Jump to content

Amazfit BIP, oraz MiFit modyfikacje

tomurbanowicz

Recommended Posts

1 godzinę temu, Lukaszlukasz napisał:
Ktoś zainteresowany?

Swietna jest da rade zmienic ikonki na biale?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edited by mrosi
Po co przewalasz cały cytowany post, łącznie z obrazkiem...?

Nie idzie nic, nawet odłączyłem od Mifita zegarek i znowu go sparowałem i też nic. Poczekam na nową wersję Mifita i zobaczę co dalej.

Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka

Miałem dokładnie to samo i za którymś razem pogoda się pojawiła więc cierpliwości ;)

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka

Dzięki autorowi postu i wszystkim zaangażowanym w tłumaczenie Bip-a

Wczoraj zainstalowałem wersje v0.0.9.49 i mam problem mifit. Cyklicznie pojawiają się komunikaty o aktualizacji GPS.

Używam oficjalnej apki. Ściągniętej z app store.

Wygląda to tak:

Screenshot_2017-11-19-15-03-50.jpg

Screenshot_2017-11-19-12-00-44.jpg

Kurde mam problem nowy zegarek z pudełka i sparowałem odrazu z gadgetbridge i wszytko Oki. To wgrywam najnowszy firmware z forum i po zakończeniu mam takie coś jak na foto. Nie mogę sparować zegarka ani z MiFit ani gadgetbridge. Ktoś też tak miał. Żony zegarek aktualizuje na bieżąco i jest Oki. Tu była nówka sztuka prosto z pudełka 3052ccaeef9b90f8da8a7c8eccf1c828.jpg

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

...wyłącz bluetooth...restart telefonu i spróbuj jeszcze raz
Wszystkie te opcje już zrobione. Dlatego piszę o pomoc. Nawet drugi telefon uruchomiony i też problem z sparowaniem. Czy jest jakaś alternatywa?

Panowie, Help! Bateria, bateria, bateria... w 8h 8% znikło. FW i RES najnowszy z pierwszej strony, Barometr zamknięty tak jak jeden z kolegów polecał robić (Nie przyciskiem tylko przesuwaniem po menu). W tym tempie w 4 dni zjedzie baterie do ZERA! 

Jakieś pomysły?

Edited by Kornikowaty

U mnie właśnie trzyma poziom po tym jak wyszedłem z kompasu tak jak kolega wyżej radził - przesunięciem w bok. I od kilku godzin % nie spadł na razie, nie zapeszając. Może wyłącz, włącz zegarek i nie wchodź do kompasu i wtedy obserwuj wskaźnik. Ewentualnie powrót na fw 9.40.

18 minut temu, grbrandys napisał:

Wszystkie te opcje już zrobione. Dlatego piszę o pomoc. Nawet drugi telefon uruchomiony i też problem z sparowaniem. Czy jest jakaś alternatywa?

Jezeli to wszystko zrobiles to zostaje jeszcze opcja ze fw nie zgrywa się z res

Może spróbuj jakąś starszą wersje wgrać...

21 minut temu, tomurbanowicz napisał:

PL-FW-0.0.9.49-invert-white.res - tarcza invert "biała" dorzucona do pierwszego postu na prośby użytkowników. 

Tarcza z PM zamiast napisu BATERIA...da radę jeszcze zaktualizować ten szczególik...

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...