Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Panowie, czy też Wam połączenie BT z zegarkiem drenuje baterię w telefonie? Korzystam z notify and fitness i jest lepiej niż w mifit ale i tak bateria przez noc potrafi spaść o 15 pkt %. Telefon Mi5

Edytowane przez sabath21
Opublikowano

U mnie w nocy 5-8%, raczej szukaj przyczyny gdzie indziej, może przełączaj na noc na 2G, a najlepiej zainstaluj jakiś program żeby ustalić co Ci rozładowuje baterie

Redmi Note 4X

Opublikowano

czesc jestwm nowym userem Bipa.
Soft Toma wgrany. big thx

mieliście takie cos. powiadomienia z notify&fitnes na zegarku pojawiaja sie jako
"Nowa wiadomosc zobacz na telefonie".
mam zainstalowany mifit 3.1.2modTom. z mifita powiadomienia sie pojawiaja z trescia i nadawca. Notify ma dostep do powiadomien ale tresci nie chce pokazac.
z gory dzięki

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, tomurbanowicz napisał:

Ktoś chętny? :)

Skąd tyle kolorów? Można zrobić żeby była większa paleta niż te 8 podstawowych ?

Edytowane przez mrosi
Po co przewalasz cały cytowany post, łącznie z obrazkiem...?
Opublikowano
1 godzinę temu, pbrzuch napisał:

mieliście takie cos. powiadomienia z notify&fitnes na zegarku pojawiaja sie jako

Miałem dokładnie tak samo tak Ty. Bez treści i dlatego wróciłem do Mi Fit.

Opublikowano (edytowane)
Dnia 27.10.2017 o 14:13, Gawronnek napisał:

Co do procentów to najbliższa prawdy jest wielokrotność 11, u mnie cel to 7000

Tarcza bardzo fajna. Mam zamiar ją wykorzystać gdy dostanę już swojego Bipa. Mam tylko jedną uwagę. Przy 24-ro godzinnym formacie zegarka AM i PM jest zbędne. Można byłoby to usunąć i przesunąć w lewo wskaźnik baterii.

Edytowane przez mrosi
Po co przewalasz cały cytowany post, łącznie z obrazkami...?
Opublikowano

Spieszę donieść, że po zmianie czasu problem w mifit z przesunięciem godziny magiczne zniknął, wszystkie treningi prawidłowo synchronizują się i zapisują o prawidłowych porach.

Oprogramowanie najnowsze dzięki uprzejmości i ciężkiej pracy tomurbanowicz. 

Aktualnie zegarek ma wszystkie prawidłowo działające funkcje, na których mi zależało :) Teraz czas na gadżety ;-)

• Like 1
Opublikowano

Wie ktoś jak zrobić, aby w notify&fitness przy wiadomości z WhatsApp nie pojawiało się przed testem: 1 nowa wiadomość? Strasznie to denerwuje i zasłania cześć wiadomości.

Opublikowano
1 godzinę temu, tomurbanowicz napisał:

AM/PM mogę usunąć, baterie mogę już przesunąć. Zaproponujcie na której wersji tarczy to zrobić.

Oczywiście na mojej ;) a z tą datą to na tej tarczy własnie nie da się zamienić ?

Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, Gawronnek napisał:
Oczywiście na mojej  a z tą datą to na tej tarczy własnie nie da się zamienić ?

Na jednej się nie da - tam jest data dziwna (w kodzie).

Ale w sumie może I by się dało... Chcesz przetestować?

Edytowane przez tomurbanowicz
Opublikowano (edytowane)
Przed chwilą, roger09 napisał:

Tam jest chyba ta Twoja ogólna, to jak wgram ją to mi znikną te tarcze, które mi robiłeś.

Nie, bo to jest FW, a nie RES. 

Edytowane przez tomurbanowicz
Opublikowano
9 godzin temu, pbrzuch napisał:

mam zainstalowany mifit 3.1.2modTom. z mifita powiadomienia sie pojawiaja z trescia i nadawca. Notify ma dostep do powiadomien ale tresci nie chce pokazac.
z gory dzięki

Rozwiazanie podane na grupie fb. Dziala.

FB_IMG_1509475155488.jpg

Opublikowano
9 godzin temu, pbrzuch napisał:

z gory dzięki

tak jest w wersji darmowej, żeby mieć treść powiadomienia trzeba wykupić premium, czy jak to się tam nazywa. Jak nie chcesz to używaj obu aplikacji... 

1 godzinę temu, dan-tom napisał:

Wie ktoś jak zrobić, aby w notify&fitness przy wiadomości z WhatsApp nie pojawiało się przed testem: 1 nowa wiadomość? Strasznie to denerwuje i zasłania cześć wiadomości.

no jest tam taka opcja żeby nie pokazywało słów pewnych, trzeba to tam wpisać.

Opublikowano
2 godziny temu, tomurbanowicz napisał:

AM/PM mogę usunąć, baterie mogę już przesunąć. Zaproponujcie na której wersji tarczy to zrobić.

Spóźniłem się chyba, ale też bym proponował w tej czarnej, o której pisał Gawronnek

Opublikowano
no jest tam taka opcja żeby nie pokazywało słów pewnych, trzeba to tam wpisać.
Tylko mam obawy, że jak wpisze 1 nowa wiadomość, to jeżeli ktoś użyje słowa wiadomość, lub nowa, albo nawet cyfry 1 w treści wiadomości, to mi ją usunie. Chyba że się mylę.
Opublikowano

tak to jest jak się ulepsza dobre, padło mi przy wgrywaniu firmware, zatrzymał się w połowie i teraz kaplica, to już drugi raz, za pierwszym się udało go ożywić przy próbie sparowania z innym telefonem, teraz nie ;(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...