roger09 Posted October 5, 2017 Share Posted October 5, 2017 No to tylko u mnie coś nie gra, ale nie ma problemu na tym starszym jest też dobrze. Dzięki za całą robotę, jaką nad tym odwalasz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted October 5, 2017 Share Posted October 5, 2017 3 godziny temu, ImperialBoRo napisał: Po aktualizacji MiFit 3.1 V2 mod by Tomi powiadomienia pojawiają się na MiBandzie 2 z kilkusekundowym opóźnieniem. 2 godziny temu, tomurbanowicz napisał: Przeczytaj pierwszy post dotyczący odblokowywania BT. Niestety to opóźnienie potwierdzam. Praktycznie przy powiadomiech ze wszystkich aplikacji opaska wibruje z kilkusekundowym opóźnieniem. Na twojej przeróbce Lolex-a 3,1 to jest ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted October 5, 2017 Author Share Posted October 5, 2017 35 minut temu, FromWP napisał: Niestety to opóźnienie potwierdzam. Praktycznie przy powiadomiech ze wszystkich aplikacji opaska wibruje z kilkusekundowym opóźnieniem. Na twojej przeróbce Lolex-a 3,1 to jest ok. Hmm.... A w oryginalnym MFit 3.1.0 jest OK? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImperialBoRo Posted October 5, 2017 Share Posted October 5, 2017 Na oryginale też miałem opóźnienie. Wydaje mi się że błąd nie jest w apce tylko w aktualizacji do mibanda która przyszła z wersją 3.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted October 6, 2017 Author Share Posted October 6, 2017 Dodałem najnowszy GadgetBridge w pierwszym poście - jest już w wersji do pobrania, bez konieczności zaglądania na stronę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjarik Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 Dnia 5.10.2017 o 07:45, tomurbanowicz napisał: Propozycja wymiany ikonki od poczty w powiadomieniach zegarka: BTW: Macie powiadomienia MMS w zegarku? ja wrzucić te ikonkę nowy fw. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted October 6, 2017 Author Share Posted October 6, 2017 9 minut temu, jjarik napisał: ja wrzucić te ikonkę nowy fw. ? PL-FW-0.0.9.14-vT2.res Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjarik Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 Ale stracę moją tarcze ulubiona to zostanę narazie przy starej koncepcji Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted October 6, 2017 Author Share Posted October 6, 2017 28 minut temu, jjarik napisał: Ale stracę moją tarcze ulubiona to zostanę narazie przy starej koncepcji a jaka to tarcza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lector Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 U mnie również Mi Fit ma opóźnienie, tak jakby ustawienie 0 sek nie zmieniało nic. We wcześniejszych wersjach było. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted October 6, 2017 Author Share Posted October 6, 2017 46 minut temu, Lector napisał: U mnie również Mi Fit ma opóźnienie, tak jakby ustawienie 0 sek nie zmieniało nic. We wcześniejszych wersjach było. Ustawienie na 0 jest tylko do połączeń głosowych. Zobaczcie jak jest w oryginale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek04 Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 Ja na najnowszym modzie nie mam żadnych opóźnień. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjarik Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 5 godzin temu, tomurbanowicz napisał: a jaka to tarcza? V3 miałbym jeszcze prośbę żeby okienka dni były bardziej wyraźne reszta bez zmian bo widzę że dałeś co 2pixel, mianowicie dni pełne okienka kroki i cel tak jak jest da radę tak zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted October 7, 2017 Author Share Posted October 7, 2017 W wolnej chwili zrobię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emarcin Posted October 7, 2017 Share Posted October 7, 2017 (edited) Jak wrócić do ostatniego oryginalnego fw na MiBand2? Niestety ale opaska bardzo często traci połączenie z BT czego na oryginalnym fw nie miałem. Edit: Ok już wiem. Swoją drogą czy u Was trzyma połączenie z BT w miarę stabilnie? Jak wspomniałem u mnie jest tragicznie. Edited October 7, 2017 by emarcin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lector Posted October 7, 2017 Share Posted October 7, 2017 U mnie jest stabilnie, i na oficjalnym Mi Fit tak jak i na Mi Fit od @tomurbanowicz 3.0.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emarcin Posted October 7, 2017 Share Posted October 7, 2017 Nie chodzi mi o aplikacje tylko o fwWysłane z mojego MI 4S przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
grafiq Posted October 7, 2017 Share Posted October 7, 2017 Używam spolszczonej wersji tej tarczy i z tego co zauważyłem to w piątki litera dni tygodnia zamiast P, to T. Dałoby radę to zmienić i ew. sprawdzić czy pozostałe dni tygodnia dobrze się wyświetlają?Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted October 7, 2017 Author Share Posted October 7, 2017 (edited) Pisałem przecież że to zmieniłem. P = poniedziałek, T = piątek. Dni powszednie są na żółto, weekend na zielono. UWAGA! Będę sprzedawał mojego Amazfit BIP, tak, że jakby ktoś był zainteresowany to zapraszam na priv. Stan bardzo dobry, spolszczony i dopieszczony Mam do sprzedania także nówkę (nie rozpakowaną) Mi Band 2 - wczoraj mi przyszedł. Edited October 7, 2017 by tomurbanowicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gawronnek Posted October 7, 2017 Share Posted October 7, 2017 Czy to koniec Twoich poprawek skoro się pozbywasz sprzętu? A mój dotrze dopiero w środę.Redmi Note 4X Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikoko Posted October 7, 2017 Share Posted October 7, 2017 UWAGA! Będę sprzedawał mojego Amazfit BIP, tak, że jakby ktoś był zainteresowany to zapraszam na priv. Stan bardzo dobry, spolszczony i dopieszczony. Jaka cena zegarka? Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted October 7, 2017 Author Share Posted October 7, 2017 Dnia 7.10.2017 o 14:04, pikoko napisał: Jaka cena zegarka? zapraszam na priv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjarik Posted October 7, 2017 Share Posted October 7, 2017 (edited) Przesiadka na pace? Czy zmiana koloru czy co tam kombinujesz Edited October 7, 2017 by jjarik Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted October 7, 2017 Author Share Posted October 7, 2017 Dnia 7.10.2017 o 13:45, Gawronnek napisał: Czy to koniec Twoich poprawek skoro się pozbywasz sprzętu? A mój dotrze dopiero w środę. Redmi Note 4X Nie, będę działać dalej. Dnia 6.10.2017 o 16:07, jjarik napisał: V3 miałbym jeszcze prośbę żeby okienka dni były bardziej wyraźne reszta bez zmian bo widzę że dałeś co 2pixel, mianowicie dni pełne okienka kroki i cel tak jak jest da radę tak zrobić? Proszę: PL-FW-0.0.9.14-v4.res + nowa ikonka od maila. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjarik Posted October 7, 2017 Share Posted October 7, 2017 (edited) Pięknie dziękuję jak ci się będzie nudzić to daj mi pm am jakoś mi lyso bez tego oko już się przyzwyczailo heh Edited October 7, 2017 by jjarik Link to comment Share on other sites More sharing options...
woyto Posted October 7, 2017 Share Posted October 7, 2017 Mam taką sugestię zmiany tłumaczeń w aktywnościach (jeśli się z nią zgadzacie). Dodatkowo w zmodowanej apce Mi-Fit jest coś po chińsku, ale nie wiem czy tam też można to zmienić na PL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted October 7, 2017 Author Share Posted October 7, 2017 Dnia 7.10.2017 o 20:01, woyto napisał: Mam taką sugestię zmiany tłumaczeń w aktywnościach (jeśli się z nią zgadzacie). Dodatkowo w zmodowanej apce Mi-Fit jest coś po chińsku, ale nie wiem czy tam też można to zmienić na PL. Jest to do zrobienia. Poczekam z modyfikacją, może więcej osób się wypowie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek04 Posted October 7, 2017 Share Posted October 7, 2017 (edited) Ja się wypowiem. Bardzo bym chciał ,, wibruj podczas alarmu '' w MiBand 2 Edited October 7, 2017 by maciek04 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
roger09 Posted October 7, 2017 Share Posted October 7, 2017 3 godziny temu, tomurbanowicz napisał: Jest to do zrobienia. Poczekam z modyfikacją, może więcej osób się wypowie. Mnie się ten pomysł podoba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted October 8, 2017 Author Share Posted October 8, 2017 Dnia 7.10.2017 o 20:01, woyto napisał: Mam taką sugestię zmiany tłumaczeń w aktywnościach (jeśli się z nią zgadzacie). Dodatkowo w zmodowanej apce Mi-Fit jest coś po chińsku, ale nie wiem czy tam też można to zmienić na PL. Dnia 8.10.2017 o 00:21, roger09 napisał: Mnie się ten pomysł podoba. Proszę bardzo: PL-FW-0.0.9.14-v4.fw Dnia 7.10.2017 o 20:01, woyto napisał: Mam taką sugestię zmiany tłumaczeń w aktywnościach (jeśli się z nią zgadzacie). Dodatkowo w zmodowanej apce Mi-Fit jest coś po chińsku, ale nie wiem czy tam też można to zmienić na PL. Poprawione: POBIERZ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted October 8, 2017 Author Share Posted October 8, 2017 13 godzin temu, jjarik napisał: Pięknie dziękuję jak ci się będzie nudzić to daj mi pm am jakoś mi lyso bez tego oko już się przyzwyczailo heh Wersja z AM/PM: PL-FW-0.0.9.14-v5.res W pierwszym poście zaktualizowałem FW i MiFit o Wasze uwagi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjarik Posted October 8, 2017 Share Posted October 8, 2017 (edited) już pobieram wszystko przebiegło ok a tarcza v5 miodzio Edited October 8, 2017 by jjarik Link to comment Share on other sites More sharing options...
roger09 Posted October 8, 2017 Share Posted October 8, 2017 4 godziny temu, tomurbanowicz napisał: Wersja z AM/PM: PL-FW-0.0.9.14-v5.res W pierwszym poście zaktualizowałem FW i MiFit o Wasze uwagi. Dzięki, jest pięknie u wszystko działa jak należy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taziff Posted October 8, 2017 Share Posted October 8, 2017 Potwierdzam że w Mi Band 2 powiadomienia przychodzą z opóźnieniem. Niestety nie wiem czy to wina aplikacji MiFit czy firmware bo za aktualizowałem je na raz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted October 8, 2017 Author Share Posted October 8, 2017 1 godzinę temu, Taziff napisał: Potwierdzam że w Mi Band 2 powiadomienia przychodzą z opóźnieniem. Niestety nie wiem czy to wina aplikacji MiFit czy firmware bo za aktualizowałem je na raz. To już nie jest moja wina - albo to ficzer MiFit 3.1.0 albo ficzer w FW .54. Sprawdźcie oryginał, LoleX, MIUI mod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts