Adam Błażejewski Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 (edytowane) Szału nie ma, wysyłka przesunięta na 05.04. Edytowane 2 Kwietnia 2019 przez zoltan78 1
K4r0lSz Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 W X-kom spodziewają się dostawy w tym tygodniu, ale ilość i kolory nie są znane.
Adam Błażejewski Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 W tym sklepie to już mało co wiedzą. 1
JamCiTo Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 A skąd i co mają wiedzieć, jeżeli importer zmienia zdanie, po tym jak Chińczycy mieszają w wysyłka h... Noż odrobinkę powagi...
fudiasz Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Ocean blues ponownie dostępny na mi-home
bacy Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Potwierdzam. Jeszcze jest dostępny. Sam kupilem sobie 1 szt.
Arczo Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 2 minuty temu, fudiasz napisał: Ocean blues ponownie dostępny na mi-home Był
Razor65 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Od momentu otrzymania maila do momentu niedostępności minęło 8 minut. Rzeczywiście błyskawiczna sprzedaż.
palibrzuch Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Ja myślę, że dziś wyślą 8min nieźle, ciekawe ile sztuk poszło Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
ziomeczek Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Na hiszpańskim amazonie pojawiła sie wersja 6/64GB w kolorze ocean blue, wysyłka 5.04 :), pozdrawiam
Steller Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Na czwartek powinniśmy wszyscy mieć (zamówienia z mi-home)
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 (edytowane) @up kurier często odbiera wieczorem. często po 21 mam w ruchu warszawa - warszawa. Mógł już odebrać a na sortowni nie są wprowadzone. Po 22 będzie wstępnie wiadomo. Edytowane 2 Kwietnia 2019 przez Gość
palibrzuch Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Ciekawe skoro przesyłka oczekuje na odbiór przez kuriera jeśli dziś odbierze a robi to bardziej po południu około 17 to będzie na jutro. Z Pruszkowa do Wawy daleko nie jest Wszystko się okaże wieczorem Co do statusu to nawet towar kupiony u nich 25go marca który dawno jest u mnie ma status kompletowania więc nie patrzę na to. Ciekawe jakie będą wrażenia po przejściu z redmi note 4 na mi9 Czy w xiaomi można legalnie odblokować bootloader? I tak to zrobię i tak tylko pamiętam kilka lat temu jak kupowałem note 4 redmi to gwarancja przepadła, tak przynajmniej twierdził sklep z Arkadii. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu TapatalkaAlbo zamówili kuriera na jutro dla wszystkich Nie ma co gdybać ważne, że w tym tygodniu będzie Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Steller Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Wiem, pracuje w sklepie internetowym więc wiem jak to wygląda, właśnie zdziwiło mnie to, że robią etykiety kurierskie już dziś
rav4 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 6 minut temu, Steller napisał: Wiem, pracuje w sklepie internetowym więc wiem jak to wygląda, właśnie zdziwiło mnie to, że robią etykiety kurierskie już dziś Jak zamawiałem swoje Mi5s plus z ali to sprzedawca wygenerował etykietę dla DHL praktycznie w momencie kupna. Następnie czekałem sobie grzecznie aż z HK do UK doleci zbiorczy transport i tam zostanie przepakowany do indywidualnych paczek. Dopiero po 10 dniach kurier podjął przesyłkę z UK i po jednym dniu ta trafiła do mnie do PL. Konkludując. Wygenerowanie zlecenia dla kuriera/inpostu o niczym nie świadczy. Czasami można sobie nieźle poczekać. 1
stereo0 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 @rav4 ja jak zamawiałem mi5 czy mi8 z chin dhl to jak ibg wygenerowało etykietę to w ten sam wysyłał i na drugi dzień samolot lądował w Niemczech, potem szybko przeładowanie na lot do Katowic i przyfarciło mi się dwa razy bo samoloty zdążyły przed odjazdem kurierów z centrali DHL w Katowicach i na drugi dzień miałem telefon w domu pod Rzeszowem @palibrzuch: poczytaj nie wiem czy aktualne https://miuipolska.pl/oficjalna-gwarancja-a-miuipolska/ 1
rav4 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 @stereo0 A brałeś z ali opcję z uniknięciem VAT-u, czy liczyłeś na szczęście ? Ja brałem u Goldwaya , a ten obiecywał uniknięcie opłat wszelakich, okupione to było przepakowaniem telefonów w UK (traktowane już były ja nadane w EU).
Steller Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 @rav4 U nas takie kwiatki się nie zdarzają, jedynie czasem wysyłka może zostać przedłużona o 1 dzień, jeżeli kurier nie pomieści wszystkiego, ciekawi mnie jak z tym radzi sobie mi-home
stereo0 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 @rav4 zamawiałem w ibuygou (taki sklep, ale nie wiem czy warty teraz czegokolwiek). Na mi5 nie brałem nic i zapłaciłem około 80zł podatku wraz z opłatą za obsługę, a drugi raz wziąłem "ubezpieczenie" od vat i zapłaciłem mimo wszystko 120zł, ale ibuygou oddał mi co do grosza Taka wysyłka trwała maks dwa dni, mi się udało, że już były na drugi dzień.
zsiewicz Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Pytanie do osób, którym dzisiaj udało się kupić mi9 - byl możliwy odbiór osobisty?
weah Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Prawda jest taka że te janusze co biorą na handel (olx) zaraz stracą. A rynek bardziej się nasyci - myślę że ok 2-3 tygodni.
zsiewicz Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 W sklepie Foster Technologies w Warszawie, w którym już dużo rzeczy xiaomi kupowałem za 6/128 dowalili cene 2 649zł.. także tego.
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Wczoraj był tam po 2699, jak ktoś ma parcie ostre ...
zsiewicz Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 za 2700 ma się p30 pro - po sprzedaniu zegarka i odjęciu FV
ernet Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 (edytowane) 19 godzin temu, Bobson napisał: Panowie a nie lepiej zamówić z portalu spoza polski i mieć telefon na dniach aniżeli pierdo... sie z xkomem czy mi home? xd O tym właśnie nie raz już pisałem ( dotyczy osób nie muszących mieć polską fakturę ).. Ja używam swój od ponad miesiąca. Edytowane 2 Kwietnia 2019 przez ernet
fudiasz Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Są jeszcze osoby które biorą na raty, więc też nie wezmą sobie z Amazonu.
losmarte Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 27 minut temu, ernet napisał: O tym właśnie nie raz już pisałem ( dotyczy osób nie muszących mieć polską fakturę ).. Ja używam swój od ponad miesiąca. jak już wcześniej pisałem: US honoruje FV z Amazon. Ja np kupiłem Mi Mix 2 s na Amazon, ale Mi 9 chciałem niebieski 128, a takiego tam nie ma . 1
kamilo Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 gościu z salonu w Kato powiedział mi że jak już to od piątku będzie
lukis2 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Wiadomo coś na temat dostępności nowej partii na mi-home?
Rafael93 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Mogliby rzucić partię tak abym mógł zamówić, nie taką na osiem minut...
kosinho4 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 6/64 Piano Black dostępna na mi home.pl
Rekomendowane odpowiedzi