marcinj6 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Jednak jest w RN5 google lens. Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Bar.Tek Opublikowano 5 Stycznia 2019 Opublikowano 5 Stycznia 2019 3 godziny temu, Mariusz Kowalski napisał: Sprawdźcie u siebie czy po dotknięciu widgetu pogody za pierwszym razem apka się uruchamia. Ja muszę kliknąć ponownie. Na mi max 3 uruchamia się zawsze za każdym razem.
77kylo Opublikowano 5 Stycznia 2019 Opublikowano 5 Stycznia 2019 mogę na mi max2 zainstalować?cały czas wyskakuje błąd md5
Antyhaker Opublikowano 5 Stycznia 2019 Opublikowano 5 Stycznia 2019 @Orjon Orientujesz się może, czy ten DTTS jest dodany przez osoby stojące za xiaomi.eu, czy pojawiło się to w globalu / china? Jeśli opcja druga, to w obu czy tylko china?
Bar.Tek Opublikowano 5 Stycznia 2019 Opublikowano 5 Stycznia 2019 29 minut temu, 77kylo napisał: mogę na mi max2 zainstalować?cały czas wyskakuje błąd md5 A nie możesz pobrać na komputer i przenieść potem plik na telefon?
Kacper Skrzypek Opublikowano 5 Stycznia 2019 Opublikowano 5 Stycznia 2019 @Antyhaker, opcja jest dodana przez eu, w china tego nie ma.
Strzelba Opublikowano 5 Stycznia 2019 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Szkoda że powrócono do starego wyświetlania czterech ikon skrótów po rozwinięciu na pasku powiadomień z 5cioma było jakoś lepiejJest jakaś opcja aby można było to zmienić że jak się rozwinie to jest po pięć ikon w rzędzie Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Opublikowano 5 Stycznia 2019 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Hm, niech zgadnę... Układ przełączników? w ustawieniach paska powiadomień?
Tartary Opublikowano 5 Stycznia 2019 Opublikowano 5 Stycznia 2019 1 minutę temu, Orjon napisał: Hm, niech zgadnę... Układ przełączników? w ustawieniach paska powiadomień? Mnie też to interesuje. Da się to jakoś przełączyć?
Kacper Skrzypek Opublikowano 5 Stycznia 2019 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Da się, przez tą opcję o której wspominałem. Przynajmniej jest ona na Redmi Note 5. możesz sobie wybrać Domyślny albo Rozszerzony.
Voltron Opublikowano 6 Stycznia 2019 Opublikowano 6 Stycznia 2019 [mention=29619]Orjon[/mention] Orientujesz się może, czy ten DTTS jest dodany przez osoby stojące za xiaomi.eu, czy pojawiło się to w globalu / china? Jeśli opcja druga, to w obu czy tylko china?Przecież można ustawić gesty np długie przytrzymanie wstecz żeby uśpić. Nie potrzeba wtedy specjalnego dwukrotnego kliknięcia.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka
patrikos23 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Opublikowano 6 Stycznia 2019 a jak z punktami dostępu-są już edytowalne w tej wersji? Chodzi mi głównie o operatora nju/orange.
Strzelba Opublikowano 6 Stycznia 2019 Opublikowano 6 Stycznia 2019 a jak z punktami dostępu-są już edytowalne w tej wersji? Chodzi mi głównie o operatora nju/orange.Dla ip6 nie dla ip4 takWysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
patrikos23 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Czyli Internet i MMS działają jak trzeba?Tapatalk by Xiaomi Mi6 Pro Ceramic Black
wojtek.02 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Działa to na redmi note 4x (mido) jak powinno czy lepiej nie instalować? Czy mogę zejść z androida 9.0 na 7.0 bez problemu czy jest coś przeciwko temu ?
wfal Opublikowano 6 Stycznia 2019 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Redmi Pro - Wczoraj ponownie ściągnąłem, zainstalowałem i tym razem jest OK.
wojtek.02 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Opublikowano 6 Stycznia 2019 właśnie włączył mi się telefon, i są jakieś błędy, pisze albo wyślij do mi raport albo reset phone. co może być nie tak?
scathach Opublikowano 6 Stycznia 2019 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Hej, mam problem. Nie podoba mi się że telefon wymaga aktualizacji i bez przerwy wyświetla mi powiadomienie na pasku stanu. Nie chce robić tej aktualizacji. Kiedyś wystarczyło kilka razy wejść na stronę aktualizacji i znikało, a teraz nadal ta strzałka niebieska jest na pasku. Co zrobić żeby to znikało (nie aktualizując systemu)? Słyszałam że można wejść w dodatkowe ustawienia->autoryzacja i unieważnienie -> wyłączyć aktualizacje, wówczas pojawia się ostrzeżenie i nie wiem co się stanie jak się na to zdecyduje. Może ktoś wie co zrobić?
ZduneX25 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2019 Przytrzymaj długo na tym powiadomienu, wybierz Więcej opcji i tam wyłącz powiadomienia o nowych wersjach.
scathach Opublikowano 6 Stycznia 2019 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Właśnie to nie działa a opcja wyłączenia jest na szaro.
firefighter Opublikowano 6 Stycznia 2019 Opublikowano 6 Stycznia 2019 2 godziny temu, wojtek.02 napisał: Działa to na redmi note 4x (mido) jak powinno czy lepiej nie instalować? Czy mogę zejść z androida 9.0 na 7.0 bez problemu czy jest coś przeciwko temu ? U mnie jak na razie działa. Skąd u ciebie na RN 4X Android 9 ?
wojtek.02 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Miałem cutom rom Pixel, już zainstalowane, najnowszy miui Polska,jest ładnie Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
Antyhaker Opublikowano 6 Stycznia 2019 Opublikowano 6 Stycznia 2019 10 godzin temu, Voltron napisał: Przecież można ustawić gesty np długie przytrzymanie wstecz żeby uśpić. Nie potrzeba wtedy specjalnego dwukrotnego kliknięcia. Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Taaa, zwłaszcza podczas obsługi gestami Nie bądź do przodu, nie o to pytałem.
cecylia Opublikowano 6 Stycznia 2019 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Nie działa przynajmniej u mnie przesłanie krótkiego filmiku na snapa.Komunikat w tej chwili nie można jeszcze przesyłać filmów .Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
wojtek.02 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Jest szansa aby na Miui 10 utworzyć sobie skrót do naszego ulubionego forum od razu z ekranu? W Widget nie pokazuje mi Tapatalka Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
Razor65 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zauważyłem jeszcze jeden problem na MI8 po wprowadzeniu poprawek do AOD. Mianowicie AOD wyłącza się / nie jest aktywne w losowych momentach. Oczywiście funkcję mam włączoną, harmonogram nie jest aktywny (aktywność AOD zawsze). Telefon leży w ciągu dnia - AOD raz włączone, raz wyłączone. Budzę się w nocy i patrzę na godzinę - AOD wyłączone. Oprócz aktualizacji do tej wersji i zmiany zegara z poziomego na pionowy nic więcej nie robiłem, żadnego oszczędzania energii, żadnego harmonogramu aktywności. Wie ktoś czy to jakiś znany błąd albo ma podobnie?
Ciutnik Opublikowano 6 Stycznia 2019 Opublikowano 6 Stycznia 2019 AOD wyłącza się / nie jest aktywne w losowych momentach. Tak samo jest na najnowszym Globalu 10.1.2 (zresztą na poprzednim też tak było).
sp4ubw Opublikowano 6 Stycznia 2019 Opublikowano 6 Stycznia 2019 AOD wyłącza się po jakimś czasie. Trzeba poruszyć telefon aby się pokazało. Widocznie tak sobie chińczycy wymyślili.
Razor65 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Wcześniej tak tego nie zaobserwowałem. Widocznie jak przeczytałem o poprawach do AOD to zacząłem bardziej zwracać na to uwagę.
mrosi Opublikowano 7 Stycznia 2019 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Cóż, muszę zweryfikować swoją opinię na temat tego, o czym pisał @Bartos. Co pewien czas na pasku powiadomień pojawia się komunikat "Aplikacja Motywy została uruchomiona", mimo ze nie została fizycznie uruchomiona. I nie daje się tego powiadomienia usunąć. Można jedynie uruchomić aplikację Motywy i ją zamknąć, wówczas powiadomienie znika albo zrestartować telefon. @Orjon?
Kacper Skrzypek Opublikowano 7 Stycznia 2019 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Miałem i mam tak samo, zarówno na miuipro jak i xiaomi.eu. Rozwiązaniem jest wyłączenie powiadomień kompletnie dla kanału thememanager.
mrosi Opublikowano 7 Stycznia 2019 Opublikowano 7 Stycznia 2019 2 godziny temu, Orjon napisał: Rozwiązaniem jest wyłączenie powiadomień kompletnie dla kanału thememanager. OK, tylko wcześniej nie było potrzeby kombinowania, bo nie było tych powiadomień...
Kacper Skrzypek Opublikowano 7 Stycznia 2019 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zmienilismy aplikacje od Motywow na ta z Globala ale w nastepnej wersji wrocimy do tego co bylo wczesniej.wysłane z RN5 via Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.