Kolos28 Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 Wybierz zwrot. Kup raz jeszcze i będzie git.W tym miejscu nie powinno być kleju. Telefon jest bardzo estetyczny a u Ciebie jest to ewidentnie wada fabryczna.
warszawa12332167 Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 (edited) Lepiej oddac na zwrot i wziąć pieniądze czy być szczerym i powiedzieć jak wygląda sytuacja licząc że dadzą nowy od ręki? Gorzej jakby chcieli ten naprawiać. Bo rozumiem że jak się przyznam a nie będą mi chcieli dać nowej sztuki od ręki tylko naprawiać tą ,to już z tym defektem nie będą chcieli wziąć na 14 dniowy zwrot? Edited February 5, 2020 by warszawa12332167
pkonrad Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Najlepiej zwróć ten i kup drugi. Wymienić od ręki raczej nie wymienią.
Antyhaker Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Lepiej oddac na zwrot i wziąć pieniądze czy być szczerym i powiedzieć jak wygląda sytuacja licząc że dadzą nowy od ręki? Gorzej jakby chcieli ten naprawiać. Bo rozumiem że jak się przyznam a nie będą mi chcieli dać nowej sztuki od ręki tylko naprawiać tą ,to już z tym defektem nie będą chcieli wziąć na 14 dniowy zwrot?Co to znaczy, że nie będą chcieli? Lol. Jest defekt, mają obowiązek ten chłam zabrać Wysłane z mojego Redmi K20 przy użyciu Tapatalka
warszawa12332167 Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 No oki, dziś tam podjadę, szkła nie odklejam, będzie im przeszkadzać to w sklepie ściągniemy , powiem prawdę jak jest, jeśli nie dadzą nowego to powiem że zwrot, wolałbym jednak nowy od ręki bo etui mi dziś do niego przyszło a jak dadzą mi pieniądze to nie wiem czy kupię ten sam model :-D
pkonrad Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 @warszawa12332167 Mi 8 jest dzisiaj w mi-home.pl za 899 i 999 PLN Jeśli chodzi o wydajność to pozamiata Mi 9T. Ekran podobnej klasy tyle że z ogromnym wcięciem. Bateria raczej gorzej wypadnie w porównaniu do Mi 9T. Ale za w takich pieniądzach z oficjalnego sklepu Xiaomi myślę ze opcja warta przemyślenia.
marciniozo Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 (edited) Tak jak napisałeś, opcja warta przemyślenia - bardzo dobra cena Mi8. Jest też Mi Mix 2s w dobrej cenie. A ja co dopiero kupiłem Mi9T. Chociaż nie narzekam, z telefonu jestem zadowolony. Edited February 5, 2020 by marciniozo
Marek1128 Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Właśnie otrzymałem informacje o aktualizacji do 10. Warto pobierać, bo słyszałem o problemach z baterią.
Antyhaker Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Właśnie otrzymałem informacje o aktualizacji do 10. Warto pobierać, bo słyszałem o problemach z baterią.U każdego to działa inaczej, pobierz i się przekonaj.Wysłane z mojego Redmi K20 przy użyciu Tapatalka
Gregor 11 Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Właśnie otrzymałem informacje o aktualizacji do 10. Warto pobierać, bo słyszałem o problemach z baterią.to źle słyszałeś 1
Marek1128 Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Zainstalowany, wszystko śmiga, ale załączniki z maila nie chcą się otwierać, tyle z problemów jak na razie
warszawa12332167 Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 (edited) Dnia 5.02.2020 o 11:10, pkonrad napisał: @warszawa12332167 Mi 8 jest dzisiaj w mi-home.pl za 899 i 999 PLN Jeśli chodzi o wydajność to pozamiata Mi 9T. Ekran podobnej klasy tyle że z ogromnym wcięciem. Bateria raczej gorzej wypadnie w porównaniu do Mi 9T. Ale za w takich pieniądzach z oficjalnego sklepu Xiaomi myślę ze opcja warta przemyślenia. Dnia 5.02.2020 o 08:08, Antyhaker napisał: Co to znaczy, że nie będą chcieli? Lol. Jest defekt, mają obowiązek ten chłam zabrać Wysłane z mojego Redmi K20 przy użyciu Tapatalka poszedłem , pokazałem i wymienili mi na nowy niby miałem gdzieś myśl żeby wziąć gotówkę ale potem stwierdziłem że i tak w tej cenie będę musiał coś kupić więc już nie chciałem się w to bawić, dla niektórych cena 1299zł za ten model to wiele jednak wole dać więcej a mieć normalną gwarancje. Aktualnie jestem zadowolony, mam nadal 14 dni na testy, może nawet zaktualizuje do andka 10 bo wyskoczyło że jest , poczekam jeszcze chwile na opinie o tej baterii. Edited February 6, 2020 by warszawa12332167
grizzly Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Ja zamówiłem z amazon.de nowy i zafoliowany a fabrycznegoetui nie było w środku:P
Antyhaker Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 poszedłem , pokazałem i wymienili mi na nowy niby miałem gdzieś myśl żeby wziąć gotówkę ale potem stwierdziłem że i tak w tej cenie będę musiał coś kupić więc już nie chciałem się w to bawić, dla niektórych cena 1299zł za ten model to wiele jednak wole dać więcej a mieć normalną gwarancje. Aktualnie jestem zadowolony, mam nadal 14 dni na testy, może nawet zaktualizuje do andka 10 bo wyskoczyło że jest , poczekam jeszcze chwile na opinie o tej baterii. Ile można czekać? Tę wersję jakiś miesiąc temu wypuścili Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
warszawa12332167 Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Przed chwilą, Antyhaker napisał: Ile można czekać? Tą wersję jakiś miesiąc temu wypuścili Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka o proszę mi po kupnie nie znalazł aktualizacji, dopiero dziś wyskoczyła, myślałem ze wcześniej ją wycofali ze względu na tą baterię czyli śmiało zapuszczać update bo jest ok?
wojted Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 @warszawa12332167 O tych problemach z baterią dobrze słyszałeś bo i ja słyszałem. Ale dotyczy to chyba niewielkiej grupy osób. Ja problemów z baterią nie miałem i po aktualizacji też nie mam. Aktualizuj i sam zobacz jak będzie.Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
Antyhaker Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 o proszę mi po kupnie nie znalazł aktualizacji, dopiero dziś wyskoczyła, myślałem ze wcześniej ją wycofali ze względu na tą baterię czyli śmiało zapuszczać update bo jest ok?No tak, wycofali. Z tym, że przywrócili dokładnie to samo. Także tego ;P Ja problemów nie miałem i nie mam.Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
tomek-u Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 U mnie pojawiła się wczoraj jak na razie nie ma problemów.
felek14 Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Cześć. Po aktualizacji do androida 10 płatność telefonem nie wyświetla powiadomienia ale działa. Wcześniej wyskakiwała na ekranie karta płatnicza (w moim przypadku pomarańczowa ing).
Antyhaker Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Cześć. Po aktualizacji do androida 10 płatność telefonem nie wyświetla powiadomienia ale działa. Wcześniej wyskakiwała na ekranie karta płatnicza (w moim przypadku pomarańczowa ing). U mnie działa.Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
pkonrad Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 @felek14 próbowałeś usunąć kartę z GPay i dodać od nowa? Jeśli nie to spróbuj.
adamo64 Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 U mnie też nie działa wyświetlanie karty ING . Karta ta jest z aplikacji moje ing i nie dodaje jej się w GPay
Antyhaker Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 U mnie też nie działa wyświetlanie karty ING . Karta ta jest z aplikacji moje ing i nie dodaje jej się w GPayA widzisz. Ja też mam kartę w ING, ale podpiąłem ją pod GP i tam działa. Może to wina aplikacji?Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
Antyhaker Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 A nie używasz aplikacji ING?Jak pisałem, podpiąłem sobie kartę pod GP.Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
adamo64 Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 A czy nie uważasz że jest mało bezpieczne że względu na to iż można w ten sposób płacić zabezpieczonym telefonem a tylko wybudzonym?
Antyhaker Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 A czy nie uważasz że jest mało bezpieczne że względu na to iż można w ten sposób płacić zabezpieczonym telefonem a tylko wybudzonym?A jesteś pewny, że można? Poza tym, nie chodzę z włączonym non stop NFC. Staję przy terminalu, odblokowuję, odpalam, płacę, wyłączam Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
pkonrad Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Można tylko wybudzonym, zablokowanym nie da się zapłacić. 1
mariusz.ur Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Zapłacisz zablokowanym telefonem. Wystarczy tylko włączyć przycisk zasilania, przyłożyć telefon i zapłacone. Sprawdzone wiele razy w aplikacji ING i Gpay. Najlepiej wyłączać NFC i zablokować rozwijanie paska powiadomień na ekranie blokady.
felek14 Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Wyczyściłem dane aplikacji ING. Odinstalowałem i ponownie zainstalowałem. Dalej nie pokazuje karty ing
Hubal Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Koledzy gdzie ustawić żeby przyciskiem głośności ściszać nie dźwięk a głośność dzwonka ?Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
Antyhaker Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Koledzy gdzie ustawić żeby przyciskiem głośności ściszać nie dźwięk a głośność dzwonka ?Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu TapatalkaPrzecież tak to domyślnie działa. Nie można tego zmienić na globalu Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
Hubal Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Przecież tak to domyślnie działa. Nie można tego zmienić na globalu Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu TapatalkaLipa bo w mimax można było zmienićWysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
Antyhaker Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Lipa bo w mimax można było zmienić Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Jesteś pewny? Pierwsze słyszę. Btw, tam miałeś starą wersję Androida, zmieniło się to w Androidzie 9. Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
Recommended Posts