lukkop91 Posted October 11, 2019 Share Posted October 11, 2019 Mam locked, i też się tochę cykałem ale poczytałem opinie i ludzie zamawiali zegarki i drony i im przychodziło bez problemu. PayPalem płaciłem więc tu też plusJaką masz wersję miui?Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma_ko Posted October 11, 2019 Share Posted October 11, 2019 10, więcej widać na zdjęciu powyżej po rozpakowaniu dostałem aktualizację 10.3.2.0 i narazie to wszystko Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukkop91 Posted October 11, 2019 Share Posted October 11, 2019 10, więcej widać na zdjęciu powyżej po rozpakowaniu dostałem aktualizację 10.3.2.0 i narazie to wszystkoSorry, nie zauważyłem. Chodziło mi o kod romu.Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockmonster Posted October 11, 2019 Share Posted October 11, 2019 Czy na MiuiPolska aplikacja telefonu oraz wiadomości również są od Google w Mi9T Pro ?Wysłane z mojego Mi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukkop91 Posted October 11, 2019 Share Posted October 11, 2019 Czy na MiuiPolska aplikacja telefonu oraz wiadomości również są od Google w Mi9T Pro ?Wysłane z mojego Mi Note 3 przy użyciu TapatalkaNie, są od xiaomi.Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzeryae Posted October 11, 2019 Share Posted October 11, 2019 2 godziny temu, lukkop91 napisał: Sorry, nie zauważyłem. Chodziło mi o kod romu. Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka Kiedyś zastanawiałem się jakie są najnowsze Romy w zależności od regionu: https://mifirm.net/model/raphaelin_in.ttt Ja z Ali mam Global India 1.3.5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukkop91 Posted October 11, 2019 Share Posted October 11, 2019 Kiedyś zastanawiałem się jakie są najnowsze Romy w zależności od regionu:https://mifirm.net/model/raphaelin_in.ttt Ja z Ali mam Global India 1.3.5.To czemu nie zmienisz?Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzeryae Posted October 11, 2019 Share Posted October 11, 2019 1 godzinę temu, lukkop91 napisał: To czemu nie zmienisz? Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka Bo kupiłem Redmi K20 pro, a więc chiński z Global ROM India. Z tego co piszą, to już 16.10 wyjdzie MIUI 11 stabilny Global India. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosniak Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 Mam xiaomi.eu, to sie zaktualizuje samo do miui 11 i ewentualnie kiedy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 A jaka masz wersję MIUI?Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiesiek3d Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 Nie, są od xiaomi.Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu TapatalkaTo jest jakas niedorobka romu global bo na RN7 global jest dialer z xiaomi i ma funkcje nagrywania, wiec tlumaczenie ze UE zabrania chyba calkowiecie nie ma sensu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yacowwy Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 W każdym nowym Xiaomi rozpoczynając od Mi 9 T Pro nie ma dialera Xiaomi. Taka sama sytuacja jest w Redmi Note 8 Pro i Mi 9 lite..Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzeryae Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 7 godzin temu, wiesiek3d napisał: 23 godziny temu, lukkop91 napisał: Nie, są od xiaomi. Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka To jest jakas niedorobka romu global bo na RN7 global jest dialer z xiaomi i ma funkcje nagrywania, wiec tlumaczenie ze UE zabrania chyba calkowiecie nie ma sensu. Na Global India jest opcja nagrywania. Działa próbowałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukkop91 Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 Na Global India jest opcja nagrywania. Działa próbowałem.Ale wiesz że na global india nie działa nfc?Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzeryae Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 37 minut temu, lukkop91 napisał: Ale wiesz że na global india nie działa nfc? Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka Tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosniak Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 10 godzin temu, Orjon napisał: A jaka masz wersję MIUI? Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukkop91 Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 Aktualnie jest 10.4.6 , jeśli nie weszła z OTA to warto ściągnąć i ręcznie machnąć. Pewnie 11 też trzeba będzie ręcznie Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosniak Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 (edited) 12 godzin temu, Orjon napisał: Where is? Edited October 12, 2019 by bosniak Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukkop91 Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 Where is?Sam wrzuciłeś nr wersji w screenieWysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 Masz stable, 11 wyszła póki co w becie. Jak będzie stable to będzie ota.Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomekNeRa Posted October 13, 2019 Share Posted October 13, 2019 zainstalowałem aktualizację MIUI i zablokowali w niej działanie zewnętrznych aplikacji do AOD np Always on AMOLED itp ;( nienawidzę xiaomi! Co mam teraz zrobić skoro domyślne nie wyświetla powiadomień o SMS i połączeniach... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosniak Posted October 13, 2019 Share Posted October 13, 2019 16 godzin temu, lukkop91 napisał: Sam wrzuciłeś nr wersji w screenie Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka Pytałem skąd pobrać a nie jaki mam nr wersji, to widzę. 16 godzin temu, Orjon napisał: Masz stable, 11 wyszła póki co w becie. Jak będzie stable to będzie ota. Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka Czyli grzecznie czekać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon3 Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 Witam, powiedzcie mi proszę czy jak wezmę telefon u operatora i zmienię jego rom na xiaomi.eu (aby działały wszystkie powiadomienia) to tracę gwarancję ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzeryae Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 6 godzin temu, Demon3 napisał: Witam, powiedzcie mi proszę czy jak wezmę telefon u operatora i zmienię jego rom na xiaomi.eu (aby działały wszystkie powiadomienia) to tracę gwarancję ? Nie, nie tracisz. Terminy aktualizacji do MIUI 11: https://www.tabletowo.pl/xiaomi-terminy-aktualizacji-miui-11/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon3 Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 4 godziny temu, dzeryae napisał: Nie, nie tracisz. Terminy aktualizacji do MIUI 11: https://www.tabletowo.pl/xiaomi-terminy-aktualizacji-miui-11/ A w MIUI 11 naprawią ten problemz aplikacjami od googla (brak powiadomień) czy nie wiadomo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManiekMI Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 (edited) Witam. Wczoraj kupiłem mi 9t pro. Niby wszystko ok. ale po kilku godzinach zauważyłem drobinkę kurzu w obiektywie głównego aparatu, potem kurz, albo martwy piksel na wyświetlaczu. No ręce mi opadły... Nie jest to coś co negatywnie wpływa na użytkowanie, ale się zagotowałem. Nowy telefon za 1,5k i takie coś. Ma ktoś podobne problemy z tym modelem? I czy opłaca się go zwrócić, kupowałem na allegro i ma 14 dni na zwrot. Edited October 16, 2019 by ManiekMI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon3 Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 45 minut temu, ManiekMI napisał: Witam. Wczoraj kupiłem mi 9t pro. Niby wszystko ok. ale po kilku godzinach zauważyłem drobinkę kurzu w obiektywie głównego aparatu, potem kurz, albo martwy piksel na wyświetlaczu. No ręce mi opadły... Nie jest to coś co negatywnie wpływa na użytkowanie, ale się zagotowałem. Nowy telefon za 1,5k i takie coś. Ma ktoś podobne problemy z tym modelem? I czy opłaca się go zwrócić, kupowałem na allegro i ma 14 dni na zwrot. sądzę że najlepiej go zwrócić. Powiedz mi czy wyświetlają ci się wszystkie powiadomienia na AOD i czy są jakieś opóźnienia w wiadomościach/powiadomieniach? Stoję właśnie przed decyzją mi9t pro czy oneplus 7T Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzeryae Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 (edited) 1 godzinę temu, ManiekMI napisał: Witam. Wczoraj kupiłem mi 9t pro. Niby wszystko ok. ale po kilku godzinach zauważyłem drobinkę kurzu w obiektywie głównego aparatu, potem kurz, albo martwy piksel na wyświetlaczu. No ręce mi opadły... Nie jest to coś co negatywnie wpływa na użytkowanie, ale się zagotowałem. Nowy telefon za 1,5k i takie coś. Ma ktoś podobne problemy z tym modelem? I czy opłaca się go zwrócić, kupowałem na allegro i ma 14 dni na zwrot. Nie mam żadnych problemów od kilku miesięcy, kupione na Ali. P.S Takie coś wyszło: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv11/xiaomi.eu_multi_HMK20ProMI9TPro_V11.0.2.0.QFKCNXM_v11-10.zip/download Ktoś próbował? Edited October 16, 2019 by dzeryae Dodanie linku Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManiekMI Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 31 minut temu, Demon3 napisał: Powiedz mi czy wyświetlają ci się wszystkie powiadomienia na AOD i czy są jakieś opóźnienia w wiadomościach/powiadomieniach? Stoję właśnie przed decyzją mi9t pro czy oneplus 7T Za krótko go mam, bym ci radził. A wracając do mojego problemu, to na 100% na ekranie jest drobinka kurzu, patrzyłem przez szkło powiększające. Jak to jest możliwe w nowym telefonie, to ja nie wiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukkop91 Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 Jeden mam od czerwca, drugi od września. Oba na miuipolska i zero problemów.Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma_ko Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 Ja mam od tygodnia i ogólnie jestem zadowolony, stock mi wystarcza, AOD działa sprawnie choć faktycznie MIUI jest trochę inne jesli chodzi o kwestię powiadomień. ale raczej nie mam zastrzeżeń Chciałem przez chwilę sprzedać i kupić coś z ekranem 90Hz ale zostane na dłużej (tapeta jest animowana, wybaczcie pikseloze) Link to comment Share on other sites More sharing options...
draber Posted October 18, 2019 Share Posted October 18, 2019 Mam 9t pro z dystrybucji EU. W systemie brak widgetów szybkiego wybierania numerów, powiadomień AOD i ten nieakceptowalny dialer od google. Z jakiego regionu musiałbym wgrać stockowy system, aby wszystko działało, był dialer od xiaomi i aktualizacje ota? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukkop91 Posted October 18, 2019 Share Posted October 18, 2019 Mam 9t pro z dystrybucji EU. W systemie brak widgetów szybkiego wybierania numerów, powiadomień AOD i ten nieakceptowalny dialer od google. Z jakiego regionu musiałbym wgrać stockowy system, aby wszystko działało, był dialer od xiaomi i aktualizacje ota?Żeby mieć dialera od xiaomi musisz mieć indyjskiego albo chińskiego. W indyjskim niema nfc, a w chińskim języka polskiego i sklepu play. Czemu nie chcesz miuipolska?Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
draber Posted October 18, 2019 Share Posted October 18, 2019 Kiedyś na jakimś xiaomi miałem miuipl i wszystko było perfekt oprócz automatycznych aktualizacji? Czy coś się w tej kwestii zmieniło? Czy w miuipl przy wgrywaniu aktualizacji ręcznie tracę dane i trzeba je przywracać ? Spotkał się ktoś z brakiem widgetów szybkiego wybierania numerów- bo u mnie nie ma na bank. Może jest na to jakieś lekarstwo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukkop91 Posted October 18, 2019 Share Posted October 18, 2019 Mam miuipolska, aktualizacje automatyczne czasem wchodzą czasem trzeba ręcznie i jeszcze nigdy nie straciłem danych. Widgetow nie widzę by dodać kontakt na pulpit ale można utworzyć skróty na pulpicie do kontaktów.Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts