Jump to content

Moderatorzy forum - poszukujemy

glaedrem

Recommended Posts

Rozpoczynamy poszukiwania drużyny moderatorów, którzy będą zajmowali się działami, zgodnie z własnymi zainteresowaniami.

Jeśli czujesz się na siłach - zgłoś się w tym oto wątku. Odezwiemy się do wybranych osób z dodatkowymi pytaniami.

Minimalne wymagania:

• Znajomość tematyki działu, którym chciałbyś się zajmować.
  • Minimum 30 postów na forum.
  • Cierpliwość i chęć zaangażowania się w rozwijanie naszej strony.
  • Like 1

Ja dość dobrze ogarniam elektronikę od strony sprzętowej, i optymalizajcę systemu, znam dość dobrze linuxa, i podstawy androida tez ogaraniam, na bierząco poznaje nowe zagadnienia w tych dziedzinach. Wiec może mogłbym tez pomoc cos ogarniać, wiec jeśli chcielibyście zebym zajął sie jakimś działem to chetnie.

Zgłoszę się do działu Mi4. Od niedawna jestem użytkownikiem tego urządzenia, ale w zasadzie przerobiłem już chyba wszystko dostępne na rynku. Jak potrzebujecie pomocy, jestem non stop przy komputerze, więc...

W takim razie ja się zgłaszam na stanowisko odpowiednie do moich kwalfikacji, czyli: Hyde Park :grin:

Ewentualnie, skoro mamy dział "Android" to czemu nie"iOS"? :D

Wiem wiem, nie tak tematyka. Także pozostaję za HP .

• 2 weeks later...

Witam,

Interesowałby mnie dział RN2 a w szczególności Problemy Techniczne RN2, bo właśnie ten model aktualnie katuje :D. Jednak myślę, że pozostałe działy nie sprawiły by mi kłopotu :)

Pozdrawiam i czekam na ew kontakt

Edited by JestemMortem

• 3 weeks later...

Mogę zając się Redmi Note 3 Pro SE czyli KATE ;).... Jako CV napiszę że jestem modem na forum AlfaRomeo Pomorze, które niestety jest od 2 lat malo aktywne ;( bo przeszło na FB

Edited by Jimmy

• ZduneX25 locked this topic
  • 8 months later...