Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, galakty napisał:

Wgraj TWRP potem sobie wipnij cache i dalvik i jak nie pomoże to wipe all, dziękuję.

ok Panowie już jest ok poszło wg. instrukcji powyżej...dzięki wszystkim za pomoc

Opublikowano
Nie umiałem wyjaśnić za bardzo tego mikrofonu ale napisałem jak umiałem confirmujcie 

http://en.miui.com/thread-216252-1-1.html

dodaj jeszcze ze problem sie powtarza od paru wersji wstecz jak nie od poczatku bo chyba sie juz dlugo na to zalicie  

Ktoś mi napisał że bug już zgłoszony en.miui.com/thread-168712-1-1.html

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

• Like 1
Opublikowano

Witam, ja po ostatniej aktualizacji mam problem z automatycznym ustawieniem oświetlenia, mam zdecydowanie za ciemnym ekran, czy u Was wustępuje ten problem? 

Opublikowano

Waxy, dzięki. Dorzuć proszę jeszcze zdjęcia w innym świetle.
Załączam foto zrobione przeze mnie na 5.9.24.

IMG_20151113_202057.jpgIMG_20151113_202104.jpgIMG_20151127_122121.jpg

IMG_20151213_172710.jpgIMG_20151213_175509.jpgIMG_20151216_173116.jpg

IMG_20151224_203047.jpgIMG_20151228_222234.jpgIMG_20160104_201822_HDR.jpg

Opublikowano (edytowane)

@d3tr0

Zdjec nie laduje...

ja tam roznic nie widze, w nocy to i tak robi zjecia do bani, chyba ze z lampa i w malym pomieszczeniu, nie wazne jaki rom.

Edytowane przez fullrespect
  • Like 1
Opublikowano
13 minut temu, fullrespect napisał:

@d3tr0

Zdjec nie laduje...

Dziwne bo ja je wcześniej widziałem, ale zmieniłem serwer teraz powinny być też widoczne.

Rom zdaje się 5.12.10

Opublikowano

F60 robi dosyć dobre zdjęcia, jeśli dla Ciebie to tragedia porównaj sobie z L65 . Wiem co mówię miałem obydwa w ręku ;)

Bez lampy kasza straszna, z lampą moim zdaniem w porządku:

1971518.jpeg1971517.jpeg

Opublikowano
9 minut temu, Redmi2 napisał:

Haha jak redmi note 2 robi lipe to f60 mozna wyrzucic na smietnik.. Dla mbie tragedia, przy dobrym swietle wychodza juz okropie a po zmroku totalna lipa.

Widze wy chyba tw fotki ciagle pod mikroskopem ogladacie..

Wysłane z mojego 2014811 przy użyciu Tapatalka

Dla mnie RN2 robi dobre zdjęcia. Szału nie ma, ale i tak wolę na wycieczki brać ten telefon, niż taszczyć lustrzankę. W kiepskim świetle to nawet lustrzanka bez dodatkowej lampy nie zrobi dobrego zdjęcia, a w plenerze w słońcu RN2 robi genialne fotki. Ostatnio fotografowałem krajobraz zimowy, no dla mnie rewelacja. Jeszcze jak dorzucic MiraVision to bajka na telefonie się ogląda.

Zastanawia mnie jedno.. Xiaomi chwali się tym Helio X10, że ma jakieś detekcje fazy i super szybki autofocus. Ciekawe, że na AOSP szybciej mi ostrzy niż na MIUI, który niby to ma..

Opublikowano
Dnia 28.01.2016o10:03, Jacek6207 napisał:

Witam, ja po ostatniej aktualizacji mam problem z automatycznym ustawieniem oświetlenia, mam zdecydowanie za ciemnym ekran, czy u Was wustępuje ten problem? 

ja tez mam ten problem. pisalem o nim wyzej. czujnik swiatla jest zdecydowanie mniej wrazliwy na zmiany oswietlenia niz byl, szkoda ale moze to naprawia

Opublikowano

W moim za bardzo świeci lampa i zdjęcia w pomieszczeniu wychodzą z białą poswiata  i nic nie widać dopiero jak wyłącze lampę to wychodzą lepiej ale kasza straszna jest. U was też tak jest? 

Opublikowano

Ja obiecałem sobie solennie, że zaktualizuję system dopiero wtedy, gdy aparat będzie robił zdjęcia tak dobrze jak w 5.9.24. Do tego czasu zostaję przy czytaniu opinii.

Wytapatalkowane z XRN2

Opublikowano
15 minut temu, szpieg15 napisał:

2) MIUI 7 China Developer ROM 6.1.28 for Redmi Note 2 and Redmi Note 3 suspended due to WiFi issue.   Tak pisze na en.miui ...

Mam najnowszą wersję i nie mam żadnych problemów z wifi.

Opublikowano (edytowane)

Czyli rozumiem że wszystko ok i można aktualizować? Zadam  teraz standardowe pytanie jak aparat poprawiły się zdjęcia? 

Edytowane przez mara44
Opublikowano

Wifi ok 1 mały błąd zauważyłem jak się wejdzie w sieci komórkowe i 'karta sim preferowana dla ' i sie wybiera to nazwy są poucinane, a tak to ok. 

Opublikowano

A czy w wersji 6.1.21 ma ktoś może problemy z aplikacją pocztową że musi dwa razy wejść w maila żeby mu się treść wyświetliła. Muszę wejść potem się cofnąć i z powrote wejść. Bo inaczej pokazuje mi się biała strona. Nie zawsze tak jest, czasami normalnie a jeszcze czasami to okno wiadomości jest bardzo waskie jak by sie okno wiadomości nie rozwinęło do końca dołu.

Wysłane z mojego SM-T230 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ja we wszystkich wersjach tak mam to znaczy jak loguje się na pocztę to wyskakuje mi błąd strony muszę się cofnąć i potem bez logowania cofam się na pocztę i jest ok. Po prostu to miui polska ma blokadę stron sponsorowanych i reklamowych i chyba to jest przyczyna co mi bardzo utrudnia życie i chyba długo nie będę trzymał tego fona.  

Opublikowano (edytowane)

No co ty ?

Wywal wszystkie wpisy w pliku hosts i nie będzie blokowało żadnych reklam. (wiem ze on za to jest odpowiedzialny) ale jak to zrobic to pytaj bardziej obeznanych bo ja używam gmail.

Edytowane przez fullrespect