szynkj Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 Dziękuję za informację, spróbuję zmienić ustawienia w telefonie. Zmiana ustawień w telefonie z ustawienia automatycznego na Warszawę czy Berlin nic nie dało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaG Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 Nie zmieniaj strefy wg regionu a wg przesunięcia UTC. Miałem identycznie, po przeczytaniu wątku @skupi'ego od razu wykres i ręczny pomiar zaczął prawidłowo pokazywać w Mi Fit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swr Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Chyba całkiem nieźle jak na ciągłe powiadomienia z telefonu, budzik przez około 15 dni, jasność na 3 i wyłączony pomiar tętna Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krupniok200 Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 (edited) wręcz znakomity lecz przy wył pomiarze tętna to normalne , też tak bym chciał, zobaczymy jak u mnie będzie Edited September 10, 2019 by krupniok200 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usiek1991 Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 (edited) Ja już 20 dni bez ładowania i 34% Jasność na max. ale pomiar tętna wyłączony. Edited September 11, 2019 by Usiek1991 Link to comment Share on other sites More sharing options...
talib1990 Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 Chłopaki a w którym miejscu pokazuje ile dni bez ładowania ? W mi fit widzę tylko ilość % albo jestem ślepy Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
virusek90 Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 1 godzinę temu, talib1990 napisał: Chłopaki a w którym miejscu pokazuje ile dni bez ładowania ? MiFit -> Profil -> Moje urządzenia (Opaska Mi Smart Band 4) -> Tam u góry jest procent naładowania, a zaraz pod nim informacja z ostatnim ładowaniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno85 Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 I co wam po wynikach bez pomiaru tetna? przecie glownie o to w opaskach chodzi zeby wlasnie to sprawdzaly podczas cwiczen itd. No chyba ze ktos opaski uzywa tylko i wylacznie jako zegarka... bo w tym przypadku i mierzenie krokow lekko kuleje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondejmarek Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 Wiecie może gdzie w N&Fit jest interwał pomiaru tętna podczas snu? Kiedyś gdzieś ustawiłem w MB2 na dwie minuty i nie widzę teraz tej opcji. Od wczoraj mam Mi Band 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zalko Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 Ale wygodny jesteś bardzo... Monitor tętna klikasz w to i otwierają się opcje Mate 10 Pro / N&F pro/ MI band 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondejmarek Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 "Idzie" o pomiar tętna podczas snu!Ta opcja którą wskazałeś jest dla całego dnia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zalko Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 Jeśli ustawiasz sobie czas pomiaru albo wylaczysz to będziesz miał przez 24hPozostaje Asystent snu i ustawienie częstotliwości. Mate 10 Pro / N&F pro/ MI band 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondejmarek Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 Ale ja chcę nadal mieć tylko podczas snu, chcę jednak zmienić na 5 minut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zalko Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 Kliknij na wartość czasu (te 4h)Mate 10 Pro / N&F pro/ MI band 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondejmarek Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 Rozwijałem to, tam jest zaznaczone 4 godziny, ale ta opcja jest wyłączona a mierzenie tętna podczas snu mam co dwie minuty i to chcę zmienić./ okej zmieniłem na pięć minut i wyłączyłem tak jak było sprawdzimy dzisiejszej nocy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
talib1990 Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 MiFit -> Profil -> Moje urządzenia (Opaska Mi Smart Band 4) -> Tam u góry jest procent naładowania, a zaraz pod nim informacja z ostatnim ładowaniem.U mnie to wygląda tak .Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
virusek90 Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 1 godzinę temu, talib1990 napisał: U mnie to wygląda tak No to powiem Ci, że coś jest nie tak. U mnie pod poziomem naładowania jest napis z informacją o ostatnim ładowaniu. Coś aplikacja MiFit płata Ci figle, może spróbuj wyczyścić pamięć podręczną aplikacji MiFit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 (edited) @talib1990 a ładowałeś już opaskę do 100% po połączeniu z MiFit? Ile dni upłynęło pokazuje po pierwszym naładowaniu do 100% po sparowaniu. @talib1990 Edited September 11, 2019 by FromWP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno85 Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 (edited) Ludzie kupuja opaski jako zegarek... dla nich funkcja mierzenia tetna jest zbedna. Jak dla nas tacy ludzie powinni wogole zostac pozbawieni glosu. Bateria osiagi.... o czym wy ludzie mowicie? kupcie sobie podrobki g-shocka na ali za 20 zl i wyjdzie wam na to samo.... temat powoli traci na wartosci a moderatorzy maja to w du***. Pytanie dla ludzie nie uzywajacych mierzenia pulsu. Po co wam opaski?! czy wogole cos co ma ta opcje? przecie zaplacicie o wile mniej za gowno ktore ma tylko zegarek. Edited