Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ręki uciąć nie dam, ale te kalendarze importujesz z zewnątrz i nie ma nic wspólnego z aplikacją. Zerknij sobie przez www na kalendarz.

Posted

ode mnie taka drobna uwaga odnośnie najnowszej stable - mam włączone vowifi ale czasami ta ikonka się pojawia na górze między zasięgiem sieci a sygnałem wifi a czasami nie - router ten sam ... w sumie trudno powiedzieć od czego to zależy ale zakładam że działa cały czas pomimo tego że nie ma tego wskazania w pasku ...

Posted

No właśnie nie. Jeśli nie działa, to tej ikony nie będzie. Nie zawsze na Wi-Fi się to pojawia. Jak jest słaby zasięg albo telefon ma jakieś problemy no to się nie pojawi, będzie VoLTE (o ile jest włączone).

Posted (edited)
1 godzinę temu, Kacper Skrzypek napisał(a):

No właśnie nie. Jeśli nie działa, to tej ikony nie będzie. Nie zawsze na Wi-Fi się to pojawia. Jak jest słaby zasięg albo telefon ma jakieś problemy no to się nie pojawi, będzie VoLTE (o ile jest włączone).

zasięg jest na maksa ... ot raz jest raz nie ... co ciekawe jak wejdę w ustawienia SIM i wyłączę tą opcję a potem włączę to ikonka vowifi od razu się pojawia ... a po jakimś czasie raz jest a raz nie ... zasięg jest ten sam router i ustawienia te same ... raczej wygląda to na coś z softem w telefonie stąd tam zgłaszam temat przy okazji ... a te problemy po stronie telefonu to co może byc? tam w opcjach mam ustawione preferuj wifi - to chyba dobrze ... 🙃

Edited by Master
Posted

Dzień dobry. Czy ktoś ma problem z portfelem google po najnowszej aktualizacji?

Najnowszy fix wgrany, dane portfela czyszczone telefon uruchamiany ponownie wiele razy. 

Posted
W dniu 18.10.2024 o 12:57, Master napisał(a):

ode mnie taka drobna uwaga odnośnie najnowszej stable - mam włączone vowifi ale czasami ta ikonka się pojawia na górze między zasięgiem sieci a sygnałem wifi a czasami nie - router ten sam ... w sumie trudno powiedzieć od czego to zależy ale zakładam że działa cały czas pomimo tego że nie ma tego wskazania w pasku ...

U mnie na Xiaomi 13 Pro z ostatnią wersją stable działa VoWifi oraz VoLTE bez problemu. Ikonki są cały czas wyświetlane. 

Posted
38 minut temu, NooB9496 napisał(a):

U mnie na Xiaomi 13 Pro z ostatnią wersją stable działa VoWifi oraz VoLTE bez problemu. Ikonki są cały czas wyświetlane. 

no u mnie to jest widoczne praktycznie cały czas ale bywają momenty że vowifi się nie wyświetla ... co właśnie mnie zaciekawiło ... volte o ile pamiętam zawsze jest widoczne ... w sumie jakoś specjalnie mi to nie przeszkadza - ot dziwię się tylko że na tym samym routerze czasami jest a czasami 🙃 ale jak już pisał pan Kacper ekipa Xiaomi eu się w tym nie grzebie ... więc zobaczymy co będzie na kolejnej wersji stable ...

• 1 month later...
Posted

u mnie przy próbie aktualizacji modułu inject na HOS2 wywala takie coś ... na HOS1 wskakiwalo bez problemu ... 🙃

Screenshot_2024-11-27-10-53-30-124_com.aefyr.sai.fdroid-edit.jpg

• Haha 1
Posted
4 godziny temu, Master napisał(a):

u mnie przy próbie aktualizacji modułu inject na HOS2 wywala takie coś ... na HOS1 wskakiwalo bez problemu ... 🙃

Screenshot_2024-11-27-10-53-30-124_com.aefyr.sai.fdroid-edit.jpg

Zainstaluj przez systemową aplikację Pliki.

Posted (edited)
32 minuty temu, Kacper Skrzypek napisał(a):

Zainstaluj przez systemową aplikację Pliki.

przez pliki faktycznie poszło ... przez tego SAIa wrzucałem poprzednio i było ok - no ale załatwione 🙃

ps. jak wrzucam update np. do adguarda to aktualizuje się bez problemu ... na razie tylko taka ciekawostka wyszła z tym modułem inject ...

Edited by Master