mixerszymiego Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 Witam. Po aktualizacji do andka 10 bateria zauważalnie krócej trzyma i największy pobór ma system Android. Spotkał się ktoś z tym? Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal.smoderek Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 Nie wiem jak było na Android 9, bo od razu jak kupiłem telefon zaktualizowałem do 10. Spokojnie wyciągam 2 dni z włączonym AOD. Nie jestem graczem. Używam telefonu do dzwonienia, sms , Facebook i przeglądania internetuWysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 Witam. Po aktualizacji do andka 10 bateria zauważalnie krócej trzyma i największy pobór ma system Android. Spotkał się ktoś z tym? PozdroPrzecież to są procentowe wartości, a one niewiele mówią. Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixerszymiego Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 1 godzinę temu, michal.smoderek napisał: Nie wiem jak było na Android 9, bo od razu jak kupiłem telefon zaktualizowałem do 10. Spokojnie wyciągam 2 dni z włączonym AOD. Nie jestem graczem. Używam telefonu do dzwonienia, sms , Facebook i przeglądania internetu Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Ja również nie gram, normalne użytkowanie. Chrome, facebook itp. U mnie przy wyłączonym AOD ledwo dwa 1.5 dnia wytrzyma. 53 minuty temu, Antyhaker napisał: Przecież to są procentowe wartości, a one niewiele mówią. Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka To proszę napisz co mam podać konkretnie, żeby stwierdzić ewentualnie co baterie zżera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 To proszę napisz co mam podać konkretnie, żeby stwierdzić ewentualnie co baterie zżera.No dokładne wartości czasowe. Wszystkiego.Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixerszymiego Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 31 minut temu, Antyhaker napisał: No dokładne wartości czasowe. Wszystkiego. Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Czytałem, że ponoć to jakiś problem z software. Dużo użytkowników mi9t ma problem z wydajnością baterii. Próbowałem pobrać jeszcze raz najnowszy pakiet ale nie mogę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 Czytałem, że ponoć to jakiś problem z software. Dużo użytkowników mi9t ma problem z wydajnością baterii. Próbowałem pobrać jeszcze raz najnowszy pakiet ale nie mogę.] Sporo użytkowników ich nie ma, więc na dłuższą metę to żaden argument dla którejkolwiek ze stron. Co do zrzutu - chodziło mi o szczegóły, które uruchamiają się po kliknięciu w daną aplikację. Jeśli Cię to ciekawi, to u mnie ten proces Androida również jest dość wysoko, aczkolwiek problemów z baterią nie mam.Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzly Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 Po aktualizacji aod mocniej świeci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixerszymiego Posted January 30, 2020 Share Posted January 30, 2020 11 godzin temu, Antyhaker napisał: Sporo użytkowników ich nie ma, więc na dłuższą metę to żaden argument dla którejkolwiek ze stron. Co do zrzutu - chodziło mi o szczegóły, które uruchamiają się po kliknięciu w daną aplikację. Jeśli Cię to ciekawi, to u mnie ten proces Androida również jest dość wysoko, aczkolwiek problemów z baterią nie mam. Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka U mnie od aktualizacji cały czas na pierwszym miejscu system Android. Tak jak wcześniej napisałem, próbowałem pobrać jeszcze raz pakiet aktualizacji ale bezskutecznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted January 30, 2020 Share Posted January 30, 2020 (edited) @mixerszymiego No to masz podobnie do mnie (patrząc na zrzut), z tym, że ja nie mam problemów z baterią Edited January 30, 2020 by Antyhaker Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzly Posted January 30, 2020 Share Posted January 30, 2020 Trzy nie mam problemu raczej. Wyczyść dane całkiem z Google Play, nie sam cache. Nie wiem jaki ma to związek ale na jakimś reddicie wyczytałem, że komuś pomogło po aktualizacji do 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek1128 Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Witam. Mam telefon z sieci Plus, ktoś już dostał aktualizacje do android 10? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Witam. Mam telefon z sieci Plus, ktoś już dostał aktualizacje do android 10?Sieć nie ma znaczenia i sporo osób.Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek1128 Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 To od czego zależy kiedy kto dostanie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 To od czego zależy kiedy kto dostanie?Region I szczęście. Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzly Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Czemu nie chcecie wgrać sami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Czemu nie chcecie wgrać sami? Mnie nie pytaj Wgrywam sam jak nie ma blokady.Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antek Szprycha Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Też mam problem z baterią. Na każdym Androidzie. Całe szczęście, że tylko wtedy, gdy wspominam note 4x @Antyhaker Blokada? Przecież to oficjal Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Też mam problem z baterią. Na każdym Androidzie. Całe szczęście, że tylko wtedy, gdy wspominam note 4x [mention=10517]Antyhaker[/mention] Blokada? Przecież to oficjal Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Jasne, ale na oficjalu masz "stabilny prerelease" i normalny stable.Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antek Szprycha Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 Chyba śpię już. Jakiś nie mogę załapać wątku No to do dziś... Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka -----------------------------------------Musiałem być na prawdę senny Właśnie załapałem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
warszawa12332167 Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 Czy aparat tylni jest w jakiś sposób klejony? Mam fona od 2 dni i widzę że zbiera się tam kurz w dolnej czesci i wydaje mi się że gdy chce go wytrzeć to jest tam dosyć lepki i nie wiem czy dalej próbować czy nie przejmować się tym , bo może już klej wycieram. Pytam bo w razie czego mam 14dniowy zwrot ale irytuje mnie lekko to :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzly Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 Yyy, nie. To raczej pozostałość po naklejce z plecków. Odtłuść alkoholem izopropylowym Link to comment Share on other sites More sharing options...
warszawa12332167 Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 (edited) alkoholu nie mam ... próbowałem mikrofibrą , tarłem tarłem i niestety ten biały przyklejony nalot nadal jest a bardziej nie chce bo mam wrazenie że zaraz go odkleje albo do dziury się dokopie ... telefon super ale jakoś estetycznie mnie to drażni i nie wiem czy nie skorzystać z 14 dniowego zwrotu a szkoda bo spodobał mi się ten model. Edited February 4, 2020 by warszawa12332167 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 Nie mikrofibra tylko alkohol czy inny tego typu specyfik Wysłane z mojego Redmi K20 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
warszawa12332167 Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 Ale tam naprawdę pomiędzy gdzie jest ten nalot nie ma szczeliny czy coś? bo jakoś mam strach .. ciężko mi będzie ogarnąć ten alkohol a ciągle mi chodzi to po głowie, nawilżające chusteczki nic nie dały. Nie chce zbytnio też nowego telefonu traktować takimi specyfikami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolos28 Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 Skorzystaj z możliwości zwrotu i kup nowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warszawa12332167 Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 (edited) No i tak chyba postąpię . Rozumiem że typowe ślady użytkowania np. kurz gdzieś mały w szczelinach nie zrobi problem zwrotu? no i szkło pewnie muszę odkleić? Edited February 4, 2020 by warszawa12332167 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzly Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 Zmywacz do paznokci. Telefon jest szczelny nic się nie stanie. Musisz czymś rozpuścić klej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warszawa12332167 Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 no wlasnie mam zagwozdkę teraz czy próbować to zmywać czy nie ryzykować i oddać na zwrot heh nie chciałbym jakimiś specyfikami w jakiś sposób uszkodzić powierzchni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 no wlasnie mam zagwozdkę teraz czy próbować to zmywać czy nie ryzykować i oddać na zwrot heh nie chciałbym jakimiś specyfikami w jakiś sposób uszkodzić powierzchniJakimi znów specyfikami? Jakiej powierzchni? To nie kwas solny w konfrontacji z papierem Śmiało, przetrzyj delikatnie i daj znać.Wysłane z mojego Redmi K20 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
warszawa12332167 Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 czyli zmywacz do paznokci może być? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 czyli zmywacz do paznokci może być?Jasne, tylko nie trzyj na siłę. Powoli, spokojnie, dokładnie i z umiarem ;DWysłane z mojego Redmi K20 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
warszawa12332167 Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 przecierałem, to co wyżej zeszło a to w szczelinie niestety jest.... juz mnie to wkurza ze nowy telefon a trzeba kombinowac i chyba sie poddaje. W sobote wybiorę się raczej nie zwrot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 przecierałem, to co wyżej zeszło a to w szczelinie niestety jest.... juz mnie to wkurza ze nowy telefon a trzeba kombinowac i chyba sie poddaje. W sobote wybiorę się raczej nie zwrot.Powodzenia. Wady się zdarzają, nie ma co się zrażać.Wysłane z mojego Redmi K20 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
warszawa12332167 Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 Aj chyba za bardzo chciałem się cieszyć Mam teraz redmi note 3 i chciałem coś z Amoledem a i kultura pracy lepsza bo jest o wiele szybszy przy normalnym użytkowaniu. Teraz chyba poszukam czegoś tańszego albo nadal będę męczył starego redmi aż padnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts