Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Hej,

Pewnie już było, ale przeszukiwać tyle postów to uff. Czy może ktoś szybko podpowiedzieć jak sparować zegarek ze Strava ?

Edytowane przez d7ejkej
Opublikowano
21 minut temu, d7ejkej napisał:

Hej,

Pewnie już było, ale przeszukiwać tyle postów to uff. Czy może ktoś szybko podpowiedzieć jak sparować zegarek ze Strava ?

Notify & Fitness for Amazfit. Masz pełne synchro ze Stravą, a nawet Endomondo.

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, pawelg napisał:

Notify & Fitness for Amazfit. Masz pełne synchro ze Stravą, a nawet Endomondo.

Niestety ale na iOS nie występuje :(

PS. Generalnie zależy mi na Endomondo ...

Edytowane przez d7ejkej
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, tomurbanowicz napisał:

U mnie już nowy FW (.80) oraz MrTomi-3.2.8 - po południu wystawię pliki.

Jest gdzieś dostepny changelog?

Znalazłem:

5 minut temu, Pan Arek napisał:

Firmware updates for Amazfit Bip: 
• Redesigned notification icons and improved the readbility of notifications 
• Improved the way heart rate is displayed on the watch face 
• Added atmospheric pressure data

Nic ciekawego. Ciśnienie mam juz w .70

Edytowane przez Pan Arek
Opublikowano
Szybkie pytanie, po jakim czasie aktualizacja będzie dostępna z poziomu aplikacji bo ciągle mam, że mam najnowszą wersje :/
Na telefonie córki juz zassał wersje 3.2.8 przez Sklep Play.

Wysłane z mojego SM-T705 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Zainstalowem org MiFit 3.8.2. i zaktualizował FW do .80 oraz A-GPS. Widocznych zmian nie widzę...
Wcześniej miałeś w zegarku ori soft czy PL od Mr.Tomi ?
Opublikowano

Czyli krótko mówiąc jeśli mam teraz Mi Fit 3.2.7 od Mr.Tomi i FW-PL w zegarku, to najpierw zainstalować ori Mi Fit 3.2.8 żeby zegarek zassał ori soft i zaktualizował A-GPS, a następnie zainstalować Mi Fit 3.2.8 od Mr.Tomi z FW.1.0.80.0-PL tak ?

Opublikowano

Mam niemodyfikowany zegarek, zainstalowałem nowy Mi Fit 3.2.8 z Google play i po aktualizacji stało się coś takiego jak na zdjęciu, czy można go jakoś uratować? Dziwne jest to, że nic przy nim przedtem nie grzebalem, pełen oryginał w języku angielskim. e0a5c23eca73f56a40031d707c93bb03.jpg

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

@pkonrad w ten sposób, później przy modowanym fw nie powinien wyświetlać już ciągle tej aktualizacji GPS. Robiłem tak na wcześniejszym fw i był spokój.

@rewqwer po aktualizacji fw powinien się zresetować i jeszcze raz zaktualizować ale tym razem .res jak wejdziesz w mifit.

• Like 2
Opublikowano
[mention=38880]pkonrad[/mention] w ten sposób, później przy modowanym fw nie powinien wyświetlać już ciągle tej aktualizacji GPS. Robiłem tak na wcześniejszym fw i był spokój.
[mention=43053]rewqwer[/mention] po aktualizacji fw powinien się zresetować i jeszcze raz zaktualizować ale tym razem .res jak wejdziesz w mifit.
Połączył się w końcu z Mi Fit i aktualizuje GPS, a już miałem stracha, ale restart nie było.

Opublikowano
17 minut temu, rewqwer napisał:

Połączył się w końcu z Mi Fit i aktualizuje GPS, a już miałem stracha, ale restart nie było.

Jaką wersję językową Ci wrzucił? Bo sporo osób pisze, że wrzuca chińską.

Ja sobie daruję i poczkekam na nowszą. Już raz prawie uceglilem swoj zegarek.

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Pan Arek napisał:
Jaką wersję językową Ci wrzucił? Bo sporo osób pisze, że wrzuca chińską.
Ja sobie daruję i poczkekam na nowszą. Już raz prawie uceglilem swoj zegarek.

Chińską właśnie.

Edytowane przez rewqwer
Opublikowano (edytowane)

Chińską, po zmianie języka w telefonie na angielski i ponownym uruchomieniu mifita jest angielski. Warto chyba najpierw ori FW wrzucić bo potem jest spokój z tą wieczną próbą aktualizacji GPS na modowanym mifit.

Edytowane przez fake4r
Opublikowano

Ja wymiękam po aktualizacji łączy się z Mi Fit i na Android i na iOS ale mam znów na tarczy taki widok 66aecfc0cd67693f3b727d841b75210e.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Chińską, po zmianie języka w telefonie na angielski i ponownym uruchomieniu mifita jest angielski.

Próbowałem i angielski się nie pojawia.
Opublikowano

@d7ejkej, nie jesteś sam. Walczę z tym od kilkunastu minut:

- zrobiłem już tak:, odparowałem urządzenia, sparowałem ponownie nic nie dało, wyczyściłem dane aplikacji, ponowne logowanie do aplikacji parowanie ponowniem telefon wykrył zegarek zgodziłem się na sparowanie, aktualizacja a-gps i efekt taki jak u Ciebie na tarczy.

Opublikowano
3 minuty temu, d7ejkej napisał:

Ja wymiękam po aktualizacji łączy się z Mi Fit i na Android i na iOS ale mam znów na tarczy taki widok 66aecfc0cd67693f3b727d841b75210e.jpg

Mam to samo. Porażka. Coś popsuli w aktualizacji. 3.2.8

Opublikowano (edytowane)

Cholera jasna nawet z GB się nie łączy znaczy łączy ale ekran jak na zdjęciu. Ryzykuje wgrywam poprzednią wersję ...

Edytowane przez d7ejkej
Opublikowano (edytowane)

Pojawił się angielski. Po zmianie języka telefonu na angielski włączeniu Mi Fit, następnie znowu po zmianie języka telefonu na polski. 

Edytowane przez rewqwer
Opublikowano

Widzę, że u części osbó aktualizacja przeszła poprawnie.

U mnie niestety to samo co u @d7ejkej, miałem wcześniej oryginalnego mifita 3.2.7 aktualizacja ze sklepu playa do 3.2.8..

W telefonie miałem FW 1.0.70 PL z pierwszego postu po aktualizacji mifita do 3.2.8. po włączeniu zegarek złapał craha :D

Opublikowano (edytowane)

@rewqwer z tym że teraz jak wyłączysz i włączysz mifita wraca do chińskiego. (mówię tu o całkowitym ubiciu apki)

Edytowane przez fake4r
Opublikowano

Ja zawsze przed aktualizacją ori Mi Fit i FW w zegarku zawsze najpierw zmieniałem język w telefonie na angielski i nigdy nie było problemu z językiem w zegarku. Zawsze był Angielski.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, szablix napisał:

Widzę, że u części osbó aktualizacja przeszła poprawnie.

U mnie niestety to samo co u @d7ejkej, miałem wcześniej oryginalnego mifita 3.2.7 aktualizacja ze sklepu playa do 3.2.8..

W telefonie miałem FW 1.0.70 PL z pierwszego postu po aktualizacji mifita do 3.2.8. po włączeniu zegarek złapał craha :D

Ja miałem oryginał FW i po aktualizacji taki zonk :(  Po wgraniu poprzedniej wersji ekran powrocił :)

Edytowane przez d7ejkej
Opublikowano

@d7ejkej, no to jeszcze zabawniej się robi, czyli nie wiadomo co jest przyczyną takiego zachowania zegarka. Później jak będę miał czas to wrócę do 3.2.7 i za pomocą GB wgram sobie 1.0.40.lub 1.0.70 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...