September 11, 2019 by Geno85 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 (edited) Bo potrzebuje powiadomień, a nie pulsu. Serce mi bije, i to mi wystarczy. Mam zegarek z powiadomieniami. Tyle mi wystarczy, i dla tych 2 funkcji kupiłem mb4. Puls, kroki, etc to zbędne dodatki. I co? Nie wolno mi przez to jej używać? A dziecko to w ogóle się cieszy że ma zegarek z pieskiem(bo taka ma tarcze), idź @Geno85 i odbierz mu, bo jest niegodny używać mb4 bo mu pulsomierz nie potrzebny. Edited September 11, 2019 by frrancuz 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonic Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 3 godziny temu, talib1990 napisał: U mnie to wygląda tak Od momentu naładowania do pełna będzie Ci odliczało kiedy było ostatnio ładowane chyba że w międzyczasie uruchomisz ponownie opaskę. Było już o tym wspomniane Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegorzkx4 Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 (edited) Pytanko, czy w najnowszej wersji mi fit nie da się ustawić, aby aplikacja miała zezwolenie na korzystanie z SMS, tylko działa to na podstawie powiadomień czy to kwestia telefonu (Samsung J3 2017) ? Na LG K8 miałem wersję 4.0.7 i zezwolenie na SMSy było widocznie normalnie. Do tego na samsungu jak się włącza smsy to o od razu przenosi do zezwolenia na powiadomienia. Druga sprawa jest taka, że nie wiem czy przez to, że właśnie z powiadomień przychodzą smsy, ale nadawca nie jest wyświetlany obok ikony wiadomości tylko pod co trochę nie fajnie wygląda w szczególności przy dłuższej nazwie odbiorcy... Też tak ktoś ma ? Trzecie pytanie: Czy na band 4 znikają powiadomienia po ich odczytaniu ? Na swoim BIPie tego nie mam i trochę to dziwne dla mnie Edited September 13, 2019 by grzegorzkx4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondejmarek Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Kliknij na wartość czasu (te 4h)Mate 10 Pro / N&F pro/ MI band 4Minęła noc, jest gorzej niż było, dwa pomiary co dwie minuty. vs poprzednie ustawienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil 2115 Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Witam. Mam problem z N&FIT. Jak na tel włączam mapy żeby mnie np zaprowadził miband z punktu w którym przebywam 6 km dalej i cały czas mi się ładują te mapy co chwilę refresh Witam ponownie chciałbym się zapytać jak wgrać emotikony na mi band 4 posiadam aplikacje ( MiFit Notify & Fitness for mi band pro i Mi band tools Link to comment Share on other sites More sharing options...
JayZ93 Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 jak wgrać emotikony na mi band 4 posiadam aplikacje ( MiFit Notify & Fitness for mi band pro i Mi band tools temat omawiany w innym wątku https://miuipolska.pl/forum/topic/46537-miband-4-wy%C5%9Bwietlanie-emotek/&share_tid=46537&share_fid=74005&share_type=t&link_source=app Tapatalk - Xiaomi Mi6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zalko Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 Co jakiś czas opaska przestaje pokazywać kto dzwonił w nieodebranych i usuwać przeczytane sms..? Już czysciles apke nowe ustawienia ale powtarza się to... Dlaczego? Mate 10 Pro / N&F pro/ MI band 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jalboss Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 Każda aktualizacja czyści smsy i nieodebrane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zalko Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 Nie robiłem żadnej aktualizacji. Od Miesiąca conajmniej. Nie wiem co masz na myśli. Mate 10 Pro / N&F pro/ MI band 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zalko Posted September 20, 2019 Share Posted September 20, 2019 Ma ktoś może link do modowanej wersji MiFit (najlepiej udostępnione przez N&F).? Mate 10 Pro / N&F pro/ MI band 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted September 22, 2019 Share Posted September 22, 2019 Ma ktoś może link do modowanej wersji MiFit (najlepiej udostępnione przez N&F).? Mate 10 Pro / N&F pro/ MI band 4To masz na myśli?https://t.me/XiaoMiBandES/183596Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zalko Posted September 22, 2019 Share Posted September 22, 2019 W sumie już znalazłem na freemyband ale chodziło mi o mod nie beta. Dzięki Mate 10 Pro / N&F pro/ MI band 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucano Posted September 23, 2019 Share Posted September 23, 2019 Czy da się połączyć mi banda z 2 telefonami? Mam firmowy telefon i gdybym na nim zainstalował mi fit, sparował to będzie to działać czy przy parowaniu automatycznie rozłączy mnie z moim prywatnym telefonem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jalboss Posted September 23, 2019 Share Posted September 23, 2019 @Lucano W danym momencie mi band może być połączony z jednym urządzeniem. Sam mam dwa telefony i w zależności od potrzeby mi band loguje się na jednym bądź na drugim. Nie udało mi się połączyć na dwóch telefonach jednocześnie, co raczej nie powinno być możliwe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmarco83 Posted September 24, 2019 Share Posted September 24, 2019 Jaka najlepsza aplikacja do modowania mibanda?Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted September 24, 2019 Share Posted September 24, 2019 Co ty chcesz modowac? Tak na prawdę w grę wchodzi tylko zarządzanie powiadomieniami + zmiana tarcz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts