Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Dzięki Kacper🙂

@Licht Najlepszą radę to udzielił mi Kacper. Ty swoje dobre rady udzielaj komuś innemu. 

Edited by Shaun
  • 1 month later...
Posted

Witam serdecznie, mam problem po aktualizacji do miui 14 telefon potrafi się sam wyłączyć gdyż nagle twierdzi,że pozostało 1% baterii nawet gdy telefon ma ponad 90%. Ponowne włączenie możliwe jest tylko po podpięciu ładowarki. Tak to wygląda mniej więcej. Wyłączenia zdążają się 1-2 dziennie. Co może być przyczyną. Telefon jest używany około roku.

Screenshot_2023-04-03-18-48-53-365_com.miui.securitycenter.jpg

• 6 months later...
  • 2 weeks later...
Posted (edited)
W dniu 14.02.2023 o 12:30, Shaun napisał(a):
Witam wszystkich,
czy Mi 10 (wersja Global) obsługuje kodek LDAC? Zastanawiam się nad kupnem słuchawek z tym kodekiem. 
Znalazłem taki artykuł w sieci, który podaje że można włączyć taki kodek, ale nie wiem na ile jest to prawda.
https://pl.xiaomiplanet.sk/W-ten-sposób-możesz-poprawić-dźwięk-dźwięku-bluetooth/?utm_source=pocket_saves
Może ktoś ma słuchawki z tym kodekiem i mógłby się wypowiedzieć. Czy można tak ustawić telefon by obsługiwał domyślnie LDAC a nie aptX?

Dopiero teraz przeczytałem, trochę czasu minęło, ale może komuś się przyda.
Wygląda, że obsługuje.
Mam Mi10Pro z Philips TAT8506.a28aae83394d861b37b3e918dd8f4bbf.jpg34968de0ecc5ec1d3943698dddf11b69.jpgimage.thumb.jpeg.f633a22de6a6d515aac026bca14d8b22.jpeg
Wysłane z mojego Mi 10 Pro przy użyciu Tapatalka

Edited by rob_ert
screen za słabej jakości w wersji min.
  • 1 month later...
  • 1 month later...