kodipar78 Posted November 17, 2017 Share Posted November 17, 2017 (edited) Nowy soft śmiga jak na razie bez problemu. Nowy GadgetBridge szybciutko wgrywa tarcze z pliku BIN, bez porównania do plików RES. Co do tarcz, może jakaś porada jak zmienić tarcze z ZIP na BIN, bo deko się pogubiłem, albo przeoczyłem. Interesuje mnie tarcza fake4r-03.zip, ale jest ona właśnie tylko w zipie. Edited November 17, 2017 by kodipar78 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake4r Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 (edited) W zipie są obrazki od danej tarczy, jak ktoś chce samemu sobie skomponować własną. Jak to układu tarcz BIN zrobić to nie wiem, chyba nie bardzo... Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Edited November 18, 2017 by fake4r Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted November 18, 2017 Author Share Posted November 18, 2017 (edited) Poprawione tłumaczenie FW i dołożona wersja z odwróconą datą. Edited November 18, 2017 by tomurbanowicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzybu1983 Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 (edited) Tomurbanowicz....da rade utworzyć invert-white.res pod nowy firmware? Dodatkiwo to o czym kiedyś rozmawialiśmy zmienić nazwe miesiecy i dni....i kreseczke dodać pod datą? Edited November 18, 2017 by kzybu1983 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake4r Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 Poprawione tłumaczenie FW i dołożona wersja z odwróconą datą.Do poprawki Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted November 18, 2017 Author Share Posted November 18, 2017 Co do poprawki? Bo nie widzę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake4r Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 Wyraz "Dwoni" Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted November 18, 2017 Author Share Posted November 18, 2017 A nie dzwoni? Aa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake4r Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 Ktoś wie co oznacza ten nowy komunikat?Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
emarcin Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 Pojawiła się wersja 3.1.6.1 MiFit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake4r Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 (edited) Tak wiemy. Czekamy aż kolega tomi zmoduje Edited November 18, 2017 by fake4r Link to comment Share on other sites More sharing options...
adiif1 Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 Wie ktos jak zmusic pogode do dzialania...? Jeszcze nigdy nie udalo mi sie jej uruchomicAplikacja mifit pokazuje miasto lecz zegarek nicWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake4r Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 (edited) A może spróbuj inne lokalizacje wybrać? Czy też będzie to samo. Ja nigdy nie miałem z tym problemu. Chyba że to problem iPhone'ów i trzeba coś tam dodatkowo zrobić... Edited November 18, 2017 by fake4r Link to comment Share on other sites More sharing options...
adiif1 Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 Niestety nicPogoda w iphonie dzialaI zmiana przykladowo na Krakow zmienia mi rowniez lokalizacje w telefonie takze cos tam niby dziala lecz nie e zegarkuWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake4r Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 (edited) @tomurbanowicz mógłbyś to też przetłumaczyć? Chociaż nie wiem co znaczą te 2 skóry NL i EL. I w zasadzie tylko ciśnienie się ładuje a reszta nie. Już wiem, trzeba włączyć GPS i odpalić aktywność w mifit. NL i EL to współrzędne geograficzne. Edited November 18, 2017 by fake4r 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
woyto Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 Wow, wreszcie dodali barometr Link to comment Share on other sites More sharing options...
ropian Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 (edited) 22 godziny temu, ropian napisał: Witam Podczas aktualizacji fw (pl i angielski org )pojawia się komunikat problem z transferem metadanych firmware Aktualnie mam 0.94 en który zainstalował się z mi fit mi fit 3.1.5 z 1 strony GB poprzedni i ten nowszy Tak dla kogoś jak będzie miał taki sam problem Poczekałem aż bateria spadnie do 0 i się wyłączy następnie naładowałem do pełna uruchomiłem GB wgrałem 0.94 fw potem res i zegarek się odpalił i działa Niestety ale u mnie przycisk szlag trafił i nie mogę wybudzać zegarka(uruchamiam GB i klikam znajdź zegarek to wtedy mogę poruszać się po zegarku) Jak ktoś wie na temat jakiegoś myku aby można było odblokować zegarek bez bocznego przycisku niech napisze Edited November 18, 2017 by ropian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kornikowaty Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 @tomurbanowicz: Wrzucisz swoje tarczki z tej strony na http://amazfitwatchfaces.com ? Byłby niezły pakiet prosto z PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
pbrzuch Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 podajcie link do gadgetbridge 0.22.3 z opcja ladowania watchface. thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
xiar Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 https://f-droid.org/en/packages/nodomain.freeyourgadget.gadgetbridge/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted November 18, 2017 Author Share Posted November 18, 2017 3 godziny temu, Kornikowaty napisał: @tomurbanowicz: Wrzucisz swoje tarczki z tej strony na http://amazfitwatchfaces.com ? Byłby niezły pakiet prosto z PL Szykuję się do tego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PonkWTF Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 @tomurbanowicz Mam prośbę, możesz wrzucić orginalną czarna tarcze do V0.0.9.49. Albo odpowiedzieć na pytanie czy wszystkie tarcze pasują do najnowszego FW? @fake4r dowiedziałeś się ci to oznacza? Można wyłączyć te komunikaty w jakiś sposób? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted November 18, 2017 Author Share Posted November 18, 2017 (edited) Możesz zrobić to sam. Pasuje tylko RES dedykowany do 9.49 - musisz skompilować pod ten FW. 5 godzin temu, fake4r napisał: @tomurbanowicz mógłbyś to też przetłumaczyć? Jasne, tylko co to jest NL i to drugie? Bo jeśli to współrzędne to co oznaczają dokładnie? N to północ, a L? Edited November 18, 2017 by tomurbanowicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
wapiq Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 witam, może po prostu chodzi o długość i szerokość, bo to określa położenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake4r Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 Length? Długość? Ja bym to zostawił ewentualnie tak jak jest te 2 skróty.@PonkWTF nie wiem Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
wapiq Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 latitude i longitude, N i E to kierunki. nie wiem czy warto kombinować ze skrótami Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted November 18, 2017 Author Share Posted November 18, 2017 5 minut temu, fake4r napisał: Length? Długość? To tu chyba nie ma co tłumaczyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake4r Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 Jedynie pozostałe rzeczy: not loaded (proponuję kreskę, pauze - albo coś w stylu brak inf.), wysokość i ciśnienie. Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted November 18, 2017 Author Share Posted November 18, 2017 (edited) "brak inf." powinno być OK. Już niedługo będę miał tarczę Digit3 z 24H trybem IMO ta tarcze jest the best Edited November 18, 2017 by tomurbanowicz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted November 18, 2017 Author Share Posted November 18, 2017 (edited) Mam I nic do szczęścia amazfitowego mi nie potrzeba Edited November 18, 2017 by tomurbanowicz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xiar Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 Brawo. Czekałem na nią. Udostępnisz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted November 18, 2017 Author Share Posted November 18, 2017 6 minut temu, xiar napisał: Brawo. Czekałem na nią. Udostępnisz? Zamieszczona. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xiar Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 Dzięki. Długo nad nią siedziałeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gawronnek Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 Jeśli można prosić zrób też inwert, mimo tej pogody też jest fajna, ostatni jakoś lepiej mi pasują białe tarcze Redmi Note 4X Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted November 18, 2017 Author Share Posted November 18, 2017 1 minutę temu, Gawronnek napisał: Jeśli można prosić zrób też inwert Przerób tą z invert wersji wrzucając obrazki do rozpakowanej tej 24 i będzie działać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts