tomurbanowicz Posted October 26, 2017 Author Share Posted October 26, 2017 (edited) 11 minut temu, mukam3 napisał: właśnie mi się takie niebieskie podoba. Udostępniasz to? Niebieska przecież już wczoraj była. Dodałem dzisiaj białą. PL-FW-0.0.9.26-niebieska.res - w pierwszym poście. Edited October 26, 2017 by tomurbanowicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
mukam3 Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 dzięki, trochę bałagan jest, wiesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted October 26, 2017 Author Share Posted October 26, 2017 9 minut temu, mukam3 napisał: dzięki, trochę bałagan jest, wiesz. Trochę uporządkowałem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mukam3 Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 nie mogę otworzyć tego pliku, dziwne to. jesteś pewien że działa? czy to coś z moim telefonem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gawronnek Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 Czy byłby to problem poprawić też 3 tarcze odnośnie dnia i miesiąca, zamienić miejscami?Redmi Note 4X Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted October 26, 2017 Author Share Posted October 26, 2017 Czy byłby to problem poprawić też 3 tarcze odnośnie dnia i miesiąca, zamienić miejscami?Zamienione data jest w pierwszym poście. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mukam3 Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 (edited) Dnia 24.10.2017 o 22:01, roger09 napisał: tomurbanowicz proszę bardzo oto zdjęcia. Dzięki za tak szybką reakcję wgrałem ten drugi plik V5 i w sumie nie wiem co zrobiłeś z tą ostatnią tarczą. Mi oczywiście całkowicie odpowiada. a taka tarcza też jest udostępniona? Edited October 26, 2017 by mrosi Po co przewalasz cały cytowany post, łącznie z obrazkami...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 Zmieniła się od wczoraj wersja 3.1.2 ? Bo instalowałem zaraz jak wypuściłeś. Później skasowałeś i teraz jest znów - zastanawia mnie czy ta sama ktorej używam czy inna ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted October 26, 2017 Author Share Posted October 26, 2017 (edited) Poprawiona - wczoraj była z błędem. 22 minuty temu, mukam3 napisał: a taka tarcza też jest udostępniona? Jest gdzieś w postach. ========= Słuchajcie, taka uwaga. Dostaję dużo privów z prośbami o modyfikacje tarcz... Dałem tutorial jak to zrobić samemu - popróbujcie sami. Oczywiście to co konieczne będzie zawsze aktualne, ale powinniście mieć lekkie wyczucie co do życzeń, tylko dwie osoby same z siebie zaproponowały za to małą dotację. Jestem oczywiście chętny każdemu dostosować tarcze do swoich wymagań - jest przycisk PayPal w mojej stopce... Ja oprócz tego, że z pasji zająłem się Amazfit, robię też FW do Mi Band 2 i mod MiFit jak zdążyliście zauważyć... Edited October 26, 2017 by tomurbanowicz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mukam3 Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 (edited) 1 godzinę temu, tomurbanowicz napisał: Jest gdzieś w postach A jaki jest koszt dodania jej do pierwszego posta? zobaczcie jak jest ładnie niebiesko różowo, jeszcze jakby "czw" było na różowo to by mi lepiej pasowało... ile kosztuje różowy kolor? Edited October 26, 2017 by mukam3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted October 26, 2017 Author Share Posted October 26, 2017 25 minut temu, mukam3 napisał: 26 minut temu, mukam3 napisał: A jaki jest koszt dodania jej do pierwszego posta? Takie rzeczy to na priv... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrUkleja Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 (edited) Też to mam. Spróbuj inny manager plików Edited October 26, 2017 by mrosi Po co przewalasz cały cytowany post, łącznie z obrazkiem...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mukam3 Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 dzięki już się udało Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaszlukasz Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 Jakieś krzaczki w budziku.Da sie to usunąć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted October 26, 2017 Author Share Posted October 26, 2017 2 minuty temu, Lukaszlukasz napisał: Jakieś krzaczki w budziku. 10 minut temu, Lukaszlukasz napisał: Da sie to usunąć? Hmm... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
woyto Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 4 godziny temu, mukam3 napisał: właśnie mi się takie niebieskie podoba. Udostępniasz to? To jest w pierwszym poście "invert" albo "niebieska" bo teraz nazwy są inne Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted October 26, 2017 Author Share Posted October 26, 2017 19 minut temu, Lukaszlukasz napisał: Da sie to usunąć? Sprawdź to: FW-0.0.9.26-PL.fw - ja nie mam jak. Pokaż fotkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gawronnek Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 Zamienione data jest w pierwszym poście. 3 tarcza nadal bez zmiany w dacie, na pozostałych chyba jest okRedmi Note 4X Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted October 26, 2017 Author Share Posted October 26, 2017 12 minut temu, Gawronnek napisał: 3 tarcza nadal bez zmiany w dacie, na pozostałych chyba jest ok Tu będzie problem - bo to dziwna trochę data jest (osobno jest "jedynka" w miesiącach). Link to comment Share on other sites More sharing options...
woyto Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 3 minuty temu, tomurbanowicz napisał: Tu będzie problem - bo to dziwna trochę data jest (osobno jest "jedynka" w miesiącach). Na tamtej akurat daty są podpisane więc to nie problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gawronnek Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 Ok to zostaw, tak jak jest, to nie jest wielki problemRedmi Note 4X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaszlukasz Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 Sprawdź to: FW-0.0.9.26-PL.fw - ja nie mam jak. Pokaż fotkę.Działa ok, dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted October 26, 2017 Author Share Posted October 26, 2017 To super. Zaktualizowany pierwszy post o poprawione FW. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaszlukasz Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 (edited) Jak ktoś chce to mój plik res na podstawie[mention=38368]tomurbanowicz[/mention] Zmieniłem tarcze i ikonki pogody wg.[mention=4256]fake4r[/mention] Tarcza casio jest biała. https://mega.nz/#!4epG3S5K!PgXboYuCPw21dBUXDOxjjdH6EDPPv4_becnZc9_bau8 NIestety z tapatalka nie chce się wgrać na forum. @tomurbanowicz W instrukcji nie powinno być python res2img -p Zamiast python im2res2py -p Gdy pakujemy plik? I chyba już nie trzeba liczyć plików i wpisywać do skryptu? Edited October 26, 2017 by mrosi Dodaj jeszcze pół strony wątku pustych wierszy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted October 26, 2017 Author Share Posted October 26, 2017 38 minut temu, Lukaszlukasz napisał: @tomurbanowicz W instrukcji nie powinno być python res2img -p Zamiast python im2res2py -p Gdy pakujemy plik? To jest na wypadek, jak automat liczenia plików nie zadziała. Dlatego proponowałem zrobić kopie res2img.py na res2img2.py - w intrukcji brakowało kropki przed "py". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake4r Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 Tu jest coś po chińsku w mifit.. Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzybu1983 Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 (edited) TOMURBANOWICZ...mega prośba Da radę ogarnąc plik z tarczami w wersji invert z Twoją wersją tarczy (duże białe cyfry i zmieniona czcionka). W tym momencie w pliku res invert jest wersja z niebieskimi kobyłami. Jak dla mnie najlepiej sie prezentuje wersja invert oraz twoja wersja w kolorze bieli ze zmienioną czcionką. Serdeczne Dziękuje Edited October 26, 2017 by kzybu1983 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted October 26, 2017 Author Share Posted October 26, 2017 TOMURBANOWICZ...mega prośba Da radę ogarnąc plik z tarczami w wersji invert z Twoją wersją tarczy (duże białe cyfry i zmieniona czcionka). W tym momencie w pliku res invert jest wersja z niebieskimi kobyłami. Jak dla mnie najlepiej sie prezentuje wersja invert oraz twoja wersja w kolorze bieli ze zmienioną czcionką. Serdeczne DziękujeDa radę, wieczorkiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzybu1983 Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 (edited) Super...Dzięki WIELKIE!!! PS. Zauważyłem że w tej wersji tarczy nie ma tłumaczenia dzionków (mam res w wersji invert). Reszta tarcz przetłumaczona wspaniale. Po prawie dwóch tygodniach użytkowania stwierdzam że sikor jest kozacki...funkcyjnie i bateryjnie. Edited October 26, 2017 by kzybu1983 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted October 26, 2017 Author Share Posted October 26, 2017 3 godziny temu, kzybu1983 napisał: Da radę ogarnąc plik z tarczami w wersji invert z Twoją wersją tarczy (duże białe cyfry i zmieniona czcionka) Dodana do pierwszego postu: invert-white.res Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzybu1983 Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 Jesteś WIELKI!!! Dziękuje bardzo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted October 26, 2017 Author Share Posted October 26, 2017 (edited) No, to moja ulubiona tarcza. Kombinuję jak zamiast "bucików" wstawić jeszcze sekundy, ale ciężko z tym idzie. Edited October 26, 2017 by tomurbanowicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzybu1983 Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 Wygląda super...zwłaszcza jak wygaśnie podświetlenie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted October 26, 2017 Author Share Posted October 26, 2017 4 godziny temu, kzybu1983 napisał: Zauważyłem że w tej wersji tarczy nie ma tłumaczenia dzionków To akurat jest jakoś zaszyte w samym FW - nie mogę zlokalizować tego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzybu1983 Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 (edited) Może zamiast stupek i sekund wstawić baterie.. Wskaźnik informował by o stanie naładowania... Edited October 26, 2017 by kzybu1983 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts