tomurbanowicz Posted November 19, 2017 Author Share Posted November 19, 2017 To wrzuć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted November 19, 2017 Share Posted November 19, 2017 mogę wstawić swoją, przerobiłem wg Twoich wskazówek, oczywiście z czarna pogodąBardzo chętnie będę wdzięczny Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaszlukasz Posted November 19, 2017 Share Posted November 19, 2017 Ktoś zainteresowany? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gawronnek Posted November 19, 2017 Share Posted November 19, 2017 32 minuty temu, tomurbanowicz napisał: To wrzuć. Proszę bardzo digit3-PL-24h-inwert.bin 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adiif1 Posted November 19, 2017 Share Posted November 19, 2017 (edited) 1 godzinę temu, Lukaszlukasz napisał: Ktoś zainteresowany? Swietna jest da rade zmienic ikonki na biale? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edited November 19, 2017 by mrosi Po co przewalasz cały cytowany post, łącznie z obrazkiem...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaszlukasz Posted November 19, 2017 Share Posted November 19, 2017 Da, jak będę kończył dni tygodnia to dla Ciebie podmienie ikonki na białe Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted November 19, 2017 Share Posted November 19, 2017 Proszę bardzodigit3-PL-24h-inwert.binWszystko super ale teraz uciekła pogoda, w opcjach jest normalnie ale w głównym widoku brak.Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
roger09 Posted November 19, 2017 Share Posted November 19, 2017 Od jakiegoś czasu pojawiają się tarcze w formacie .bin jak je wgrać ? Nie znalazłem instrukcji w 1 poście. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gawronnek Posted November 19, 2017 Share Posted November 19, 2017 @wisnia tarcza to tylko grafika, więc nie ma na to wpływu, zsynchronizuj z mifit Redmi Note 4X [mention=13449]roger09[/mention] jest na pewno, dobrze poszukaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted November 19, 2017 Author Share Posted November 19, 2017 2 minuty temu, roger09 napisał: Od jakiegoś czasu pojawiają się tarcze w formacie .bin jak je wgrać ? Nie znalazłem instrukcji w 1 poście. To coś słabo szukałeś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted November 19, 2017 Share Posted November 19, 2017 [mention=15659]wisnia[/mention] tarcza to tylko grafika, więc nie ma na to wpływu, zsynchronizuj z mifit Redmi Note 4X [mention=13449]roger09[/mention] jest na pewno, dobrze poszukaj Synchronizacja zrobiona i nadal jest to samo hmm Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gawronnek Posted November 19, 2017 Share Posted November 19, 2017 A w pogodzie Ci wyświetla? Na innych tarczy?Redmi Note 4X Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted November 19, 2017 Author Share Posted November 19, 2017 Jeszcze raz napiszę - wgrywanie przez GB niesie za sobą od nowa przeklikanie aplikacji MiFit, jak pogoda, kroki, etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted November 19, 2017 Share Posted November 19, 2017 A w pogodzie Ci wyświetla? Na innych tarczy?Redmi Note 4X W pogodzie jest wszystko ok na innych tarczach tez juz nie ma pogody, gdyby co to nie robiłem tego przez GB tylko podmieniając pliki. Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted November 19, 2017 Author Share Posted November 19, 2017 To przeklikaj MiFit po prostu, bo tu jest psina pogrzebana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted November 19, 2017 Author Share Posted November 19, 2017 MiFit już mi prawie dziala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted November 19, 2017 Share Posted November 19, 2017 To przeklikaj MiFit po prostu, bo tu jest psina pogrzebana.Nie idzie nic, nawet odłączyłem od Mifita zegarek i znowu go sparowałem i też nic. Poczekam na nową wersję Mifita i zobaczę co dalej.Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
seb11_11 Posted November 19, 2017 Share Posted November 19, 2017 Nie idzie nic, nawet odłączyłem od Mifita zegarek i znowu go sparowałem i też nic. Poczekam na nową wersję Mifita i zobaczę co dalej.Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu TapatalkaMiałem dokładnie to samo i za którymś razem pogoda się pojawiła więc cierpliwości Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
PonkWTF Posted November 19, 2017 Share Posted November 19, 2017 Dzięki autorowi postu i wszystkim zaangażowanym w tłumaczenie Bip-a Wczoraj zainstalowałem wersje v0.0.9.49 i mam problem mifit. Cyklicznie pojawiają się komunikaty o aktualizacji GPS. Używam oficjalnej apki. Ściągniętej z app store. Wygląda to tak: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alban7314 Posted November 19, 2017 Share Posted November 19, 2017 Kurde mam problem nowy zegarek z pudełka i sparowałem odrazu z gadgetbridge i wszytko Oki. To wgrywam najnowszy firmware z forum i po zakończeniu mam takie coś jak na foto. Nie mogę sparować zegarka ani z MiFit ani gadgetbridge. Ktoś też tak miał. Żony zegarek aktualizuje na bieżąco i jest Oki. Tu była nówka sztuka prosto z pudełka Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted November 19, 2017 Author Share Posted November 19, 2017 RES do wgrania... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzybu1983 Posted November 19, 2017 Share Posted November 19, 2017 Potwierdzam...ponownie sparowac z Bluetooth...nastepnie Gadgetbride i wgrać RES pod dany firmware... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alban7314 Posted November 19, 2017 Share Posted November 19, 2017 RES do wgrania... Tak tylko nie mogę sparować zegarka Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted November 19, 2017 Author Share Posted November 19, 2017 Następny razem proponuję najpierw wrzucić RES, a potem FW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzybu1983 Posted November 19, 2017 Share Posted November 19, 2017 ...wyłącz bluetooth...restart telefonu i spróbuj jeszcze raz Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted November 19, 2017 Author Share Posted November 19, 2017 MiFit MOD MrTomi-3.1.6-PL wrzucony Link to comment Share on other sites More sharing options...
alban7314 Posted November 19, 2017 Share Posted November 19, 2017 ...wyłącz bluetooth...restart telefonu i spróbuj jeszcze razWszystkie te opcje już zrobione. Dlatego piszę o pomoc. Nawet drugi telefon uruchomiony i też problem z sparowaniem. Czy jest jakaś alternatywa? Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted November 19, 2017 Author Share Posted November 19, 2017 PL-FW-0.0.9.49-invert-white.res - tarcza invert "biała" dorzucona do pierwszego postu na prośby użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kornikowaty Posted November 19, 2017 Share Posted November 19, 2017 (edited) Panowie, Help! Bateria, bateria, bateria... w 8h 8% znikło. FW i RES najnowszy z pierwszej strony, Barometr zamknięty tak jak jeden z kolegów polecał robić (Nie przyciskiem tylko przesuwaniem po menu). W tym tempie w 4 dni zjedzie baterie do ZERA! Jakieś pomysły? Edited November 19, 2017 by Kornikowaty Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake4r Posted November 19, 2017 Share Posted November 19, 2017 U mnie właśnie trzyma poziom po tym jak wyszedłem z kompasu tak jak kolega wyżej radził - przesunięciem w bok. I od kilku godzin % nie spadł na razie, nie zapeszając. Może wyłącz, włącz zegarek i nie wchodź do kompasu i wtedy obserwuj wskaźnik. Ewentualnie powrót na fw 9.40. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzybu1983 Posted November 19, 2017 Share Posted November 19, 2017 18 minut temu, grbrandys napisał: Wszystkie te opcje już zrobione. Dlatego piszę o pomoc. Nawet drugi telefon uruchomiony i też problem z sparowaniem. Czy jest jakaś alternatywa? Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Jezeli to wszystko zrobiles to zostaje jeszcze opcja ze fw nie zgrywa się z res Może spróbuj jakąś starszą wersje wgrać... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xiar Posted November 19, 2017 Share Posted November 19, 2017 Coś z tą baterią rzeczywiście jest nie tak. Ubywa 1% w godzinę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted November 19, 2017 Author Share Posted November 19, 2017 (edited) Nie wiem, czy nie problem jest zegarka z sekundami... Jakich tarcz używacie przy takim spadku baterii? Edited November 19, 2017 by tomurbanowicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzybu1983 Posted November 19, 2017 Share Posted November 19, 2017 21 minut temu, tomurbanowicz napisał: PL-FW-0.0.9.49-invert-white.res - tarcza invert "biała" dorzucona do pierwszego postu na prośby użytkowników. Tarcza z PM zamiast napisu BATERIA...da radę jeszcze zaktualizować ten szczególik... Link to comment Share on other sites More sharing options...
omni7 Posted November 19, 2017 Share Posted November 19, 2017 Sprawdź czy masz wyłączony barometr. Można jeszcze wyłączyć w nowym MiFit pomiar pulsu, zawsze to jakaś oszczędność energii. Ewentualnie wyłączyć i włączyć zegarek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts