Krolik Posted October 23, 2015 Share Posted October 23, 2015 Miał ktoś może problem z tym dwuklikiem do odblokowania ekranu? Bo u mnie nie zawsze reaguje za pierwszym razem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wyzwolenia Posted October 23, 2015 Share Posted October 23, 2015 W 80% dziala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krolik Posted October 23, 2015 Share Posted October 23, 2015 No właśnie o to mi chodzi. W większości przypadków śmiga ale raz na jakiś czas nie złapie. Widać ten typ tak ma. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
preston2009 Posted October 23, 2015 Share Posted October 23, 2015 Jak z baterią przy włączonym odblokowaniu 2x tap? Link to comment Share on other sites More sharing options...
latet Posted October 23, 2015 Share Posted October 23, 2015 Jak z baterią przy włączonym odblokowaniu 2x tap? Teoretycznie w tym modelu nie powinno to wpływać ba baterię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Binner Posted October 23, 2015 Share Posted October 23, 2015 Witam, Jestem szczęśliwym posiadaczem Mi4c od wtorku. Zakupiony z IBU. Prześledziłem dyskusję o aparacie. I w moim przypadku gdy robię zdjęcia bez flasha to czasem wychodzą mi nie ostre( trzeba czasem samemu wskazać punkt focusa) . Ale jeżeli wymuszę flasha to automatycznie bada ostrość i zdjęcia są jak żyleta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
latet Posted October 23, 2015 Share Posted October 23, 2015 Witam, Jestem szczęśliwym posiadaczem Mi4c od wtorku. Zakupiony z IBU. Prześledziłem dyskusję o aparacie. I w moim przypadku gdy robię zdjęcia bez flasha to czasem wychodzą mi nie ostre( trzeba czasem samemu wskazać punkt focusa) . Ale jeżeli wymuszę flasha to automatycznie bada ostrość i zdjęcia są jak żyleta. To może Ciebie można prosić o test, czy działa OTG w tym telefonie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Binner Posted October 23, 2015 Share Posted October 23, 2015 Niestety nie posiadam kabla otg Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigi_77 Posted October 23, 2015 Share Posted October 23, 2015 Możesz powiedzieć gdzie kupiłeś swój Mi4c? ibuygou? Będziesz zgłaszał reklamację?Kupowałem przez allegro od Accessories 4 U i odstąpiłem od umowy. Teraz będę czekał kiedy Accessories odda mi pieniądze. Zostałem w chwili obecnej bez kasy i bez telefonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackreacher Posted October 23, 2015 Share Posted October 23, 2015 Kupowałem przez allegro od Accessories 4 U i odstąpiłem od umowy. Teraz będę czekał kiedy Accessories odda mi pieniądze. Zostałem w chwili obecnej bez kasy i bez telefonu. Obyś odzyskał pieniądze. Dziwne, że akurat w twoim egzemplarzy nie działał aparat... wada fabryczna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wyzwolenia Posted October 23, 2015 Share Posted October 23, 2015 Dzis rano wylaczyl sie - zrobil sobie aktualizacje. Co dziwne zrobil aktualizacje do tej co juz byla Popoludniu znowu sie wylaczyl - wystarczylo wlaczyc. Obylo sie bez update. Napisze w problemach ku potomnosci Any idea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wyzwolenia Posted October 25, 2015 Share Posted October 25, 2015 No właśnie o to mi chodzi. W większości przypadków śmiga ale raz na jakiś czas nie złapie. Widać ten typ tak ma.Jednak masz racje - dosc czesto musze powtarzac czynnosc 2kliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtkson Posted October 25, 2015 Share Posted October 25, 2015 Gdzie najtaniej kupić Mi4C wersja 2gb/16gb ? Mam na myśli wysyłkę bez vat czyli albo z PL, albo z jakiegoś EU warehouse? Na gearbest maja tylko mi4i z EU. Znalazlem na Allegro za 979zł wysylke z polski.. Sprzedawca ma 100% ale żadnego komentarza odnosnie telefonu xiaomi jedynie kamery sjcam. Szukam jak najlepszej oferty. Dodam, że jeśli z PL to jedynie z faktura vat 23%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderbary Posted October 25, 2015 Share Posted October 25, 2015 (edited) Uwierz mi jako uzytkownik swietnego HTC ONE S powiem Ci ze plastik jest niezly - mi sie bardzo podobaZależy od jego jakości, palcowania itd @up ibuygou + ubezpieczenie od podatku VAT Edited October 25, 2015 by Elderbary Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtkson Posted October 25, 2015 Share Posted October 25, 2015 Jak to ubezpieczenie działa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderbary Posted October 25, 2015 Share Posted October 25, 2015 poszukaj na forum było omawiane Wysłane z mojego MX4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
advcron Posted October 25, 2015 Share Posted October 25, 2015 Czym najlepiej wyczyścić ekran przed przyklejeniem folii/szkła ochronnego na ekran? Czysty spirytus nie zniszczy ekranu?Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel.wu Posted October 25, 2015 Share Posted October 25, 2015 Z reguły masz do szkła dołączona wilgotną ściereczke, która zawiera jakiś tam alkohol. To wystarczajace. Napisane z Xiaomi Mi4 3GB RAM 16GB LTE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krolik Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Czym najlepiej wyczyścić ekran przed przyklejeniem folii/szkła ochronnego na ekran? Czysty spirytus nie zniszczy ekranu? Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Wszystko co potrzebne masz przeważnie w zestawie to znaczy szmatkę plus papier samoprzylepny żeby na bank pozbyć się drobinek kurzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark Maa Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Witam, dzisiaj dostałem paczkę z następującą zawartością:Chyba mam szczęście bo telefon dostałem od razu bez wykupowania ubezpieczenia.Jak narazie praktycznie wszystko działa, dotyk krawędzi ekranu za każdym razem, aparat foto również.Jest to mój pierwszy telefon Xiaomi. To co jest wgrane to Android 5.1.1, MIUI by xiaomi.eu 5.10.8 Beta (język polski był do wyboru).Jedyne obawy to nie wiem czy będzie działać LTE bo na moim egzemplarzu na naklejce widnieje tylko TD-LTE.Zapłaciłem 1140,56 PLN z przesyłką DHL. Polecam innym ten sklep. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linkos Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Witam, dzisiaj dostałem paczkę z następującą zawartością:Chyba mam szczęście bo telefon dostałem od razu bez wykupowania ubezpieczenia.Jak narazie praktycznie wszystko działa, dotyk krawędzi ekranu za każdym razem, aparat foto również.Jest to mój pierwszy telefon Xiaomi. To co jest wgrane to Android 5.1.1, MIUI by xiaomi.eu 5.10.8 Beta (język polski był do wyboru).Jedyne obawy to nie wiem czy będzie działać LTE bo na moim egzemplarzu na naklejce widnieje tylko TD-LTE.Zapłaciłem 1140,56 PLN z przesyłką DHL. Polecam innym ten sklep.Mi jeszcze lte nie złapało a mam aktywowane w opcjach (T-Mobile) Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barol Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 U mnie LTE na orange śmiga bezproblemowo Link to comment Share on other sites More sharing options...
advcron Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 (edited) Tak z innej beczki.Jak myślicie, czy Mi4c dostanie Androida 6 (Marshmallow) ? Edited October 27, 2015 by advcron Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Mi4c chyba nie obsługuje dual lte, bo jak mam 2 karty to na jednej jest 4g a na drugiej tylko 2g i niezależnie czy jest to sim1 czy sim2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 A gdzie było napisane, że obsługuje?Jedna karta będzie 4G a drugia 2G i wsio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wyzwolenia Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 (edited) Mi lapie 4G. Rozumie ze to LTE wg Mi4C?Co do obu to chyba wystarczy tak jak jest, bo i tak tylko jedna moze miec transmisje danych Edited October 27, 2015 by wyzwolenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegorz1982 Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Na stronie MIUI ROM są dostępne dwie wersje ROMU czym one sie róznią ?Bo wg. numeracji to ta zrobiona przez MIUI Polska jest wersją niższa, czy to dotyczy wersji MIUI 6 a ta nowsza wersji MIUI 7 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didusieq Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 A ja z innej beczki. Udało się komuś znaleźć w dostępnych w telefonie do pobrania czcionkę która obsługuje znaki polskie (unicode)? Każda którą sprawdziłem losowo nie wyświetla polskich znaków. Witam, dzisiaj dostałem paczkę z następującą zawartością:Chyba mam szczęście bo telefon dostałem od razu bez wykupowania ubezpieczenia.Jak narazie praktycznie wszystko działa, dotyk krawędzi ekranu za każdym razem, aparat foto również.Jest to mój pierwszy telefon Xiaomi. To co jest wgrane to Android 5.1.1, MIUI by xiaomi.eu 5.10.8 Beta (język polski był do wyboru).Jedyne obawy to nie wiem czy będzie działać LTE bo na moim egzemplarzu na naklejce widnieje tylko TD-LTE.Zapłaciłem 1140,56 PLN z przesyłką DHL. Polecam innym ten sklep.Może głupie pytanie, ale czy masz aktywną opcję LTE? Z tego co pamiętam to LTE tylko w taryfach Jump jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark Maa Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 A ja z innej beczki. Udało się komuś znaleźć w dostępnych w telefonie do pobrania czcionkę która obsługuje znaki polskie (unicode)? Każda którą sprawdziłem losowo nie wyświetla polskich znaków.Może głupie pytanie, ale czy masz aktywną opcję LTE? Z tego co pamiętam to LTE tylko w taryfach Jump jest.Sprawdzę to LTE później. Wyczytałem, że w T-Mobile muszę mieć chyba nową kartę SIM, bo mam bardzo starą z logiem tak-tak. Internet H oraz H+ działa bez zarzutu. Zresztą mieszkam poza miastem i LTE szybko nie będzie, tylko w pracy w mieście można by było skorzystać.Aha, mój egzemplarz Mi4c w Antutu uzyskał wynik 51332.Sent from my Mi-4c using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderbary Posted October 28, 2015 Share Posted October 28, 2015 Kurcze jestem prawie zdecydowany ale strasznie boję się wykonania :/ Chciałbym zamówić białą wersję telefonu. Mógłby ktoś się wypowiedzieć? Dodatkowo czy da się zdjąć tylną klapke jak w Mi4?Wysłane z mojego MX4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted October 28, 2015 Share Posted October 28, 2015 Warto... ja nie mogę się doczekać dopracowanego w 100% MIUI a jeszcze lepiej CM Link to comment Share on other sites More sharing options...
loader77 Posted October 28, 2015 Share Posted October 28, 2015 Kurcze jestem prawie zdecydowany ale strasznie boję się wykonania :/ Chciałbym zamówić białą wersję telefonu. Mógłby ktoś się wypowiedzieć? Dodatkowo czy da się zdjąć tylną klapke jak w Mi4? Wysłane z mojego MX4 Tylnej klapki nie da rady zdjąć. Mój właśnie zwolniony z celnego i liczę że najdalej w piątek będzie u mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderbary Posted October 28, 2015 Share Posted October 28, 2015 @loader77 a zamówiłes biały? Wysłane z mojego MX4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
loader77 Posted October 28, 2015 Share Posted October 28, 2015 Napisałem do sprzedającego że chcę czarny ale jak nie będzie to może być biały - jestem na 99% pewien że będzie biały. Link to comment Share on other sites More sharing options...
advcron Posted October 28, 2015 Share Posted October 28, 2015 Ja mam czarny i powiem Ci @Elderbary, że nie masz się czego obawiać o plastiki.Telefon wykonany jest bardzo dobrze, spasowanie elementów też. Na daną chwile nie mam się do czego przyczepić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts