Stachukuku Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 Ja mam problem że po aktualizacji do 11 mam wibracje przy pisaniu i nigdzie się nie da tego wyłączyć to irytuje!
Who_Am_I Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 Ja mam problem że po aktualizacji do 11 mam wibracje przy pisaniu i nigdzie się nie da tego wyłączyć to irytuje! W ustawieniach klawiatury masz taką opcję Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka 1
frrancuz Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 Jestem po wgraniu stable na RN5p (whyred). Full wip, formatz kasowanie. Ogolnie, jest dobrze. Z mankamentów które mnie tak na prawdę irytują: brak sygnatury czasu na zdjęciach. Posypało się dawno temu, i ani na becie ani tu nie ma żadnej poprawy. Zawiesza się statystyka baterii. Podobny błąd był w miui10 ale go naprawili, teraz pojawił się ponownie. Jestem po czyszczeniu, więc nie wynika z wgrywania jednego na drugie.
lukkop91 Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 Czy najnowsza wersja miui polska stabilna ma szufladę aplikacji? Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka
k.mlynarczyk87 Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 Tak Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka
marcine3k Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 Witam, mam problem z moim xiaomi mi 9. Dzisiaj zrobiłem aktualizacje do miui 11 i androida 10 i nie umiem wysyłać smsów. Dzwonić, odbierać telefony i sms mogę ale już wysłać smsa juz nie. Wiecie w czym może być problem ? Taki komunikat otrzymuję za każdym razem gdy chcę wyslac sms. 1
k.mlynarczyk87 Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 Czy wy też macie biały motyw na najnowszej wersji stable menedżera plików? Mimo włączonego trybu ciemnego.Może ma ktoś wersję z ciemnym motywem nowszą np z miui beta najnowszej? Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka
frrancuz Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 @marcine3k W opcjach przełącz ogonki w znakach. @k.mlynarczyk87 Cały czas jest biały. Na becie, na stable i nawet na 10 było białe.
marcine3k Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 9 minutes ago, frrancuz said: @marcine3k W opcjach przełącz ogonki w znakach. @k.mlynarczyk87 Cały czas jest biały. Na becie, na stable i nawet na 10 było białe. Dzięki, działa
k.mlynarczyk87 Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 Dziwna sytuacja bo widziałem na miui.eu na youtube że był ciemny motyw w tej apce. Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka
lukkop91 Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 Sprawdź ustawienia/wyświetlacz/ciemny motyw/globalny ciemny motyw
piter1114 Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 5 godzin temu, frrancuz napisał: Jestem po wgraniu stable na RN5p (whyred) jest gdzieś już do pobrania?
frrancuz Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 Tam gdzie zawsze. https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv11/
Natalia23 Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 (edited) Odnośnie tych smsów to wystarczy wejsc w ustawienia smsów i odznaczyć alfabet GSM Edited November 5, 2019 by Natalia23
lukkop91 Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 Wczoraj mialam aktualizacje a dzisiaj nie moge wysylac zadnych smsow. Ktoś to rozwiązał ?? ))Jaki soft, bo raczej nie miui polska.Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu TapatalkaI jaki telefon.Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka
frrancuz Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 (edited) @lukkop91 nie do ciebie, ale w edytorze cię skasować nie mogę. @Natalia23 Ja piernicze.. 5 postów wyżej.. Edited November 5, 2019 by frrancuz
lukkop91 Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 Ale co? edit. Ok Aby wysyłać smsy trzeba kliknąć to:Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Posted November 5, 2019 Author Posted November 5, 2019 Uprzejmie przypominam że dyskusja dotyczy xiaomi.eu stable, a nie Global Stable. Zgłaszany problem z SMS-ami to kwestia Globala, a nie Xiaomi.eu...Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka 2
rolandV Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 mam taki problem, mi9 , rano dostałem aktualizację do 11 0.5.0 i zacząłem pobierać, ale musiałem wyjść i zostało na 88% ( pobierało przez wifi) po powrocie nie chciało się ściągnąć, skasowałem , ale potem już nie mogłem pobrać od nowa , teraz pokazuje mi , że nie mam nowych aktualizacji. i zostaje wersja 10.2.30 . co można z tym zrobić >?
lukkop91 Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 mam taki problem, mi9 , rano dostałem aktualizację do 11 0.5.0 i zacząłem pobierać, ale musiałem wyjść i zostało na 88% ( pobierało przez wifi) po powrocie nie chciało się ściągnąć, skasowałem , ale potem już nie mogłem pobrać od nowa , teraz pokazuje mi , że nie mam nowych aktualizacji. i zostaje wersja 10.2.30 . co można z tym zrobić >?Znajdź odpowiedni temat dla swojego pytania.Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka
sprawa Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 (edited) Dzisiaj telefon zaaktualizowal mi sie do MIUI global 10.3.2.0 i kompletnie mi wifi nie dziala. Zadne. Problem nie lezy po stronie routera, bo internet dziala w domu, internet mobilny tez dziala. Przy wifi pisze polaczono, , brak internetu. Jak sie polacze z darmowe_orange_wifi ktore jest free na terenie miasta to tez jest to samo. Resetowalem ustawienia wifi kilka razy, zapominalem siec pare razy i tak dalej i nic. Dalej to samo. Czy ktos z was wie co moge zrobic? czy tylko czekac na kolejna aktualizacje ? Edited November 5, 2019 by sprawa
Kacper Skrzypek Posted November 5, 2019 Author Posted November 5, 2019 (edited) 1. Rozumiem że nazwę telefonu mamy sobie wymyślić? 2. To nie miejsce na dyskusję o Globalu. Powtórzyłem to już dzisiaj raz, powtórzę kolejny - pomyliliscie działy. W większości działów dot. waszych telefonów są odpowiednie wątki dot. Globala i to tam należy te pytania kierować. 3. Od dzisiaj jeśli ktokolwiek w tym temacie poruszy tematykę ROMu Global, to będzie ostrzeżenie. Ordnung muss sein. Stosowna informacja poszła także do pierwszego posta w temacie. Edited November 5, 2019 by Orjon 1
lubowitz Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 (edited) Genau Jakaś nowa wersja Stable MUI 11 na Mi 9 będzie może w niedługim czasie?? Edited November 5, 2019 by lubowitz
Kacper Skrzypek Posted November 5, 2019 Author Posted November 5, 2019 Skoro napisałem że wyszła, to przecież można już pobrać...
lubowitz Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 Szczerze to albo jestem ślepy,albo nadal wyświetlana jest do pobrania wersja 11.0.2
Kacper Skrzypek Posted November 5, 2019 Author Posted November 5, 2019 To sprawdź na sourceforge (link w pierwszym poście). Najwidoczniej pliki na stronie się nie zaktualizowały, jak znajdę głowę, chęci i czas to poprawię jutro.
lubowitz Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 To jeśli można jeszcze spytać-jaki jest numer tej nowej wersji??
lubowitz Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 Ok.Wielkie dzięki .Ostatnie pytanie-dlaczego OTA nie wykrywa tej aktualizacji?? 1
Kacper Skrzypek Posted November 5, 2019 Author Posted November 5, 2019 Jesteś na najnowszej wersji stable? Mozliwe że Updater z jakiegoś powodu nie widzi, ale to dziwne, bo powinien (pliki OTA są i wskazują na tą wersję co podałem). Jak jesteś na 10.2.16.0 to widzieć nie będzie bo Updater odnosi się tylko do serwera OTA który padl
lubowitz Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 (edited) Tak ,mam ostatnią wersję ściągniętą stąd tj. V11.0.2.0.QFACNXM i OTA nie widzi u mnie aktualizacji o której mi napisałeś. Rozumiem,że najnowszą wersję mogę pobrać z: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/ Edited November 5, 2019 by lubowitz 1
Kacper Skrzypek Posted November 5, 2019 Author Posted November 5, 2019 To ściągnij ręcznie, ale generalnie powinien widzieć. Dziwne, że nie widzi.
k.mlynarczyk87 Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 Skoro napisałem że wyszła, to przecież można już pobrać... A jakieś wieści o wersji na Mi9 T pro w wersji stabilnej? Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka
Recommended Posts