sabath21 Posted October 30, 2017 Share Posted October 30, 2017 (edited) Panowie, czy też Wam połączenie BT z zegarkiem drenuje baterię w telefonie? Korzystam z notify and fitness i jest lepiej niż w mifit ale i tak bateria przez noc potrafi spaść o 15 pkt %. Telefon Mi5 Edited October 30, 2017 by sabath21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
roger09 Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 U mnie jest normalnie. Ale mi standardowo spada te 15% w nocy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gawronnek Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 U mnie w nocy 5-8%, raczej szukaj przyczyny gdzie indziej, może przełączaj na noc na 2G, a najlepiej zainstaluj jakiś program żeby ustalić co Ci rozładowuje baterie Redmi Note 4X Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted October 31, 2017 Author Share Posted October 31, 2017 Ktoś chętny? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pbrzuch Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 czesc jestwm nowym userem Bipa.Soft Toma wgrany. big thxmieliście takie cos. powiadomienia z notify&fitnes na zegarku pojawiaja sie jako"Nowa wiadomosc zobacz na telefonie".mam zainstalowany mifit 3.1.2modTom. z mifita powiadomienia sie pojawiaja z trescia i nadawca. Notify ma dostep do powiadomien ale tresci nie chce pokazac.z gory dziękiWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake4r Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 (edited) 2 godziny temu, tomurbanowicz napisał: Ktoś chętny? Skąd tyle kolorów? Można zrobić żeby była większa paleta niż te 8 podstawowych ? Edited October 31, 2017 by mrosi Po co przewalasz cały cytowany post, łącznie z obrazkiem...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted October 31, 2017 Author Share Posted October 31, 2017 Przed chwilą, fake4r napisał: Skąd tyle kolorów? Można zrobić żeby była większa paleta niż te 8 podstawowych ? Przez symulację. Link to comment Share on other sites More sharing options...
roger09 Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 1 godzinę temu, pbrzuch napisał: mieliście takie cos. powiadomienia z notify&fitnes na zegarku pojawiaja sie jako "Nowa wiadomosc zobacz na telefonie". Miałem dokładnie tak samo tak Ty. Bez treści i dlatego wróciłem do Mi Fit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted October 31, 2017 Author Share Posted October 31, 2017 Treści są w Notify, tylko trzeba mieć pełną (płatną) wersję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
roger09 Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 No ja mam pełną, zapłaciłem im. Trzeba gdzieś dodatkowo włączyć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted October 31, 2017 Author Share Posted October 31, 2017 2 minuty temu, roger09 napisał: No ja mam pełną, zapłaciłem im. Trzeba gdzieś dodatkowo włączyć? Tak, trzeba w opcjach poklikać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alban7314 Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Działa wam budzik w zegarku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted October 31, 2017 Author Share Posted October 31, 2017 Przed chwilą, grbrandys napisał: Działa wam budzik w zegarku? Tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodipar78 Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 (edited) Dnia 27.10.2017 o 14:13, Gawronnek napisał: Co do procentów to najbliższa prawdy jest wielokrotność 11, u mnie cel to 7000 Tarcza bardzo fajna. Mam zamiar ją wykorzystać gdy dostanę już swojego Bipa. Mam tylko jedną uwagę. Przy 24-ro godzinnym formacie zegarka AM i PM jest zbędne. Można byłoby to usunąć i przesunąć w lewo wskaźnik baterii. Edited October 31, 2017 by mrosi Po co przewalasz cały cytowany post, łącznie z obrazkami...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALezniak Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Spieszę donieść, że po zmianie czasu problem w mifit z przesunięciem godziny magiczne zniknął, wszystkie treningi prawidłowo synchronizują się i zapisują o prawidłowych porach. Oprogramowanie najnowsze dzięki uprzejmości i ciężkiej pracy tomurbanowicz. Aktualnie zegarek ma wszystkie prawidłowo działające funkcje, na których mi zależało Teraz czas na gadżety 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted October 31, 2017 Author Share Posted October 31, 2017 AM/PM mogę usunąć, baterie mogę już przesunąć. Zaproponujcie na której wersji tarczy to zrobić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
roger09 Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 tomurbanowicz poprzestawiasz mi datę na wszystkich tarczach w roger v5 ? Tak aby najpierw był dzień a potem miesiąc np 31.10. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan-tom Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Wie ktoś jak zrobić, aby w notify&fitness przy wiadomości z WhatsApp nie pojawiało się przed testem: 1 nowa wiadomość? Strasznie to denerwuje i zasłania cześć wiadomości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted October 31, 2017 Author Share Posted October 31, 2017 tomurbanowicz poprzestawiasz mi datę na wszystkich tarczach w roger v5 ? Tak aby najpierw był dzień a potem miesiąc np 31.10. ?Tak, oprócz jednej - w jednej tarczy nie da się tego zrobić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
roger09 Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Dobrze, dziękuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted October 31, 2017 Author Share Posted October 31, 2017 Dobrze, dziękuje. Jest w pierwszym poście Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gawronnek Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 1 godzinę temu, tomurbanowicz napisał: AM/PM mogę usunąć, baterie mogę już przesunąć. Zaproponujcie na której wersji tarczy to zrobić. Oczywiście na mojej a z tą datą to na tej tarczy własnie nie da się zamienić ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted October 31, 2017 Author Share Posted October 31, 2017 (edited) 30 minut temu, Gawronnek napisał: Oczywiście na mojej a z tą datą to na tej tarczy własnie nie da się zamienić ? Na jednej się nie da - tam jest data dziwna (w kodzie). Ale w sumie może I by się dało... Chcesz przetestować? Edited October 31, 2017 by tomurbanowicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gawronnek Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Z chęciąRedmi Note 4X Link to comment Share on other sites More sharing options...
roger09 Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 41 minut temu, tomurbanowicz napisał: Jest w pierwszym poście Tam jest chyba ta Twoja ogólna, to jak wgram ją to mi znikną te tarcze, które mi robiłeś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted October 31, 2017 Author Share Posted October 31, 2017 (edited) Przed chwilą, roger09 napisał: Tam jest chyba ta Twoja ogólna, to jak wgram ją to mi znikną te tarcze, które mi robiłeś. Nie, bo to jest FW, a nie RES. Edited October 31, 2017 by tomurbanowicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
roger09 Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 A to przepraszam Link to comment Share on other sites More sharing options...
pbrzuch Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 9 godzin temu, pbrzuch napisał: czesc jestwm nowym userem Bipa. Soft Toma wgrany. big thx mieliście takie cos. powiadomienia z notify&fitnes na zegarku pojawiaja sie jako "Nowa wiadomosc zobacz na telefonie". mam zainstalowany mifit 3.1.2modTom. z mifita powiadomienia sie pojawiaja z trescia i nadawca. Notify ma dostep do powiadomien ale tresci nie chce pokazac. z gory dzięki Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Rozwiazanie podane na grupie fb. Dziala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mukam3 Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 9 godzin temu, pbrzuch napisał: czesc jestwm nowym userem Bipa. Soft Toma wgrany. big thx mieliście takie cos. powiadomienia z notify&fitnes na zegarku pojawiaja sie jako "Nowa wiadomosc zobacz na telefonie". mam zainstalowany mifit 3.1.2modTom. z mifita powiadomienia sie pojawiaja z trescia i nadawca. Notify ma dostep do powiadomien ale tresci nie chce pokazac. z gory dzięki Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka tak jest w wersji darmowej, żeby mieć treść powiadomienia trzeba wykupić premium, czy jak to się tam nazywa. Jak nie chcesz to używaj obu aplikacji... 1 godzinę temu, dan-tom napisał: Wie ktoś jak zrobić, aby w notify&fitness przy wiadomości z WhatsApp nie pojawiało się przed testem: 1 nowa wiadomość? Strasznie to denerwuje i zasłania cześć wiadomości. no jest tam taka opcja żeby nie pokazywało słów pewnych, trzeba to tam wpisać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted October 31, 2017 Author Share Posted October 31, 2017 Przesunięta bateria, usunięty AM/PM do testu: PL-FW-0.0.9.26-odw-test-bateria.fw Proszę o fotki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodipar78 Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 2 godziny temu, tomurbanowicz napisał: AM/PM mogę usunąć, baterie mogę już przesunąć. Zaproponujcie na której wersji tarczy to zrobić. Spóźniłem się chyba, ale też bym proponował w tej czarnej, o której pisał Gawronnek Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted October 31, 2017 Author Share Posted October 31, 2017 Nie ma znaczenia kolor, bo to nie jest RES, tylko FW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan-tom Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 no jest tam taka opcja żeby nie pokazywało słów pewnych, trzeba to tam wpisać.Tylko mam obawy, że jak wpisze 1 nowa wiadomość, to jeżeli ktoś użyje słowa wiadomość, lub nowa, albo nawet cyfry 1 w treści wiadomości, to mi ją usunie. Chyba że się mylę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gawronnek Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 tak to jest jak się ulepsza dobre, padło mi przy wgrywaniu firmware, zatrzymał się w połowie i teraz kaplica, to już drugi raz, za pierwszym się udało go ożywić przy próbie sparowania z innym telefonem, teraz nie ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted October 31, 2017 Author Share Posted October 31, 2017 U mnie się wgralo bez problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts