Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prądowo, zczaiłem się jak po godzinie się nie naładował do pełna.

Co ciekawe... Podpinałem, odpinałem - bez skutku. Chyba za szóstym razem QC się włączyło. Wcześniej tego nie było, kabel i ładowarkę wykluczam bo sprawdzałem na dwóch :) 

Opublikowano

Ładowania jeszcze nie miałem okazji sprawdzić, ale za to widzę że na belce pojawił się panel sterowania smart rzeczami, w moim przypadku żarówkami xiaomi. 

Opublikowano
U mnie dalej nie ma 12.0.4 jak to jest że część osób dostaje a część nie ?
Ja też nie dostałem i się cieszę, bo widzę że coraz więcej problemów z każdą aktualizacją.

Także: nie płacz

Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Mi po aktualizacji nie wyświetla ikony Signal na always on display, gdy ktoś wyśle wiadomość. Ktoś z was korzysta z tej aplikacji i może to sprawdzić?

Edit

Po aktualizacji aod z apkmirror jest ok.

Edytowane przez bartekreksio
Opublikowano

Czy macie może problem z WiFi po aktualizacji Global? Jakoś dziwnym trafem zaczęło mi zrywać sieć, podczas gdy inne telefony/laptopy działają stabilnie.

Zaczynają mnie te aktualizacje denerwować... I tak, instalowałem ponownie. 

Opublikowano

Mi nigdy nie zrywało, co najwyżej nie łączył automatycznie po powrocie do domu. Teraz jest masakra, 5-6 razy dziennie znika WiFi.

Obok leży służbowy Mate 20 Lite i ani razu problemu nie było. Bawi mnie to :P 

Opublikowano

U mnie to samo. Jak zauważyłem wynika to z tego że telefon uważa że na danym wifi nie ma internetu i rozłącza się. To samo od zawsze miałem podłączając się do kamery przez wifi, ale tam rzeczywiście nie ma internetu. Jak ręcznie się połącze, wyjdzie komunikat o braku internetu i dam kontynuuj mimo to to wifi działa.

Ale po jakimś czasie zrywa połączenie. Testowane na 3 routerach, wszędzie to samo. Reszta sprzętów działa z wifi bez problemu.

• Like 1
Opublikowano

Dziwne , mam u siebie globala  12.0.4  i nic takiegi nie zauważyłem działa bez problemu i nie ma żadnego rwania Wi-fi

Opublikowano (edytowane)

@frrancuz dokładnie. Czyżby wyłączenia miało być rozwiązaniem? Lepiej nie bo jak raz za czasu wyłącze i widzę internet z reklamami to mnie boli wszystko od razu.

Edytowane przez szuineg
Opublikowano (edytowane)

Tak. To jest lekarstwo. Adguard coś się porypał i właśnie wifi wariuje. Sprawdzone na 6 telefonach, wszyscy takie same objawy. Robiłem rodzinie i znajomym w ten sposób blokera reklam. Wyłączyłem adguarda i od razu się naprawiło.

@stereo0 @galakty

A wy? Też DNS?

Edytowane przez frrancuz
Opublikowano (edytowane)

No korzystam z adguard, ale dzisiaj np. internet działa w porządku. Może ogarnęli?

I nawet po powrocie do domu sam się podłączył.

Edytowane przez galakty
Opublikowano

A mi się dzieją dziwne rzeczy po aktualizacji.

Ekran się wyłącza miga wychodzi do menu uruchom ponownie lub wyłącz itp.

Na początku jak zaktualizowalem było ok .

Teraz tragedia. Co to może być?

Opublikowano (edytowane)

Miałem aktualizacje przez ota.

Moge z linka co podany wyżej skorzystać?

czy poszukac w necie taki sam jaki mam a telefonie?

Edytowane przez R11
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Prawie dwa miesiące z globalna na EEA. Trochę im zeszło tą razą.

Ktoś wie kiedy miui 12.5 dla MI9? Na każdej liście w sieci Mi9 jest pomijany, a wszelakie średniaki czy odnogi w postaci mi9t / K20 mają daty.