pbrzuch Posted November 7, 2017 Share Posted November 7, 2017 dla miłośników mickey PL-FW-0.0.9.26-invert-color-nike-mickey.res Link to comment Share on other sites More sharing options...
pbrzuch Posted November 7, 2017 Share Posted November 7, 2017 i jeszcze jeden res z wyłączonym am/pm. PL-FW-0.0.9.26-invert-color-nike-mickey-noampm.res Link to comment Share on other sites More sharing options...
pbrzuch Posted November 7, 2017 Share Posted November 7, 2017 i dwie wersje z tarcza starwars + tęczowa PL-FW-0.0.9.26-invert-color-nike-mickey-noampm_starwars.res PL-FW-0.0.9.26-invert-color-nike-mickey-noampm_starwars2.res PL-FW-0.0.9.26-invert-color-nike-mickey-noampm-rainbow.res Link to comment Share on other sites More sharing options...
pbrzuch Posted November 7, 2017 Share Posted November 7, 2017 poprawiona wersja tarczy nike+ PL-FW-0.0.9.26-invert-color-nike3-mickey-noampm-rainbow.res 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted November 8, 2017 Author Share Posted November 8, 2017 A dla mnie soft z odworconymu miesiącami bo tak bardziej po polsku. Dla mnie wygodniejsze jest odwrotnie do odwrotnego (natywne) - szybkie spojrzenie na zegarek i wiem, że dzień jest ostatni a nie muszę szukać dnia między "cyferkami". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted November 8, 2017 Author Share Posted November 8, 2017 MrTomi-3.1.3.2-PL.apk - w pierwszym poście. Dołożyłem też wersję oryginalną FW do pierwszego postu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
breadfan Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 Cześć, Jestem nowy i właśnie pierwsze co zrobiłem po otrzymaniu bip'a to wgranie softu z tego tematu Mam pytanie - mój Bip nalicza kroki jak szalony. Wystarczy, że siedzę i potrząsam ręką. Gdy się faktycznie przejdę kawałek to z kolei myli się bardzo mocno np. zamiast 10 nalicza 20. Czy to kwestia softu czy tak te urządzenia mają? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodipar78 Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 1 godzinę temu, breadfan napisał: Cześć, Wystarczy, że siedzę i potrząsam ręką. Wszystkie opaski jakie miałem w trakcie potrząsania ręką naliczają. Posiadałem MiBandy 1, 1s i 2 oraz opaskę MiDong + sprawdzone na żony Garminie. Dziś dotarł mój BIP. Hula aż miło na fw od tomurbanowicz i res od Gawronnek. Bardzo dziękuję - ŚWIETNA ROBOTA. Mam pytanie odnośnie odczytu smsów na BIPie. Literki są malutkie. W "Notify & fitness" (wersja PRO) w ustawieniach jest opcja "Wielkie litery tekstu - Przekształć tekst powiadomień na wielkie litery przy wyświetlaniu na Amazfitie". Czy może komuś to zadziałało? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pbrzuch Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 "W "Notify & fitness" (wersja PRO) w ustawieniach jest opcja "Wielkie litery tekstu - Przekształć tekst powiadomień na wielkie litery przy wyświetlaniu na Amazfitie". Czy może komuś to zadziałało?"Dziala.Wysłane z mojego SM-T800 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
adiif1 Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 Jeżeli nie mam możliwości używania zmodyfikowanej APK to jak dużo opcji pozostaje w "krzaczkach" używam apple i pozostaje mi same używanie custom fw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gawronnek Posted November 9, 2017 Share Posted November 9, 2017 Wszystkie komunikaty mam w dużych literach, oczywiście po ustawieniu tej opcji w Notify Redmi Note 4X Link to comment Share on other sites More sharing options...
bkolasinski Posted November 9, 2017 Share Posted November 9, 2017 (edited) Dnia 5.11.2017 o 17:33, tomurbanowicz napisał: Nowa tarcza A mogę poprosić o udostępnienie .res z tą tarczą? Biała, prosta, czytelna, strasznie mi się podoba. Edited November 9, 2017 by mrosi Po co przewalasz cały cytowany post, łącznie z obrazkiem...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted November 9, 2017 Author Share Posted November 9, 2017 17 minut temu, bkolasinski napisał: A mogę poprosić o udostępnienie .res z tą tarczą? Biała, prosta, czytelna, strasznie mi się podoba. Jasne, jest w pierwszym poście - tomi-2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bkolasinski Posted November 9, 2017 Share Posted November 9, 2017 8 godzin temu, tomurbanowicz napisał: Jasne, jest w pierwszym poście - tomi-2. Dzięki wielkie, zdjęcie kiepskie bo z podróży ale tarcza jest doskonała. Świetna robota! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake4r Posted November 9, 2017 Share Posted November 9, 2017 Miałem chwilę czarną ale w ostateczności też jestem za białą, wygląda jak w normalnym zegarku elektronicznym Troszkę sobie zmodyfikowałem.Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake4r Posted November 9, 2017 Share Posted November 9, 2017 PS. jest już 0.0.9.38 Link to comment Share on other sites More sharing options...
plahoo83 Posted November 9, 2017 Share Posted November 9, 2017 changelog? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake4r Posted November 9, 2017 Share Posted November 9, 2017 (edited) Nic więcej nie wiem. Tyle zobaczyłem na grupie FB. I od 3.1.3 jest możliwość wyboru tarcz z poziomu apki, ale w modowanej wersji nie ma tej opcji Edited November 9, 2017 by fake4r Link to comment Share on other sites More sharing options...
woyto Posted November 9, 2017 Share Posted November 9, 2017 Stare tarcze przepadną? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake4r Posted November 9, 2017 Share Posted November 9, 2017 (edited) Nie mam pojęcia. Może ktoś przetestuje jak to jest I oczywiście czekamy na FW 0.0.9.38 od tomiego PS. jest już nawet 0.0.9.40 (ktoś pokazał na grupie FB) Edited November 9, 2017 by fake4r Link to comment Share on other sites More sharing options...
woyto Posted November 9, 2017 Share Posted November 9, 2017 Poczytałem i wersja .40 jest na androidzie .38 iOS, a tarcze chyba przepadną Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gawronnek Posted November 9, 2017 Share Posted November 9, 2017 Tarcze się wgrywają na koniec, ale można wgrać jedną, kolejne wgrywanie kasuje ta wcześniejszą, stare tarcze są nadal. Redmi Note 4X 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
woyto Posted November 9, 2017 Share Posted November 9, 2017 Dużo osób ma problem po aktualizacji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake4r Posted November 9, 2017 Share Posted November 9, 2017 Problem z czym? Ta wyżej by była fajna jakby ją zrobić w invert Link to comment Share on other sites More sharing options...
xiar Posted November 9, 2017 Share Posted November 9, 2017 (edited) 2 godziny temu, Gawronnek napisał: Tarcze się wgrywają na koniec, ale można wgrać jedną, kolejne wgrywanie kasuje ta wcześniejszą, stare tarcze są nadal. Tarcze instaluje się z poziomu Mi Fit? Edited November 9, 2017 by mrosi Po co przewalasz cały cytowany post, łącznie z obrazkiem...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted November 9, 2017 Author Share Posted November 9, 2017 Oo, szybko wydali. Jutro rano się tym zajmę. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlochaty Posted November 9, 2017 Share Posted November 9, 2017 (edited) Hej Wam! jestem nowy, mam amazfita od kilku dni, kupiłem do biegania (wczesniej używałem telefonu z apką strava). Zegarka używam razem z Notify & Fitness w wersji PRO. Głównie dla tego że mogę trening wyeksportować do stravy. I pytanie moje jak usunąć z pamięci zegarka treningi ? Bo po wrzuceniu tracka na strave przez N&F, na MiFicie nie zaciąga aktywności mimo, że są one w historii aktywności na zegarku. A nawet jak zaciągnie to z zegarka nie znika. Druga sprawa że po zaktualizowaniu MiFit do 3.1.3., zegarek tez się zaktualizował, schińszczył, później zangielszczył a na koniec zamiast tarczy miałem "connect app to update resources" i tak przez 2h do póki nie wgrałem od nowa 0.0.9.26.fw (przy okazji wyczyściła się historia treningów na zegarku) Edited November 9, 2017 by wlochaty 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mukam3 Posted November 9, 2017 Share Posted November 9, 2017 jeśli dodasz fw i res do nowego moda, czy oznacza to że np po zainstalowaniu oficjalnej wersji mój zegarek wróci do ustawień fabrycznych tj. oficjalnych tarcz? bo jakoś po żadnej aktualizacji od mifita nie zmieniał mi się plik res... czy teraz tak będzie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orkanus Posted November 9, 2017 Share Posted November 9, 2017 13 godzin temu, fake4r napisał: Miałem chwilę czarną ale w ostateczności też jestem za białą, wygląda jak w normalnym zegarku elektronicznym Troszkę sobie zmodyfikowałem. A mógłbyś udostępnić tę zmodyfikowaną ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake4r Posted November 9, 2017 Share Posted November 9, 2017 (edited) https://www.dropbox.com/s/gex3s2pseic7ghp/biala-final-listopad.res?dl=0 Proszę Edited November 9, 2017 by fake4r 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orkanus Posted November 9, 2017 Share Posted November 9, 2017 (edited) 14 minut temu, fake4r napisał: https://www.dropbox.com/s/gex3s2pseic7ghp/biala-final-listopad.res?dl=0 Proszę Świetna wersja tarczy Dzięki Bardzo! No i mamy piątek Edited November 9, 2017 by Orkanus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gawronnek Posted November 10, 2017 Share Posted November 10, 2017 Próbowałem nas różne sposoby, ale nie udało mi się skutecznie wgrać nowego firmware.Redmi Note 4X Link to comment Share on other sites More sharing options...
mswiniuch Posted November 10, 2017 Share Posted November 10, 2017 6 godzin temu, Gawronnek napisał: Próbowałem nas różne sposoby, ale nie udało mi się skutecznie wgrać nowego firmware. Na grupie FB podali rozwiązanie. Zamieścili pliki fw i res do ręcznego wgrania przez gadgedbridge. Dodaję te pliki w załączniku. To jest wersja oryginalna res i wersja fw z wymuszonym językiem angielskim. U mnie to działa a miałem problemy po aktualizacji MiFit. Ale czy warto wgrywać... Niewiele to daje. Lepiej może poczekać na Wielkiego z tego wątku... Mili_chaohu_0.0.9.40_en_forced.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted November 10, 2017 Author Share Posted November 10, 2017 U mnie już po nowemu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mswiniuch Posted November 10, 2017 Share Posted November 10, 2017 Też mam od wczoraj. Ta tarcza jest nawet fajna ale cyferki wszystkie poza godziną są na moje oczy za małe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts