Licht Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 @Shaun To jest najlepsza rada z możliwych sprawdzić empirycznie o ile w ogóle masz aparat słuchowy zdolny wychwycić różnice. :D
Shaun Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 (edited) Dzięki Kacper🙂 @Licht Najlepszą radę to udzielił mi Kacper. Ty swoje dobre rady udzielaj komuś innemu. Edited February 15, 2023 by Shaun
domanpav Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 Witam serdecznie, mam problem po aktualizacji do miui 14 telefon potrafi się sam wyłączyć gdyż nagle twierdzi,że pozostało 1% baterii nawet gdy telefon ma ponad 90%. Ponowne włączenie możliwe jest tylko po podpięciu ładowarki. Tak to wygląda mniej więcej. Wyłączenia zdążają się 1-2 dziennie. Co może być przyczyną. Telefon jest używany około roku.
rob_ert Posted October 23, 2023 Posted October 23, 2023 (edited) W dniu 14.02.2023 o 12:30, Shaun napisał(a): Witam wszystkich, czy Mi 10 (wersja Global) obsługuje kodek LDAC? Zastanawiam się nad kupnem słuchawek z tym kodekiem. Znalazłem taki artykuł w sieci, który podaje że można włączyć taki kodek, ale nie wiem na ile jest to prawda. https://pl.xiaomiplanet.sk/W-ten-sposób-możesz-poprawić-dźwięk-dźwięku-bluetooth/?utm_source=pocket_saves Może ktoś ma słuchawki z tym kodekiem i mógłby się wypowiedzieć. Czy można tak ustawić telefon by obsługiwał domyślnie LDAC a nie aptX? Dopiero teraz przeczytałem, trochę czasu minęło, ale może komuś się przyda. Wygląda, że obsługuje. Mam Mi10Pro z Philips TAT8506. Wysłane z mojego Mi 10 Pro przy użyciu Tapatalka Edited October 23, 2023 by rob_ert screen za słabej jakości w wersji min.
Shaun Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 Tak, po zakupie słuchawek potwierdzam, że kodek LDAC działa.
Bar.Tek Posted January 17, 2024 Posted January 17, 2024 Prawdopodobnie tak. W którymś artykule na portalu to było.
Recommended Posts