Arkadius Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Jest to opisane na forum poszukaj, ja męczyłem się z ING po roocie ale już działa.Jakie miałeś problemy przy ING też mam ten bank?Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukkop91 Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Ja mam ing, nie mam roota i działa wszystko. Dla Google pay trzeba wgrać Magiska i ukryć roota dla aplikacji Google.Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiesiek3d Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Dokładnie jak pisze kolega bez roota nie ma problemów z ING, zaczynają się jak zrootujesz telefon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanisan Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Czyli jak wgram xiaomi.eu, to nie da rady używać banków - tak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukkop91 Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Czyli jak wgram xiaomi.eu, to nie da rady używać banków - tak?Nie, przeczytaj że zrozumieniem moją poprzednią wypowiedź.Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanisan Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 OK, czyli wgrać Magiska i ukryć roota. Tego jeszcze nie robiłem: czy jest gdzieś jakiś tutorial? Swoją drogą (już to pisałem w innym wątku), to jest zwykła niedbałość programistów Xiaomi (nie mylić z Xiaomi.eu), żeby w MIUI 11, gdzie rozbudowali AOD dalej nie było powiadomień o nieodebranych połączeniach na tymże ekranie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkadius Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Żartujesz? Dalej nie ma powiadomień w miui11? Ja jeszcze 10tke mam czekam... Teraz nie wiem na co czekam...Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S3V3N Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Są nie siać kłamstwa. Oczywiście jak jesteś na globalu (kastracie) to ich nie ma. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkadius Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Są nie siać kłamstwa. Oczywiście jak jesteś na globalu (kastracie) to ich nie ma. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu TapatalkaJestem na globalu ale jakim kastrację? Mógł byś rozwinąć? Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukkop91 Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Brak dialera i sms od xiaomi w tym brak możliwości nagrywania rozmów, problemy z powiadomieniami i inne uciążliwe błędy... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S3V3N Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Jak można siedzieć tu i o takich rzeczach nie wiedzieć? Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanisan Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Przecież pisałem, że nie piszę o xiaomi.eu - zmieniłem region na UK i zaraz się ściągnął MIUI 11. Na razie muszę czekać na Globalu - od wczoraj 7 dni na odblokowanie przez chińczyka. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S3V3N Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Tak widzę, kolego nie umie czytać najwyraźniej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkadius Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Panowie a jak jest z tą gwarancja ?, Wgrywając room xiomi.eu ? Tracę gwarancję producenta?, już pytałem ale nikt nie odpisał? Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukkop91 Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Panowie a jak jest z tą gwarancja ?, Wgrywając room xiomi.eu ? Tracę gwarancję producenta?, już pytałem ale nikt nie odpisał? Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu TapatalkaTak ciężko poszukać?https://miuipolska.pl/oficjalna-gwarancja-a-miuipolska/Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkadius Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Podziękował kolego, jakoś nie mogłem tego znaleźć, ja mam telefon z angielskiej dystrybucji, ciekawe jak to wygląda w moim przypadku.Będę musiał zadzwonić do tego sklepu dowiedzieć się. Jeszcze raz dzięki:-)Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzeryae Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 Dnia 6.11.2019 o 18:04, dzeryae napisał: Ok, rozumiem. W ustawieniach pisze mi MIUI Global, a dopiero niżej ten kod z IN. Mam pytanie do osób które mają już MIUI 11 i Androida 10. Jak z baterią względem MIUI 10 i Androida 9? U mnie na Android 10 jakby ciut gorzej trzyma, ale to niewielka różnica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grisza07 Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 umnie wgrał jak przestawiłem na stany Link to comment Share on other sites More sharing options...
fReakinbtch Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 (edited) 1 godzinę temu, grisza07 napisał: umnie wgrał jak przestawiłem na stany Po zmianie regionu robiłeś restart? Edited November 8, 2019 by fReakinbtch Link to comment Share on other sites More sharing options...
grisza07 Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 15 godzin temu, fReakinbtch napisał: Po zmianie regionu robiłeś restart? nie robiłem restartu Xiaomi Mi 9T Pro otrzymuje również aktualizację MIUI 11 Android 10 w Niemczech. Wersja 11.0.3.0.QFKEUXM jest już dostępna do pobrania. Dla Xiaomi Mi 9 i Mi 9T Pro aktualizacja do obecnego Androida 10 z nowym interfejsem MIUI 11 jest już dostępna do pobrania. Najwyraźniej nie wszystkie warianty modeli mają zostać dostarczone wraz z aktualizacją. Na przykład Mi 9T Pro zaktualizuje tylko wersję EU Global (EEA) na Androida 10 (MIUI V11.0.3.0.QFKEUXM). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcelk Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 Mam takie pytanie, brak powiadomien w Aod, brak nagrywania rozmow, itp braki i niedoróbki to problem tylko softu global dla mi 9t pro? Xiaomi.eu tez ma jakies problemy z tego co widze... Jednemu to nie dziala drugiemu to. Chcialem kupic oneplus 7t pro ale przez te zakrąglone brzegi, źle mi lezy w dloni i nie podoba mi sie feeling. Szczerze jestem uzytkownikiem co woli zaplacic wiecej ale miec juz w pelni dzialajacy sprzet a nie bawic sie w romy/bootloady/modowanie itp. Czy podobne problemy softowe mają inne modele jak zwykla mi 9 i mi 9t? Telefony fajnie leżą w dloni, fajna specyfikacja ale jednak soft zdaje sie niedorobiony coś. Tak wiem są to telefony z super ceną względem tego co dostajemy, Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukkop91 Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 I gdzie to pytanie? Sam zadajesz i sobie na nie odpowiadasz... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S3V3N Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 Nawet nie zadał sobie trudu poczytać parę postów na forum, a na wszystko ma odpowiedź. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcelk Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 27 minut temu, lukkop91 napisał: I gdzie to pytanie? Sam zadajesz i sobie na nie odpowiadasz... Czy podobne problemy softowe mają inne modele jak zwykła mi 9 i mi 9t? Ciekawi mnie czy to jest ogólna przypadłość marki xioami, czy tylko tego modelu. Nie zagłębiałem się w inne modele. 16 minut temu, S3V3N napisał: Nawet nie zadał sobie trudu poczytać parę postów na forum, a na wszystko ma odpowiedź. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Ta rozumiem, mogłem prześledzić tematy dotyczące mi 9 i samej mi 9t. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S3V3N Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 Najwięcej wspomnianych problemów jest na Romie Global - miui pl czy też eu jest użyteczny, wręcz idealny, ba bym powiedział jedyny który da się używać i to obojętnie na jakim telefonie ze stajni Xiaomi. Nie jest kastratem, a tego już nie muszę tłumaczyć. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukkop91 Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 Ja osobiście siedzę na becie xiaomi.eu od lipca i nie widzę żadnych problemów. Co do globala to wszystkie modele mają jakiś problem, ale wydaje mi się że to wina chińczyków i to że olewają tłumaczenie i przy tym robią nieświadomie błędy których nikt nie weryfikuje.Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
lindinho Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 Nie mam żadnych problemów na Globalu nieEu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukkop91 Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 Ale nie masz takich rzeczy jak szuflada aplikacji i musisz wszystkie zbędne rzeczy których nie możesz odinstalować chować na pulpicie w katalogach.Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fReakinbtch Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 5 godzin temu, grisza07 napisał: nie robiłem restartu Xiaomi Mi 9T Pro otrzymuje również aktualizację MIUI 11 Android 10 w Niemczech. Wersja 11.0.3.0.QFKEUXM jest już dostępna do pobrania. Dla Xiaomi Mi 9 i Mi 9T Pro aktualizacja do obecnego Androida 10 z nowym interfejsem MIUI 11 jest już dostępna do pobrania. Najwyraźniej nie wszystkie warianty modeli mają zostać dostarczone wraz z aktualizacją. Na przykład Mi 9T Pro zaktualizuje tylko wersję EU Global (EEA) na Androida 10 (MIUI V11.0.3.0.QFKEUXM). U mnie nie pojawia się aktualizacja. Nawet po zmianie regionu. Mi 9t pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 U mnie nie pojawia się aktualizacja. Nawet po zmianie regionu.Jakąś masz wersję softu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fReakinbtch Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 (edited) 8 minut temu, pkonrad napisał: Jakąś masz wersję softu? 10.3.3.0 stabilna global Edited November 9, 2019 by fReakinbtch Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 10.3.3.0 stabilnaPodaj całość nie sam numer. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fReakinbtch Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 3 minuty temu, pkonrad napisał: 4 minuty temu, fReakinbtch napisał: 10.3.3.0 stabilna Podaj całość nie sam numer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 Przecież dla tej wersji ROMu nie ma jeszcze aktualizacji. Było o tym pisane w tym temacie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fReakinbtch Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 Ok. A możesz w skrócie napisać co mam zrobić żeby mieć aktualizację. To mój pierwszy Xiaomi, mam go od kilku dni i jestem ciemny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts