Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, artiq6 napisał:

Witam chce wyczyścić po dzisiejszej aktualizacji cały tel (aplikacje etc cache) , jakie opcje w twrp zaznaczyć? Z góry dzięki

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

To znaczy co aplikacje, pamięć tele i sd card czy co?

Opublikowano
Bo ten pierwszy jest na Snapie i jest starszy? Czyli w hierarchii ważności ma miejsce wyżej. Chociaż ogólnie rzecz biorąc my wcale nie dostaniemy, właśnie przez Mediateka. I tak trzeba się cieszyć z cotygodniowych aktualizacji, nowy Andek to nowe kłopoty  

Bzdura. Dla innych sprzętów opartych na tym procesorze są już Androidy 6.0 - patrz smart TV.

Opublikowano
To znaczy co aplikacje, pamięć tele i sd card czy co?

Najlepiej aplikacje i wszystko co może powodować drenaż, bo 3h sot to maximum z maximum

Opublikowano
45 minut temu, artiq6 napisał:

Najlepiej aplikacje i wszystko co może powodować drenaż, bo 3h sot to maximum z maximum

Ja jak wgrywam na czysto to robię wipe data,cache,dalvik cache(to domyślne w twrp)

Opublikowano

co mam zrobić żeby pokazywalo mi dymki z messengera?   wszystkie ustawienia powiadomień tej aplikacji są włączone,  na pasku powiadomień mam ale dymków nie ma  :/

Opublikowano
1 godzinę temu, Karoleq121 napisał:

co mam zrobić żeby pokazywalo mi dymki z messengera?   wszystkie ustawienia powiadomień tej aplikacji są włączone,  na pasku powiadomień mam ale dymków nie ma  :/

Ustawienia powiadomień ok, a zezwolenia na pływające okna w Panelu sterowania też? I same dymki włączone w Messengerze?.

Opublikowano

Panowie siedzę na 6.3.11 czy ktoś ma porównanie czy warto przechodzić na ten najnowszy Rom?

I jeszcze jedno pytanie jeżeli bym się zdecydował na przejście czy wystarczy jak ściągnę na kompa ten najnowszy Rom a potem przeniosę do pamięci telefonu?

Opublikowano
4 godziny temu, szczuru napisał:

Ustawienia powiadomień ok, a zezwolenia na pływające okna w Panelu sterowania też? I same dymki włączone w Messengerze?.

wszystko jest włączone 

Opublikowano
wszystko jest włączone 

U mnie pomaga zablokowanie i odblokowanie telefonu. Magicznie dymki wtedy się pojawiają.

Opublikowano
2 godziny temu, Karoleq121 napisał:

u mnie w ogóle nie działają xD jak kupiłem telefon to chwilę były ale jak messenger zaktualizował się na wygląd dla 5.0+ to już nie działają 

A w ustawieniach messengera masz włączone dymki?

Opublikowano
10 minut temu, galakty napisał:

Szlag człowieka trafi. RN3 Pro ledwo co wszedł na rynek i już ma wypuszczone źródła. 

Qualcomm i wszystko jasne. MTK nigdy więcej.

• Like 1
Opublikowano
Dnia 1.04.2016 o 20:40, mara44 napisał:

A u mnie odwrotnie zawsze po aktualizacji tragedia dopiero po 2,3 ładowaniach zaczyna dłużej trzymać. 

hmm, u mnie podobnie...

Opublikowano
Dnia 4/3/2016 o 22:18, galakty napisał:

Szlag człowieka trafi. RN3 Pro ledwo co wszedł na rynek i już ma wypuszczone źródła. 

A to prawdziwa informacja? Bo z tego co widziałem podana na en.miui i nawet w nazwie dopisali April 01. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Karoleq121 napisał:

a u Was działają dymki messengera? u dwóch znajomych również nie działają

Działają.

Opublikowano
4 godziny temu, Karoleq121 napisał:

a u Was działają dymki messengera? u dwóch znajomych również nie działają

na belce powiadomień mam, że dymki czatu są aktywne, ale na ekranie ich nie ma

Jak widać działają

Screenshot_2016-04-05-20-23-50_com.android.browser.png

Opublikowano (edytowane)

Przed chwilą wróciłem z 6.3.31 na 6.3.24. Teraz ciągle mam Plus 3G, chociaż w preferowanych mam 4G, LTE mam aktywowane na tej karcie sim, jakieś pomysły czemu tak a nie inaczej ? :)

Przed powrotem miałem normalnie Plus 4G, zasięg obejmuje całe moje miasto.

Edytowane przez pompka500
Opublikowano
7 godzin temu, kleryk88 napisał:

a masz ustawiony inny niż domyślny motyw bo jak tak to zmień na domyślny i sprawdź czy działa

Screenshot_2016-04-06-09-58-44_com.miui.home.png

Screenshot_2016-04-06-09-58-49_com.miui.home.png

no tak średnio bym powiedział xD