Antek Szprycha Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 B. Dobre, apk nieznacznie ale jednak trochę szybciej się uruchamiają xposed działa po osobistych tweakach całkiem to chodzi Co z Clearmotion? Wysłane z mojego Redmi Note 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Oficjalnie ogłaszam spam odnośnie jak trzyma bateria, pewnie za godzinę ktoś będzie opowiadał, że lepiej 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frty Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 (edited) 4 minuty temu, Antek Szprycha napisał: Co z Clearmotion? Wysłane z mojego Redmi Note 2 Nie ma z tego co widzę Bateria tydzień trzyma Edited March 25, 2016 by Frty Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Clearmotion nie ma w EU. Musicie sobie dograć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antek Szprycha Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Clearmotion nie ma w EU. Musicie sobie dograć. Jakiś link? Wysłane z mojego Redmi Note 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frty Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 1 minutę temu, Antek Szprycha napisał: Jakiś link? Wysłane z mojego Redmi Note 2 Modyfikacje systemowe tam jest temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antek Szprycha Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Tylko trochę stary, nie wiem czy to aktualna paczka Wysłane z mojego Redmi Note 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frty Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 4 minuty temu, Antek Szprycha napisał: Tylko trochę stary, nie wiem czy to aktualna paczka Wysłane z mojego Redmi Note 2 Nie wiem czy jest nowszy. Trzeba szukać. Mam problem z viperem od paru wersji, nie idzie zainstalować bibliotek (wina xposed?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gwalberg Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Po co siedzicie na tym dev, też się bawiłem w rozwojowe, CM i jakieś smiui i doszedłem do wniosku że nie ma sensu i tak nic nie wnoszą, zmiany jeśli sa to jakieś kosmetyczne. Bateria i tak nie będzie lepiej trzymała dopóki się kernel nie zmieni, więc wszędzie będzie podobnie. Teraz sobie siedzę na stable 7.2.1.0 eu i mam spokojną głowę. Mam xposed, mam vipera zmodyfikowanego, sporo apk systemowych usuniętych, część zamrożona a część zahibernowana, sam sobie zrobiłem smiui Wszystko śmiga bez problemu, bateria trzyma około 2dni. Spokojna głowa, bez żadnych statystyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 5 minut temu, gwalberg napisał: Po co siedzicie na tym dev, też się bawiłem w rozwojowe, CM i jakieś smiui i doszedłem do wniosku że nie ma sensu i tak nic nie wnoszą, zmiany jeśli sa to jakieś kosmetyczne. Bateria i tak nie będzie lepiej trzymała dopóki się kernel nie zmieni, więc wszędzie będzie podobnie. Teraz sobie siedzę na stable 7.2.1.0 eu i mam spokojną głowę. Mam xposed, mam vipera zmodyfikowanego, sporo apk systemowych usuniętych, część zamrożona a część zahibernowana, sam sobie zrobiłem smiui Wszystko śmiga bez problemu, bateria trzyma około 2dni. Spokojna głowa, bez żadnych statystyk Tylko pytanie.. Czy jak mam sMIUI 7.1.3.0 to mogę wgrać Stable EU 7.2.1.0 bez wipe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarryMoveOut Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 U mnie jak narazie nie ma żadnych problemów z 6.3.24. Wygląda na to że wszystko w porządku Wysłane z mojego SM-T230 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frty Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 3 godziny temu, Antek Szprycha napisał: Tylko trochę stary, nie wiem czy to aktualna paczka Wysłane z mojego Redmi Note 2 Nie wiem czy jest nowszy. Trzeba szukać. Mam problem z viperem od paru wersji, nie idzie zainstalować bibliotek (wina xposed?) http://forum.xda-developers.com/android/software/viperaudio-viperatmos-3-8-sq-driver-t3289075 Remedium na wszystkie problemy z viperem Link to comment Share on other sites More sharing options...
gwalberg Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Tylko pytanie.. Czy jak mam sMIUI 7.1.3.0 to mogę wgrać Stable EU 7.2.1.0 bez wipe? Z wipem U mnie smiui źle się sprawował. Wysłane z Redmi Note 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 1 minutę temu, gwalberg napisał: Z wipem U mnie smiui źle się sprawował. Wysłane z Redmi Note 2 To nie zmieniam. U mnie daje radę, wszystko działa, błędów nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szami81 Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Ktos juz instalowal nowego global 7.2.2.0.LHMMIDA? Wyczytalem na innym forum ze bateria trzyma dluzej. Jezeli teraz mam global 7.1.3. 0 czy musze wipa robic??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fullrespect Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Zrob full wipe, ale swojej pamieci A mala wskazówka, zanim to zrobisz to poczytaj tutoriale na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominikRN2 Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 U mnie wszystko działa ok ale bateria to jakieś nieporozumienie.. W nocy spadła o 18% przy wyłączonym Wi-Fi.. W wersji global spadała o 2% więc różnica jest ogromna. Co do samego systemu działa płynnie można edytować motyw nie ma playera w szybkich ustawianych jest wyszukiwarka oraz zegar. Jak ktoś laduje telefon co dziennie mogę polecić Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fullrespect Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 Dnia 25.03.2016o09:32, DominikRN2 napisał: W nocy spadła o 18% przy wyłączonym Wi-Fi.. A włącz Wifi i porównaj... założę się ze miales wyłączone Wifi ale za to włączone dane mobilne - stąd ta różnica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarryMoveOut Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 Mi bateria trzyma niesamowicie. Od siódmej cały czas mam 100% nic nie schodzi. Dla mnie jak na razie bomba Ale to jeszcze i tak za wcześnie na ocenę. Dopiero za tydzień będą miarodajne wyniki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominikRN2 Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 A włącz Wifi i porównaj... założę się ze miales wyłączone Wifi ale za to włączone dane mobilne - stąd ta różnica. Właśnie nie , profile zasilania mam swoje Wi-Fi wyłączone było tym bardziej dane komórkowe z których przez zasięg vodafone nigdy nie korzystam.. Chyba że jestem w Londynie raz na pół roku. Jeszcze będę testować dłużej więc wtedy się wypowiem raz jeszcze. Słyszałem że po świeżej instalacji systemu bateria może szybko uciekać bo przez jakis czas system musi się ustabilizować ale nie wiem ile w tym prawdy Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mat01 Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 1 godzinę temu, GarryMoveOut napisał: Mi bateria trzyma niesamowicie. Od siódmej cały czas mam 100% nic nie schodzi. Dla mnie jak na razie bomba Ale to jeszcze i tak za wcześnie na ocenę. Dopiero za tydzień będą miarodajne wyniki. chodzi o wczorajsza wersje dev? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vassilij Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 U mnie zaczęło rozłączać bluetootha z zestawem samochodowym.. Na poprzednim nic takiego się nie działo. Na dodatek bluetooth działał dopiero po resie telefonu. Masakra chyba do starszych wersji trzeba wrócić Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leszek Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 Po 5miesiącach odważyłem się przesiąść na najnowszy rom tracąc dobry aparat(5.10.29). I czuć różnicę w baterii, serio. Najnowszy rom nie wiem co z nią robi ale mniej ucieka. Dla jasności Facebook i Messenger tylko w przeglądarce. Ja jestem zadawolony bo telefon używam tylko do SMS i internetu ale to tylko z godzinkę dziennie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarryMoveOut Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 chodzi o wczorajsza wersje dev? Tak wczorajsza wersja jest miodzio Wysłane z mojego SM-T230 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxmati96xx Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 Ile sot macie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grembi Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 Ile sot macie ? Po jednym dniu otrzymasz miarodajne odpowiedzi Wysłane z mojego Redmi Note 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxmati96xx Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 2 minuty temu, grembi napisał: Po jednym dniu otrzymasz miarodajne odpowiedzi Wysłane z mojego Redmi Note 2 Nie chodzi mi o tą konkretną aktualizacje ale ogólnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
fullrespect Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 ogonie to mozna powiedziec od 2 do 5 h w zaleznosci od romu Link to comment Share on other sites More sharing options...
grembi Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 Nie chodzi mi o tą konkretną aktualizacje ale ogólnie Koło 5h Wysłane z mojego Redmi Note 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vassilij Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 Mi pilot sprawdzony na 3 telewizorach - nie działa. Jak u was? Plus nie przetłumaczony tekst Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczuru Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 42 minuty temu, Vassilij napisał: Mi pilot sprawdzony na 3 telewizorach - nie działa. Jak u was? Plus nie przetłumaczony tekst Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka To jest wersja z paczki z dodatkami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vassilij Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 To jest wersja z paczki z dodatkami? Dev zwykla 6.3.24 Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczuru Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 2 minuty temu, Vassilij napisał: Dev zwykla 6.3.24 Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Spróbuj zainstalować MiPilota z pierwszego postu tego tematu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
huble70 Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 (edited) Witam, dziś zainstalowałem miui 7.2.2.0 wersję globalną, mam pytanie kiedy mniej wiecej wyjdzie spolszczenie do tej aktualizacji? Ponieważ, mój telefon w tym momencie jest pół na pół po polsku i angielsku telefon RedMi Note 2 Edited March 26, 2016 by huble70 Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 58 minut temu, Vassilij napisał: Mi pilot sprawdzony na 3 telewizorach - nie działa. Jak u was? Plus nie przetłumaczony tekst Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Na 7.1.3.0 MiPilot działa ze starym Szajsungiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts