Jump to content

Mi 9T/Redmi K20 - MIUI Stable ROM

pkonrad

Recommended Posts

po aktualizacji do androida 11 zauważyłem jeszcze jeden problem a mianowicie na jednym z portali jak chce odtworzyć filmiki z yt prosto z miniaturki to po paru sekundach pixeluje się obraz, gdy przejde bezpośrednio na yt to jest ok, więc problem leży tylko z odtwarzaniu z miniaturki, wcześniej było ok, nie jest to wina przeglądarki bo na innych jest to samo.

255454079_222249403353219_2593365883214434825_n.jpg.88ffe1953950cf137bc05deb56580156.jpg

• 4 months later...
  • 3 months later...

Miał ktoś tak w naszym modelu że co jakiś czas nie reagują na dotyk niektóre części ekranu , po restarcie urządzenia wszystko wraca do normy na jakiś czas i potem znowu? U mnie tak się stało po jakiejś aktualizacji, kolega w innym modelu też to miał jednak on dostał update i naprawili mu to.  Pytam bo chciałbym wiedzieć czy factory reset na to pomoże i byc może ktoś robił czy raczej nic nie daje.

Dnia 25.09.2021 o 13:37, YinYang23 napisał:

Póki co ta aktualizacja do andka 11 tylko dla global ? Bo mi na EOG nie pokazuje, tylko tą wersje z V12.0.5.0.QFJEUXM (MIUI12 ) nawet na Szwajcarii 😢

Czy ktoś z was może miał podobny problem i w jakiś sposób go rozwiązał? Bo u mnie nadal na 10 siedzi i brak aktualizacji.

• 2 months later...

Siema. Posiadam Xiaomi Mi 9T. Problem jest taki że mam na nim Androida 10 i MIUI 12.04.0(QFJEUXM) i pisze mi, że nie ma żadnych aktualizacji, a wyczytałem że dla tego modelu powinien być Android 11 i MIUI 12.5. Czy ktoś wie co powinienem zrobić żeby więc najnowszą wersję androida i MIUI?