Jump to content

Amazfit BIP, oraz MiFit modyfikacje

tomurbanowicz

Recommended Posts

3 godziny temu, ImperialBoRo napisał:

Po aktualizacji MiFit 3.1 V2 mod by Tomi powiadomienia pojawiają się na MiBandzie 2 z kilkusekundowym opóźnieniem.

2 godziny temu, tomurbanowicz napisał:

Przeczytaj pierwszy post dotyczący odblokowywania BT.

Niestety to opóźnienie potwierdzam. Praktycznie przy powiadomiech ze wszystkich aplikacji opaska wibruje z kilkusekundowym opóźnieniem. Na twojej przeróbce Lolex-a 3,1 to jest ok.

35 minut temu, FromWP napisał:

Niestety to opóźnienie potwierdzam. Praktycznie przy powiadomiech ze wszystkich aplikacji opaska wibruje z kilkusekundowym opóźnieniem. Na twojej przeróbce Lolex-a 3,1 to jest ok.

Hmm....

A w oryginalnym MFit 3.1.0 jest OK?

5 godzin temu, tomurbanowicz napisał:

a jaka to tarcza?

V3 miałbym jeszcze prośbę żeby okienka dni były bardziej wyraźne reszta bez zmian bo widzę że dałeś co 2pixel,  mianowicie dni pełne okienka kroki i cel tak jak jest da radę tak zrobić? 

received_10208728658048871.jpeg

Jak wrócić do ostatniego oryginalnego fw na MiBand2? Niestety ale opaska bardzo często traci połączenie z BT czego na oryginalnym fw nie miałem.

Edit: Ok już wiem. Swoją drogą czy u Was trzyma połączenie z BT w miarę stabilnie? Jak wspomniałem u mnie jest tragicznie.

Edited by emarcin

Używam spolszczonej wersji tej tarczy i z tego co zauważyłem to w piątki litera dni tygodnia zamiast P, to T. Dałoby radę to zmienić i ew. sprawdzić czy pozostałe dni tygodnia dobrze się wyświetlają?b8f3997f4593a0a755d81a17593fe3bc.jpg

Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka

Pisałem przecież że to zmieniłem. P = poniedziałek, T = piątek. Dni powszednie są na żółto, weekend na zielono.

UWAGA!

Będę sprzedawał mojego Amazfit BIP, tak, że jakby ktoś był zainteresowany to zapraszam na priv. Stan bardzo dobry, spolszczony i dopieszczony :)

Mam do sprzedania także nówkę (nie rozpakowaną) Mi Band 2 - wczoraj mi przyszedł.

Edited by tomurbanowicz

UWAGA!

Będę sprzedawał mojego Amazfit BIP, tak, że jakby ktoś był zainteresowany to zapraszam na priv. Stan bardzo dobry, spolszczony i dopieszczony.

Jaka cena zegarka?

Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka

Dnia 7.10.2017 o 13:45, Gawronnek napisał:

Czy to koniec Twoich poprawek skoro się pozbywasz sprzętu? A mój dotrze dopiero w środę.

Redmi Note 4X

Nie, będę działać dalej.

Dnia 6.10.2017 o 16:07, jjarik napisał:

V3 miałbym jeszcze prośbę żeby okienka dni były bardziej wyraźne reszta bez zmian bo widzę że dałeś co 2pixel,  mianowicie dni pełne okienka kroki i cel tak jak jest da radę tak zrobić? 

Proszę: PL-FW-0.0.9.14-v4.res + nowa ikonka od maila.

• Like 2

Dnia 7.10.2017 o 20:01, woyto napisał:

Mam taką sugestię zmiany tłumaczeń w aktywnościach (jeśli się z nią zgadzacie). Dodatkowo w zmodowanej apce Mi-Fit jest coś po chińsku, ale nie wiem czy tam też można to zmienić na PL.

Jest to do zrobienia. Poczekam z modyfikacją, może więcej osób się wypowie.

Mam taką sugestię zmiany tłumaczeń w aktywnościach (jeśli się z nią zgadzacie). Dodatkowo w zmodowanej apce Mi-Fit jest coś po chińsku, ale nie wiem czy tam też można to zmienić na PL.

Dnia 8.10.2017 o 00:21, roger09 napisał:

Mnie się ten pomysł podoba.

Proszę bardzo: PL-FW-0.0.9.14-v4.fw

Poprawione: POBIERZ

• Like 1

1 godzinę temu, Taziff napisał:

Potwierdzam że w Mi Band 2 powiadomienia przychodzą z opóźnieniem. Niestety nie wiem czy to wina aplikacji MiFit czy firmware bo za aktualizowałem je na raz. 

To już nie jest moja wina - albo to ficzer MiFit 3.1.0 albo ficzer w FW .54.

Sprawdźcie oryginał, LoleX, MIUI mod.

• mrosi pinned this topic
  • mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...