Jump to content

Recommended Posts

Posted
Dnia 26.05.2021 o 17:52, bosniak napisał:

Troche wyszedłem z obiegu, kiedy wyszła ostatnia aktualizacja zabezpieczeń bo ja mam 01.11.2020

Dziś wyszła aktualizacja.

• 2 weeks later...
Posted (edited)
Dnia 26.05.2021 o 17:52, bosniak napisał:

druga sprawa jak spowodować zeby mi wyświetlał w polu model urządzenia zgodnie z nazwa Redmi K20 Pro a nie jak teraz Mi 9T Pro?

Ja za to mam odwrotną sytuację, po aktualizacji, zamiast Loga "Mi" Podczas uruchamiania telefonu teraz wyświetla "Redmi" oraz w specyfikacji telefonu pokazuje model "Redmi K20 Pro" zamiast "Mi 9T Pro" 

Jak to można zmienić aby było poprawnie?

Edited by Margosia8989
  • 4 months later...
Posted

Hej, od kilku dni apka galeria pokazuje zdjęcia w złej kolejności ze względu na złe daty😳, a co więcej zauważyłem, że wczytywanie z pamięci działa wolniej. Mam miui global 12.5.1 o co chodzi?? Pomóżcie proszę, nie mogę dokopać się do zdjęć i filmów😕

Posted

Mam pytanie odnośnie instalacji wersji xiaomi EU z 12.5.5 na 12.0.6. Czy muszę robić format data czy wipe wystarczy? Czy mogę potem sobie flashować sam firmware, żeby mieć aktualne zabezpieczenia? 

• 11 months later...
Posted
W dniu 3.10.2022 o 15:50, linmajster napisał:

Cześć,
Mam MIUI 12.5.6 czy to już ostatnia aktualizacja na ten telefon?

Niestety tak. Xiaomi ogłosiło EOL dla tego urządzenia i nie będzie już aktualizacji

• 2 months later...
Posted

Cześć,
Chcę dać mojemu Mi9t drugie życie, czyli nową baterię. Niestety mam też stłuczone szkło na pleckach i pewnie ciężko by to było poskładać ze starą obudową. Jak baterię bym kupił raczej bez obaw na allegro, tak moje wątpliwości budzi jakość dostępnych obudów. Czy ktoś mógłby się podzielić swoimi doświadczeniami w tej sprawie? Może nawet nie warto próbować, a może da się gdzieś kupić coś choć prawie tak dobrego, jak oryginał?
Pozdrawiam.