Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi nawet przed aktualizacją na MIUI 11 czy to 12.0.2 gubił ~8-10 % w nocy więc dla mnie to nic nowego że cały czas soft od Szajsomi jest zbugowany. Więcej od nich telefonu po prostu nie kupię właśnie za takie traktowanie klienta

Opublikowano

Dla potomnych : czytnik linii był tu winowajcą , po usunięciu telefon na nowo bierze 2% w nocy , dodam ponownie , zobaczymy czy sytuacja się powtórzy.

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, czolo7 napisał:

Całkiem całkiem te nowe EU

O której wersji mówisz? Możesz wrzucić też zrzut wersji miui ?

Edytowane przez zoltan78
Usunięcie screena
Opublikowano

Oprogramowanie global ostatnie dostępne. Na noc nic nie wyłączam wszystko działa jak w dzień wifi, bluetooth, nfc, jedno co ostatnio wyłączyłem to podświetlenie odcisku.

Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Jest wątek poświęcony wydajności baterii? Jest.

Proszę zatem nie umieszczać w wątku wpisów nie związanych z tematyką, a zwłaszcza zrzutów ekranów z statystykami baterii i temu podobnych.

To jest ostatnie ostrzeżenie.

Opublikowano (edytowane)

Witam,

Mam wersję 12.0.3. Zauważyłem, że przy zapisywaniu nazwy nowego kontaktu nie działa spacja. Też tak macie?

PS: Aktualizacja kontaktów do wersji v12.1.6.1 rozwiązuje problem. Może komuś się przyda.

Edytowane przez daniol
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mój telefon właśnie zaktualizował się do wersji MIUI Global wersja stabilna 12.0.4. 0. QFJEUXM.

Zaktualizowano pakiet bezpieczeństwa 01.01.2021. Zwiększono bezpieczeństwo systemu.

Opublikowano

Śmieszna sytuacja. Miałem w piątek powiadomienie o aktualizacji i zniknęło po kliknięciu. W ustawieniach pokazuje mi że mam najnowszą czyli EU z końcówką 3...

Opublikowano
Śmieszna sytuacja. Miałem w piątek powiadomienie o aktualizacji i zniknęło po kliknięciu. W ustawieniach pokazuje mi że mam najnowszą czyli EU z końcówką 3...

Zainstaluj ręcznie przez systemowy updater. W dziale Toturiale masz opis jak to się robi.
https://miuipolska.pl/forum/topic/51615-aktualizacja-oficjalnego-romu-z-pliku-przez-systemowy-updater/
Opublikowano
Opublikowano

Jaka jest najnowsza wersja miui? Warto aktualizować? Ja wciąż siedzę na 10.3.11 i jakoś obawiam się instalować coś nowszego żeby nie zepsuć.. póki co wszytko działa ok.. jedyny problem to dropy fps przy nagrywaniu full hd 30 fps... Nawet do kilkunastu fps spada. Czy te nowe miui to poprawiają?

Opublikowano
Dnia 20.01.2021 o 09:39, pkonrad napisał:

Czy ten rom będzie odpowiedni jeśli mam MIUI 10 PFJMIXM? Mam rom global...

Czy jeśli zainstaluje przez recovery to stracę wszystkie dane?

Opublikowano

Właśnie pojawiła mi się w telefonie aktualizacja do v.12.0.7.0 Global.

fd3b79d0e71c045dacf4a37d4defbea7.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
A przepraszam, nie doczytałem "z"
Wszytko ładnie się aktualizuje.
Zaktualizowano Pakiet bezpieczeństwa.

Bateria poprawiona. Teraz ładnie trzyma. Global MI

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...