szczuru Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 47 minut temu, Accro napisał: Kurcze, na tym romie od xiaomieu ciągle ubija mi spotify w tle.. Mimo nałożonej kłódeczki co jakiś czas po prostu muzyka przestaje lecieć, gdyż system zamyka proces... :/ Inteligentne oszczędzanie energii wyłączone?
Accro Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 2 godziny temu, szczuru napisał: Inteligentne oszczędzanie energii wyłączone? Ustawione na normalne. Lecz dziwi mnie to, bo na poprzednich romach tego nie było.
szczuru Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 52 minuty temu, Accro napisał: Ustawione na normalne. Lecz dziwi mnie to, bo na poprzednich romach tego nie było. Ustaw na "Nie blokuj" i sprawdź czy pomogło.
focusik09 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 No, nareszcie od następnej aktualizacji będzie android 6.0
galakty Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 6 minut temu, focusik09 napisał: No, nareszcie od następnej aktualizacji będzie android 6.0 Eeee, gdzie to wyczytałeś?
Antek Szprycha Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Już jest 6.0 na serwerach. Jest też Windows, port z mi 4. Wysłane z mojego Redmi Note 2
innyreader Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 13 godzin temu, Accro napisał: Kurcze, na tym romie od xiaomieu ciągle ubija mi spotify w tle.. Mimo nałożonej kłódeczki co jakiś czas po prostu muzyka przestaje lecieć, gdyż system zamyka proces... :/ Mam to samo z Tidalem, wcześniejsze nie miały tego problemu.
galakty Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Na serwerach.. I wiecie, że pewnie przez miesiąc/dwa będą te devy pełne bugów? Niby zmiana numerka, ale długo poczekamy na coś stabilnego na 6.0 .. I nie zdziwię się, jak bateria poleci w dół.
Antek Szprycha Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 A tak chodzi Windows w trybie pulpitu z desktopa@galakty Wysłane z mojego Redmi Note 2
galakty Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Jako ciekawostka nawet. Gdzie to można obejrzeć? Na en.miui cisza.
Antek Szprycha Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Jako ciekawostka nawet. Gdzie to można obejrzeć? Na en.miui cisza. Mam to na swoim tel. Na wietnamskim forum miui jest temat, port i instrukcja. Wysłane z mojego Redmi Note 2
focusik09 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 2 minuty temu, Redmi2 napisał: Dobra juz powiedz wszystkim ze to sciema na 1 Wysłane z mojego 2014811 przy użyciu Tapatalka Nie dałeś nam się zabawić 1
galakty Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Nie mogliście poczekać, aż jakieś osoby się nabiorą i wątek rozwinie? 1
szczuru Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Przecież widać od razu, że to zdalny pulpit/screen mirroring
Krusell Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zainstalowałem wczoraj wersje 6.3.24, dzisiaj odłączyłem telefon od ładowarki o 7rano,a o 12:30 miałem 36% baterii. Leci w oczach. SOT 1:30h, wczesniej na wersji 6.3.6 jak dobrze pamiętam wytrzymywał nawet do 4h na SOT. Zobaczymy jak z dzisiejszą bo inaczej to tragedia bedzie.
Antek Szprycha Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zainstalowałem wczoraj wersje 6.3.24, dzisiaj odłączyłem telefon od ładowarki o 7rano,a o 12:30 miałem 36% baterii. Leci w oczach. SOT 1:30h, wczesniej na wersji 6.3.6 jak dobrze pamiętam wytrzymywał nawet do 4h na SOT. Zobaczymy jak z dzisiejszą bo inaczej to tragedia bedzie. 6.3.24 Wysłane z mojego Redmi Note 2
Krusell Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) Co może być więc powodem u mnie, że tak krótko trzyma ? Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez Krusell
Antek Szprycha Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Co może być więc powodem u mnie, że tak krótko trzyma ? Zobacz co ci Zre baterie. Wysłane z mojego Redmi Note 2
Krusell Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Nie mam pojęcia. Teraz już chwilę po doładowaniu.
gwalberg Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Nie mam pojęcia. Teraz już chwilę po doładowaniu. Full wipe, najnowsze stable, żadnego FB, zamiast tego Face Slim, przez f-droid albo bezpośrednio, wywal snapa bo to źre niesamowicie. Optymalizacja autostartu, greemify pro, część niepotrzebnych apk systemowych wywal, część zamroź. Dwa dni pociągniesz na jednym ładowaniu jak nie szalejesz zbytnio w necie. Wysłane z Redmi Note 2
Accro Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Kurcze, czemu nawet Redmi 2 otrzymało Androida 5.1.1, a my nadal na 5.0.2.. Wiecie może czy coś się zmieni w przyszłych aktualizacjach?
Accro Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Nie wiem czy wiesz, ale 5.0.x miał problemy z wyciekami pamięci RAMu
Cichq Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 3 minuty temu, Accro napisał: Kurcze, czemu nawet Redmi 2 otrzymało Androida 5.1.1, a my nadal na 5.0.2.. Wiecie może czy coś się zmieni w przyszłych aktualizacjach? Bo ten pierwszy jest na Snapie i jest starszy? Czyli w hierarchii ważności ma miejsce wyżej. Chociaż ogólnie rzecz biorąc my wcale nie dostaniemy, właśnie przez Mediateka. I tak trzeba się cieszyć z cotygodniowych aktualizacji, nowy Andek to nowe kłopoty 1
Accro Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Tak, ale chodzi mi o sam fakt olewania tego telefonu przez xiaomi. Wszystkie pozostałe modele siedzą już na 5.1.x a rn2 5.0.x. A z tego co wiem to źródła kernela są udostępnione
galakty Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 6 minut temu, Accro napisał: Tak, ale chodzi mi o sam fakt olewania tego telefonu przez xiaomi. Wszystkie pozostałe modele siedzą już na 5.1.x a rn2 5.0.x. A z tego co wiem to źródła kernela są udostępnione Jak na Mediateka to Xiaomi i tak super dba o RN2 .. Kupiłem kiedyś LG F60, Snapdragon, dostał jedną łatkę i nara klienci
tosshi2 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Tak, ale chodzi mi o sam fakt olewania tego telefonu przez xiaomi. Wszystkie pozostałe modele siedzą już na 5.1.x a rn2 5.0.x. A z tego co wiem to źródła kernela są udostępnione I co by ci to dalo jakby byl 5.1?
Frty Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 4 minuty temu, Accro napisał: Tak, ale chodzi mi o sam fakt olewania tego telefonu przez xiaomi. Wszystkie pozostałe modele siedzą już na 5.1.x a rn2 5.0.x. A z tego co wiem to źródła kernela są udostępnione No nie wiem czy olewany. Podejrzewam że to jeden z ich najlepiej sprzedających się telefonów i boją się np. Zalewu ich serwisu przy zbiorowej aktualizacji ktora nie wypali, albo to chwyt marketingowy żeby zwiększyć hype
rafalg92 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Przy żadnym telefonie nie miałem cotygodniowych łatek. A jeśli chodzi o baterię to dobrze to wygląda na nowym sofcie. U mnie przynajmniej. Nie wiem jak u Was to wygląda? Też jest zauważalna poprawa względem poprzednich wersji?
Frty Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 3 minuty temu, rafalg92 napisał: Przy żadnym telefonie nie miałem cotygodniowych łatek. A jeśli chodzi o baterię to dobrze to wygląda na nowym sofcie. U mnie przynajmniej. Nie wiem jak u Was to wygląda? Też jest zauważalna poprawa względem poprzednich wersji? Ja wróciłem na 6.3.3 bo bateria na eu była bardzo nieprzewidywalna 1
xxmati96xx Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 9 minut temu, rafalg92 napisał: Przy żadnym telefonie nie miałem cotygodniowych łatek. A jeśli chodzi o baterię to dobrze to wygląda na nowym sofcie. U mnie przynajmniej. Nie wiem jak u Was to wygląda? Też jest zauważalna poprawa względem poprzednich wersji? chyba trochę za wcześnie na opinie o bateri
galakty Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 2 minuty temu, xxmati96xx napisał: chyba trochę za wcześnie na opinie o bateri Co tam będziesz wszechwiedzącym tłumaczył ..
Accro Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 39 minut temu, tosshi2 napisał: I co by ci to dalo jakby byl 5.1? Nic, chodzi mi o sam fakt jak już wcześniej napisałem No trudno, tak czy siak wszystko działa super (mam nadzieję że bluetooth z MiBandem 1s będzie działał bezproblemowo).
rafalg92 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Nie wrzechwiedzący. Poprostu od rana działam na nim i piszę spostrzeżenia. Nie udaję fachowca, bo nim nie jestem. Spokojnie panowie i bez agresji. Pozdrawiam.
artiq6 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Witam chce wyczyścić po dzisiejszej aktualizacji cały tel (aplikacje etc cache) , jakie opcje w twrp zaznaczyć? Z góry dzięki Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
galakty Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 1 godzinę temu, rafalg92 napisał: Nie wrzechwiedzący. Poprostu od rana działam na nim i piszę spostrzeżenia. Nie udaję fachowca, bo nim nie jestem. Spokojnie panowie i bez agresji. Pozdrawiam. Na przyszłość, powtórzę raz setny.. Po aktualizacji zawsze bateria jest cudowna, po 2-3 dniach będziesz narzekał .. Dziękuję.
Rekomendowane odpowiedzi