Bar.Tek Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 może poczytaj https://miuipolska.pl/forum/forum/624-modyfikacje-systemowe/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian033 Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 Posiadam mi10T pro czy to to samo co mi10T pro? Jeśli nie to znajdę gdzieś odpowiedni wątek dotyczący Mi10T pro?Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 2 godziny temu, adrian033 napisał: Posiadam mi10T pro czy to to samo co mi10T pro? Jeśli nie to znajdę gdzieś odpowiedni wątek dotyczący Mi10T pro? Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka To nie to samo - przecież na stronie głównej stosowną kategorię masz "pięro wyżej" niż Mi 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptd.gns Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Gdzie mogę na stałe wyłączyć te pływające skróty. Przytrzymam i wrzucam w kosz, ale po odblokowaniu tel znowu to mam. Idzie na stałe to wyłączyć? Nigdzie w opcjach nie mogę znaleźć.Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bar.Tek Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 ustawienia dodatkowe > asystent dotyku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xxx123 Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Straszne problemy z softem, telefon jest irytujący ciężko z niego korzystać na codzień. Jakość bardzo kiepska po 40dniach zepsuł się przycisk głośności. Nie przypominam sobie żebym w życiu miał telefon z którego byłem mniej zadowolony. Porażka kompletna omijajcie ten badziew łukiem nie dajcie się kusić promocją, ten tel nie jest wart 2000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptd.gns Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 ustawienia dodatkowe > asystent dotyku. Niestety to nie to. Dymek powraca mimo że wszystko wyłączone.Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bar.Tek Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Te przyciski wyglądają jak zewnętrzna aplikacja. Nie zainstalowałeś czegoś co włącza takie przyciski, jeszcze napis 2,8G. Może Xposed? Oryginalne miui są szare. Myślałem, że w tej wersji MIUI są kolorowe, ale jak włączyłem u siebie i to nie to samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 Dnia 1.02.2021 o 21:03, Bartos napisał: Te przyciski wyglądają jak zewnętrzna aplikacja. Nie zainstalowałeś czegoś co włącza takie przyciski, jeszcze napis 2,8G. Może Xposed? Oryginalne miui są szare. Myślałem, że w tej wersji MIUI są kolorowe, ale jak włączyłem u siebie i to nie to samo. To nie jest to. Na asystencie dotyku nie ma tego czerwonego X. Dnia 1.02.2021 o 19:11, Xxx123 napisał: Straszne problemy z softem, telefon jest irytujący ciężko z niego korzystać na codzień. Jakość bardzo kiepska po 40dniach zepsuł się przycisk głośności. Nie przypominam sobie żebym w życiu miał telefon z którego byłem mniej zadowolony. Porażka kompletna omijajcie ten badziew łukiem nie dajcie się kusić promocją, ten tel nie jest wart 2000 Urzekająca historia. Mam go trochę dłużej niż Ty i jakoś mi się przycisk głośności nie zepsuł ;P 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptd.gns Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Kurcze sprawdzam i nie widzę w ustawieniach w aplikacjach. Będzie trzeba je przeszukać porządnie. Tego programu co piszesz nie instalowałem,Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaeres Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 Cześć.Jak wygląda jakość zdjęć z oczka szerokiego ?Testy które oglądam na YT są przy premierze więc stare 10 miesięcy.Narzekają nieziemsko. Czy soft już coś naprawił w kwestii szerokiego kąta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moonfall84 Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 Dnia 9.02.2021 o 17:20, kaeres napisał: Cześć. Jak wygląda jakość zdjęć z oczka szerokiego ? Testy które oglądam na YT są przy premierze więc stare 10 miesięcy. Narzekają nieziemsko. Czy soft już coś naprawił w kwestii szerokiego kąta ? Używam GCam i jest lepiej niż w stockowej. Większa powtarzalność dobrych zdjęć jest - oczywiście tylko w dzień, bo wieczorem i w nocy to daj sobie spokój. Jedynie główny aparat jest bardzo dobry - reszty równie dobrze mogłoby nie być. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 MowMożecie wrzucić Google Dialer i jest w pełni funkcjonalny? W sensie podczas dzwonienia widzicie ekran dialera google, a nie tego z MIUI? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niera Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 Zgubiłem ładowarkę i mam prośbę o sprawdzenie - jaki jest dokładnie model oryginalnej ładowarki od Mi 10? W necie trudno znaleźć jednoznaczną informację. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolczyk1981 Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Witam, mam pytanie czy można normalnie przejść z romu stabilnego na rozwojowy?? Chodzi mi o to że gdybym musiał zrobić Wipe to czy stracę wszystkie ustawienia z wersji stabilnej?? Wysłane z mojego Mi 10 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted August 6, 2021 Author Share Posted August 6, 2021 Musisz zrobić wipe data, dalvik, cache przy przechodzeniu z stable na betę i vice versa.Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolczyk1981 Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Musisz zrobić wipe data, dalvik, cache przy przechodzeniu z stable na betę i vice versa.Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu TapatalkaCzyli stracę wszystkie ustawienia z tego co pamiętam jeszcze z dawnych zabaw romami. Wysłane z mojego Mi 10 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted August 6, 2021 Author Share Posted August 6, 2021 Tak, ustawienia i aplikacje trzeba będzie instalować od nowa. Ustawienia od biedy można jeszcze przywrócić kopią zapasową lokalną MIUI, ona działa dobrze, ale aplikacje lepiej zainstalować od nowa, bo część na pewno się nie przywróci, a część po przywróceniu się i tak nie otworzy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregor 11 Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Kiedy podeslą aktualizację do andka 12 z miui 13 z ota ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Terminu nikt nie zna. Jak wyjdzie to będzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaeres Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Dlaczego mają to zrobić skoro NIGDY tego nie obiecali ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubaa9813 Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Zaaktualizowalem MIUI z 12.5.7.7 na 12.5.11 i pojawił mi się na dole pasek wyszukiwania na dole ekranu ale nie mogę go wyłączyć. Jest jakiś sposób żeby się go pozbyć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
badus Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 (edited) Nie mam tej wersji, ale we wcześniejszych jest w ustawieniach pulpitu opcja "Pasek wyszukiwania" - odznacz ją. Edited January 28, 2022 by badus Link to comment Share on other sites More sharing options...
skay77 Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 3Ctoolbox odinstaluj lub zamroz aplikacja szukaj Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubaa9813 Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Wystarczyło odznaczyć pasek w ustawieniach. Jakoś musiałem to przeoczyć Wielkie dzięki Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
felekk90 Posted February 15, 2022 Share Posted February 15, 2022 Czy ktoś aktualizował mi 10 do najnowszej wersji? Czy można jescze zaktualizować przez twrp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted February 15, 2022 Share Posted February 15, 2022 Wersja romu z Androidem 11 może być aktualizowana przez TWRP, natomiast wszystkie kolejne oparte na Androidzie, będą aktualizowane przez fastboot że względu na brak działającego w pełni TWRP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregor 11 Posted April 11, 2022 Share Posted April 11, 2022 Macie już aktualizacje do androida 12 i miui 13 na swoich mi 10 ? bo u mnie jeszcze mie ma.Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3chu Posted April 11, 2022 Share Posted April 11, 2022 6 godzin temu, Gregor 11 napisał: Macie już aktualizacje do androida 12 i miui 13 na swoich mi 10 ? bo u mnie jeszcze mie ma. Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka Mam, ale wcześniej zapisałem się do Mi Pilot. Niby wersja stabilna, ale... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregor 11 Posted April 12, 2022 Share Posted April 12, 2022 ok. dziś wyskoczyła aktualizacja region szwajcariaWysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Konfident Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 (edited) Witam Mam takie pytanie. Chce oddać telefon na gwarancji bo mam male problemy. Czy żeby go oddać na gwarancji to muszę jechać specjalnie do tego sklepu co go kupiłem? Jutro będę w Gliwicach i się zastanawiam czy będę mógł go oddać tutaj Xiaomi Punkt Gliwice - iCare-Service MM Mobile (CH ARENA) Edited August 12, 2022 by Rudy Konfident Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaun Posted February 14 Share Posted February 14 Witam wszystkich, czy Mi 10 (wersja Global) obsługuje kodek LDAC? Zastanawiam się nad kupnem słuchawek z tym kodekiem. Znalazłem taki artykuł w sieci, który podaje że można włączyć taki kodek, ale nie wiem na ile jest to prawda. https://pl.xiaomiplanet.sk/W-ten-sposób-możesz-poprawić-dźwięk-dźwięku-bluetooth/?utm_source=pocket_saves Może ktoś ma słuchawki z tym kodekiem i mógłby się wypowiedzieć. Czy można tak ustawić telefon by obsługiwał domyślnie LDAC a nie aptX? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Licht Posted February 14 Share Posted February 14 (edited) 3 godziny temu, Shaun napisał: 3 godziny temu, Shaun napisał: ... ale nie wiem na ile jest to prawda. Włącz kodek i sprawdź czy działa przy zakupie słuchawek. Edited February 14 by Licht Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaun Posted February 15 Share Posted February 15 19 godzin temu, Licht napisał(a): Włącz kodek i sprawdź czy działa przy zakupie słuchawek. To jest wspaniała rada! Pycha!😂 Wujku Dobra Rada Jeśli nie wiesz to po co zabierasz głos. Najpierw chciałbym sprawdzić czy mój tel. obsługuje ten kodek, by zakup tych słuchawek miał sens. Bo i po co mi słuchawki z LDAC skoro mój telefon nie będzie mógł z niego korzystać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 15 Author Share Posted February 15 23 godziny temu, Shaun napisał(a): czy Mi 10 (wersja Global) obsługuje kodek LDAC? Według specyfikacji tak. https://www.mi.com/uk/mi-10/specs/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts