lubowitz Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 Powaga-nie widzi.Jest napisane: "Masz najnowszą dostępną wersję" 1
Kacper Skrzypek Posted November 5, 2019 Author Posted November 5, 2019 Na Mi 9T Pro wyjdzie stable dziś w nocy/jutro bo już jest chyba zbudowany. Jak nie widzi to sciagajcie ręcznie..Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka 1
lubowitz Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 Tak też właśnie robię.Nie jest to jak dla mnie akurat żaden problem.
lukkop91 Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 A jakieś wieści o wersji na Mi9 T pro w wersji stabilnej? Przecież jest 11.0.2Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka
lubowitz Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 (edited) A nie mówiłem..... Ściągnij stąd: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/ Edited November 5, 2019 by lubowitz
sw224 Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 Na mi9 11.0. 3.0. widevine nadal L3. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
k.mlynarczyk87 Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 Za chwilę 11.0.3.0. Jak kolega pisze już jest zbudowany, muszą wrzucić na serwer. Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Posted November 5, 2019 Author Posted November 5, 2019 Errata. Nie jest zbudowany, myślałem że ekipa zbudowała, ale nie, nie zbudowała jednak. Ale będzie na pewno zbudowany w najbliższym czasie.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka 2
MrBright Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 Tym razem nie zapomnę wyłączyć modułów z magika... Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
frrancuz Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 48 minut temu, MrBright napisał: Tym razem nie zapomnę wyłączyć modułów z magika... Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Po co? Nie wiem do czego to piszesz, a może sam coś źle robie. Nigdy nie wyłączam magiska i modułów. Instaluje na to co mam.
piotraskbw Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 (edited) Właśnie próbowałem zainstalować V11 na Redmi 5 Plus i moim oczom ukazał się: Plik pobrany z https://androidfilehost.com/?fid=4349826312261620004 Szybko google -> wynik zrobić unlock-> nie chce się zrobić bo twierdzi, że już odblokowany Już załamka to noc, a rano telefon do pracy będzie potrzebny No to ostatnia deska ratunku, wrzucam na kartę V10.3.2, odpalam TWRP, puszczam instalkę i telefon ożył bez utraty danych Coś w paczce musi być nie halo, bo wcześniejsze instalowały się bez problemu. Edited November 6, 2019 by piotraskbw
gasie Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 8 godzin temu, sw224 napisał: Na mi9 11.0. 3.0. widevine nadal L3. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka U mnie na 11.0.3.0 nadal L1
sw224 Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 U mnie na 11.0.3.0 nadal L1Ciekawe od czego to zależy że na jednych telefonach jest L1 a inne mają L3? Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
MrBright Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 Po co? Nie wiem do czego to piszesz, a może sam coś źle robie. Nigdy nie wyłączam magiska i modułów. Instaluje na to co mam.Też tak zawsze robiłem , niestety ostatnim razem bootloop... Po ręcznej dezaktywacji modułów było już ok .Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka 1
sw224 Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 Nie wiem, ale nie od romu.Tylko od czego w takm razie czysta instalacja format data i ciągle L3. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
frrancuz Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 7 godzin temu, piotraskbw napisał: Coś w paczce musi być nie halo, bo wcześniejsze instalowały się bez problemu. A sprawdzasz sumy kontrolne przed instalacją?
Kacper Skrzypek Posted November 6, 2019 Author Posted November 6, 2019 Nie instalujcie na razie na Redmi 5 Plus, wygląda na to że to coś u nas nie tak. Już trochę osób to zgłosiło, sprawdzimy.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka
lubowitz Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 Nie wiem dlaczego ale pomimo zaznaczonego Volte zniknęła mi ikona na pasku powiadomień po aktualizacji
piotraskbw Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 2 godziny temu, frrancuz napisał: A sprawdzasz sumy kontrolne przed instalacją? Nigdy nie było potrzeby i wszystko działało Teraz sprawdziłem i suma podana na stronie zgadza się z tą wygenerowaną dla pobranego pliku który mam na dysku.
ZduneX25 Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 17 godzin temu, lubowitz napisał: Powaga-nie widzi.Jest napisane: "Masz najnowszą dostępną wersję" Dzięki za raport, już (albo dopiero :P) naprawiłem . Błąd był po stronie serwera, więc jedyne co trzeba to wyczyścić dane apki i będzie grało. 1
Se8a Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Witam. Czy Mi Note 2 otrzyma xiaomi.eu stable? Czy należy się zadowolić któraś z wersji beta, bądź świeżą wersją której użycie nazwy jest tutaj zakazane? ostatni stable dla mi note 2 (scorpio) jest chyba ze stycznia, co jest jakimś ponurym żartem... 1
k.mlynarczyk87 Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 W najnowszej wersji stabilnej miui 11 mimo włączonego volte nie ma go na pasku na górze. Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka
lubowitz Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Już o tym pisałem parę postów wyżej Nie wiem dlaczego ale pomimo zaznaczonego Volte zniknęła mi ikona na pasku powiadomień po aktualizacji
Kacper Skrzypek Posted November 7, 2019 Author Posted November 7, 2019 7 godzin temu, Se8a napisał: Witam. Czy Mi Note 2 otrzyma xiaomi.eu stable? Czy należy się zadowolić któraś z wersji beta, bądź świeżą wersją której użycie nazwy jest tutaj zakazane? ostatni stable dla mi note 2 (scorpio) jest chyba ze stycznia, co jest jakimś ponurym żartem... Będzie. Wszystkie osoby pytające o Globala dostały ostrzeżenie. Raz jeszcze przypominam, że wątek dotyczy Xiaomi.eu, a nie Globala! 1
k.mlynarczyk87 Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Ale chyba działa tak myślę tylko nie ma info o tym na pasku. Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka
ZduneX25 Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Dokładnie, na ten moment nie ma tylko ikonki, ale śmiga.
wiesiek3d Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Pytałem już w innym wątku ale nikt nie udzielił mi odpowiedzi. Jeżeli ktoś dzwoni do mnie przez Whatsapp i messenger a mam odblokowany ekran to pojawia się tylko powiadomienie na gorze ekranu ,dopiero jak w nie kliknę otwiera się dialer apki, na zablokowanym ekranie normalnie uruchamia się dialer. Czy też tak macie ? bo zastanawiam się nad zmianą na stable. Mój soft to ostatnia wersja rozwojowa w Mi 9T Pro.
lukkop91 Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Powinno pokazywać się u góry powiadomienie z możliwością odebrania i odrzucenia połączenia jest tak na wszystkich romach na nasze telefony. Jeśli tego nie masz sprawdź ukrywanie tekstu wiadomości w powiadomieniach.Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka 1
wiesiek3d Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 No właśnie tak mam a na żony Redmi 7 uruchamia się pełny dialer a w moim dopiero po kliknięciu w powiadomieni. Szczerze to chciał bym żeby się uruchamiał dialer, można to jakoś ustawić ?
piter69pan Posted November 8, 2019 Posted November 8, 2019 (edited) Czy przy przejściu z wersji stable xiaomi. eu na rozwojową wystarczy wyczyścić cache i dalvik czy coś wiecej. Edited November 8, 2019 by piter69pan
frrancuz Posted November 8, 2019 Posted November 8, 2019 Wystarczy. Z tym że beta musi być nowsza niż stable. Jak chcesz wgrać obecnie najnowsza to śmiało.
piter69pan Posted November 8, 2019 Posted November 8, 2019 1 godzinę temu, frrancuz napisał: Wystarczy. Z tym że beta musi być nowsza niż stable. Jak chcesz wgrać obecnie najnowsza to śmiało. Dzięki za info.
souriss Posted November 11, 2019 Posted November 11, 2019 Wczoraj zainstalowałam najnowszą wersję stabilną (V11.0.3.0.PDGCNXM) na mojego Mix 2s i mam pytanie. Czy szuflada wróci jeszcze do swojego pierwotnego wyglądu? Bo teraz nie dość, że są dwa rzędy aplikacji ostatnio używanych i do tego to białe/czarne tło, a nie przezrocze. Mam białe ikony i używanie teraz szuflady jest bardzo ciężkie. Wysłane z mojego MIX 2S przy użyciu Tapatalka
d.r. Posted November 12, 2019 Posted November 12, 2019 (edited) Cześć wszystkim ponownie. Pomimo obaw o działanie google pay, zdecydowałem się jednak na wymianę w mi 9t pro miui global na miuipolska 11 stabilną wersję. Jakoś nie mogę zaakceptować dialera i aplikacji SMS od google. Opanowałem płatności google pay dzięki temu forum i myślałem, że mam pełnię szczęścia. Niestety natrafiłem na pewne mankamenty, być może nie umiem wszystkiego ustawić. Na początek miałem irytujące komunikaty o zakrywaniu głośnika i musiałem odblokowywać Głośność+. Doczytałem, żeby wyłączyć "Przypadkowe użycie" Blokuje ekran gdy telefon jest w kieszeni. Irytująca przypadłość zakrytego głośnika rozwiązał się. Niestety mam obecnie problem tego typu, że jak ktoś dzwoni i odbieram rozmowę to ekran gaśnie przy zbliżeniu do ucha. Potem już nie mogę nic zrobić. Cały czas ciemny. Nie mogę wybierać np tonowo czy w czasie rozmowy wejść w kontakty. Dopiero jak osoba ze mną rozmawiająca rozłączy się to po wciśnięciu przycisku zasilania ekran zaczyna żyć i mogę go odblokować. Jest na to lekarstwo bo w takim stanie coraz trudniej jest użytkować ten telefon. [edycja] Wyłączyłem opcję wygaś przy twarzy i na razie działa, ale wtedy ekran cały czas świeci i ma to wpływ na długość życia baterii. Znacie inny sposób na rozwiązanie problemu? Edited November 12, 2019 by d.r.
Recommended Posts