała akumulator coś ok 3300 i lądowała się ok 1godz i 50 minut..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Lumia miala QC2, RN8Pro ma QC3Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
arek810316 Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 https://allegro.pl/oferta/ladowarka-sieciowa-microsoft-ac-100e-lumia-950-xl-9518149323 Taką ładowarkę miałem... Czyli ładowarka lumii wolniej będzie ładować tak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Jeśli nie ma QC3 to będzie wolniej od tej która ma QC3.Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
arek810316 Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Rozumiem. Dzięki za pomoc. Tak zapytam jeszcze. Mam okazję kupić poco X3,warto zmieniać z redmi note 8 pro czy dać sobie spokój? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Sam się nad tym zastanawiałem, ze względu na baterie i ciekawy procek, ale na razie na zastanawianiu się skończyło po 3 dniowym bawieniu się pożyczonym od kumpla. ) brak luźnej waluty, a znowu RN8 w maju kupione, wrzuciłem ROM indonesia i na razie odpukać nie mam się zbytnio o co przyczepić. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbbxx Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 7 godzin temu, KorppX napisał: Zastanawiam się nad zakupem Redmi Note 8 Pro jednak nie jest nigdzie jednoznacznie napisane czy ten smartfon posiada Ant+. Czy któryś z użytkowników może podbrać aplikację ANT tester i wrzucić tutaj screena ? Ant+ jest mi potrzebne do łączności z opaską sportową garmina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Zerkaj Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaskorskimar Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Wyslane z Redmi Note 8pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowjanko Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 Jak sformatować kartę micro sd w telefonie? Nie mogę znaleźć odpowiedniej funkcji. Znalazłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlos81kk Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Zrobiłem unlock bootloadera, doczekałem 7 dni, iwgralem indonezyjski rom, ale mi się nie spodobał dialer, dzisiaj chciałem wgrać global, zacząłem odblokowywać bootloadera, a ta kanalia podaje odczekaj 168 godzin. Co jest grane?Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Dziwna sprawa, z tego samego konta Mi robisz teraz co za pierwszym razem?Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlos81kk Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Z tego samego. Odczekam te 140 godzin i wgram chyba global bo eea już dawno nie ma aktualizacji.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Diabli wiedzą, może jakiś błąd w bazie Xiaomi, że po zmianie romu przypisało że to nowy telefon. Nic innego do głowy mi nie przychodzi.Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlos81kk Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Znalazłem zonk sprawdzałem na x3 poco bo i tak mogłem godzinę na to stracić, nigdy w opcjach programistycznych nie wolno ponawiać autoryzacji.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Dokladnie, bo wtedy liczy od nowa.Musiało Ci się nudzić, że tam wlazłeś i odnowiłeś A mi z głowy wypadło, bo wchodzę tam tylko raz i potem już nie wracam.Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziutek11113 Posted February 20, 2021 Share Posted February 20, 2021 Pytanko mam, bo chcę zamówić kabel do ładowania baseus z szybkim ładowaniem, bo swój posiałem, rozumiem że oryginalna kostka którą dostałem z telefonem ładuje szybkim ładowaniem i szybciej się nie da? Jaki kupić kabel żeby ładował tak samo czy może szybciej będzie jak wezmę 5A? A jak nie to wziąć taki z oznaczeniem 2.4A? PS w ogóle wyczytałem że redmi note 8 pro ma qick charge 4.0+, prawda to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Prawda, ale fabryczna ładowarka od RN8pro tyle nie podaje, przewód 5A nic nie zmieni. Ja mam w domu Poco X3 i ładowarka od niego jest mocniejsza i na kablu 3A jest ok. Ale szkoda mi baterii i na co dzień jadę z uniwersalnej ładowarki 2.4, jak się trafia sytuacja że jednak na szybko potrzebuje podładować, to wtedy na tej uniwersalnej przepinam przewód z gniazda 2.4 na gniazdo QC3 .Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziutek11113 Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 2 godziny temu, Netoper napisał: Prawda, ale fabryczna ładowarka od RN8pro tyle nie podaje, przewód 5A nic nie zmieni. Ja mam w domu Poco X3 i ładowarka od niego jest mocniejsza i na kablu 3A jest ok. Ale szkoda mi baterii i na co dzień jadę z uniwersalnej ładowarki 2.4, jak się trafia sytuacja że jednak na szybko potrzebuje podładować, to wtedy na tej uniwersalnej przepinam przewód z gniazda 2.4 na gniazdo QC3 . Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Czyli żeby ładować maksymalnie szybko fabryczną kostką to kupić kabel 2.4A czy 3A? Bo rozumiem że fabryczna kostka i fabryczny kabel to są 2.4A? Czy fabryczne to są qick charge 3.0? Bo nie wiem jaki kabel baseusa kupić żeby ładowało tak jak wcześniej na oryginalnym Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Czyli żeby ładować maksymalnie szybko fabryczną kostką to kupić kabel 2.4A czy 3A? Bo rozumiem że fabryczna kostka i fabryczny kabel to są 2.4A? Czy fabryczne to są qick charge 3.0? Bo nie wiem jaki kabel baseusa kupić żeby ładowało tak jak wcześniej na oryginalnym Każdy kabel Baseus bez problemu da radę obsłużyć 18W. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts