Gravis Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 Szczerze, zbyt leniwy jestem, żeby ściągać cały rom dla jednej apki.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morskit Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 Widocznie jej nie potrzebujesz Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
wyzwolenia Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 (edited) Sorki moze glupie pytanie ale ktorego doklanie? Podasz mi najlepiej link? Pytam bo np. w MIUIPL dla Mi4C go nie ma Edited November 6, 2015 by wyzwolenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
advcron Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 (edited) 1 godzinę temu, wyzwolenia napisał: Sorki moze glupie pytanie ale ktorego doklanie? Podasz mi najlepiej link? Pytam bo np. w MIUIPL dla Mi4C go nie ma Ściągnij sobie np najnowszy i na 100% jest. Edited November 6, 2015 by advcron Link to comment Share on other sites More sharing options...
wyzwolenia Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 (edited) Łomato faktycznie jest w kazdym - tylko sie nie instaluje Dzieki! Ale MiKey nie widze, Wiesz gdzie znajde? Jest tam tez MiGalleryLockscreen - znasz ta apke? Co to? Edited November 6, 2015 by wyzwolenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kojiko Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 Czy istnieje sposób na "szybkie oczyszczenie telefonu" tzn. Powrót do czystego miui polska + kontakty+ustawienia kont+powiadomienia ale bez zainstalowanych aplikacji (tych, które instaluje się samemu). Jeżeli tak to jak coś takiego wykonań? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted November 6, 2015 Author Share Posted November 6, 2015 Kopia aplikacji użytkownika w Kopia MIUI, wipe i przywrócenie samych apek bez danych i ustawień systemowych? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krss32 Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 Mam pytanie do użytkowników Mi4c: Czy funkcja "tapniecia" w bok telefonu działa również kiedy mamy założone plecki albo jakieś etui? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loki Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 25 minut temu, krss32 napisał: Mam pytanie do użytkowników Mi4c: Czy funkcja "tapniecia" w bok telefonu działa również kiedy mamy założone plecki albo jakieś etui? Witam, działa mam plecki nillkina i nie widze problemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
krss32 Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 Gdzie zamawiałeś? Będę zamiawiał telefon na IBG i tam sa tylko 2 plecki do wyboru z czego jeden nie ma dostępnego koloru czarnego. Posiada ktoś może plecki z IBG i może się wypowiedzieć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkady-san Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 Ja kupiłem plecki Nillkina na Allegro - niecałe 32 złote z przesyłką. Nie chciałem czekać 3 tygodnie na przesyłkę z Chin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 Ja kupiłem plecki Nillkina na Allegro - niecałe 32 złote z przesyłką. Nie chciałem czekać 3 tygodnie na przesyłkę z Chin... Hej Zamówiłem, czekałem 10 dni 😀. Wysłane z Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobekos1 Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 (edited) Witam. Przymierzam się do tego telefonu i mam kilka do was pytań. Jak on u was działa? Chodzi mi o jakość rozmów (głośność), zasięg, aparat, internet i samo funkcjonowanie...? Nie miałem jeszcze xiaomi, a jego specyfikacja mnie do niego przekonuje...? Edited November 7, 2015 by bobekos1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woma Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 Witam, jestem posiadaczem Mi4C od wczoraj i nie wiem jeszcze kilku rzeczy. Gdzie znaleźć instrukcję obsługi ? Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Kowalski Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 Co do samego aparatu instrukcja jest zbędna. Poczytaj sobie o samym miui. Masz wszystko na miuipolska.pl. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolnygosc Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 Grono użytkowników Mi4c urosło w siłę co za tym idzie trochę dziwi mnie fakt że na forum nie powstała jeszcze Galeria zdjęć z Mi4c i grubsza recka na temat aparatu @Mariusz Kowalski Jak wrażenia po zakupie Mi4c ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Kowalski Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 Ja się przesiadłem z Mi4i. Także jest podobnie☺ Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolnygosc Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 @Mariusz Kowalski Pytam dlatego bo właśnie miałeś pewne porównanie i trochę wątpliwości jako użytkownik Mi4i- czyli ogólnie na plus i raczej się nie zawiodłeś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Kowalski Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 Jeżeli chodzi o Xiaomi to się jeszcze nie zawiodłem. Używam RR1 syn i mi ja. Telefon moim zdaniem pod każdym względem jest dopracowany. Miui to Anna nakładka ba androida. Przypomina mi iOS. Miałem kilka chińskich telefonów. Xiaomi wygrywa. Mi4c od i prawie się nie różni. Do mi4i nie mogę się przyczepić to świetny telefon. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kojiko Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 1 godzinę temu, bobekos1 napisał: Witam. Przymierzam się do tego telefonu i mam kilka do was pytań. Jak on u was działa? Chodzi mi o jakość rozmów (głośność), zasięg, aparat, internet i samo funkcjonowanie...? Nie miałem jeszcze xiaomi, a jego specyfikacja mnie do niego przekonuje...? Wszystkie wymienione rzeczy działają poprawnie. Telefon posiadam od 3 dni i jedyną wadą jest wolny transfer z google play (400kb/s przy internecie 120). Prawdopodobnie jest to problem z oprogramowaniem ponieważ z innych źródeł telefon ściąga pliki z pełną prędkością. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 Cóż potwierdzam ~400 KB/s przy pobieraniu z google play. Na Note PRO mam to samo. Na Note idzie full, ta sama apka, ta sama sieć Wi-Fi, to samo konto GP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
advcron Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 Mi to akurat nie przeszkadza. Ja nic nie synchronizację z googlem. Im mniej wielki brat wie o nas tym lepiej. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
makovic Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 Mi to akurat nie przeszkadza. Ja nic nie synchronizację z googlem. Im mniej wielki brat wie o nas tym lepiej. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Jeśli nie google Cię szpieguje to z pewnością ChRL Do wyboru do koloru Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
advcron Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 Z dwojga złego to wole ChRL niz Amerykanów. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
makovic Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 Z dwojga złego to wole ChRL niz Amerykanów. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Dlaczego jeśli mogę zapytać? System masz na androidzie więc też made in USA Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobekos1 Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 2 godziny temu, Kojiko napisał: Wszystkie wymienione rzeczy działają poprawnie. Telefon posiadam od 3 dni i jedyną wadą jest wolny transfer z google play (400kb/s przy internecie 120). Prawdopodobnie jest to problem z oprogramowaniem ponieważ z innych źródeł telefon ściąga pliki z pełną prędkością. W sumie to w google play tylko robię aktualizację aplikacji Jak słychać rozmówcę, mam w domu lg i jego nie trzeba dawać na głośnomówiący HD Voice on posiada? Może ktoś inny napisze...?:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
makovic Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 Problem z prędkością w końcu pewnie poprawia. Głos bardzo dobry. Lepszy na ten moment jak miałem nexusa. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kojiko Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 ja przesiadłem się z moto g i uważam, że jest identyczny Link to comment Share on other sites More sharing options...
advcron Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 (edited) 1 godzinę temu, makovic napisał: Dlaczego jeśli mogę zapytać? System masz na androidzie więc też made in USA W sumie to nie ma alternatywy ( Andriod, MS, IOS ) Wszystko made in USA. A za Ameryką nie przepadam bo non stop wciubia nos w nie swoje sprawy, co mnie okropnie irytuje. Ale to nie miejsce na takie dywagacje. Edited November 7, 2015 by advcron Link to comment Share on other sites More sharing options...
makovic Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 1 godzinę temu, makovic napisał: Dlaczego jeśli mogę zapytać? System masz na androidzie więc też made in USA W sumie to nie ma alternatywy ( Andriod. MS, IOS ) Wszystko made n USA. A za Ameryką nie przepadam bo non stop wciubia nos w nie swoje sprawy, co mnie okropnie irytuje. Ale to nie miejsce na takie dywagacje. Masz całkowitą rację. Zeszliśmy na politykę a to niedobrze Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobekos1 Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 1 godzinę temu, makovic napisał: Problem z prędkością w końcu pewnie poprawia. Głos bardzo dobry. Lepszy na ten moment jak miałem nexusa. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Ja prowadzę dużo rozmów i dlatego zwracam większą uwagę na ten czynnik szukając nowego smartfona Może ktoś inny doda coś od siebie. Jak jest teraz w porównaniu z poprzednim telefonem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 No i sprawa się wyjaśniła. Zainstalowałem MiNotePro Global 5.11.6 i jest to samo. Czyli nie wina romu xiaomi.eu/miuipolska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 Dodałem do instrukcji poprawione recovery twrp 2.8.7.0. Poprawiono brak dotyku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woma Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 Może ktoś podpowiedzieć jak zrobić zrzut ekranu (kombinacja klawiszy home + vol- nic nie daje)? U mnie problem z wolnym transferem na Play Store nie występuje. Aparat zamawiałem z ibuygou.com i otrzymałem go z MIUI Polska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
latet Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 3 minuty temu, Woma napisał: Może ktoś podpowiedzieć jak zrobić zrzut ekranu (kombinacja klawiszy home + vol- nic nie daje)? Bo to ma być "menu + vol-". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts