tomasov Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 A jeśli chodzi o wibracje!W moim MI2S wibracje bardziej jakby zgrzytały niż wibrowały!Zauważyliście to na MI3?Nie wiem jak to opisać!Jakby coś luzem szybko w środku latało!Nie są to wibracje takie silne a mam wrażenie jakby podczas wibracji obudowa trzeszczała Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucas7911 Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Wibracje takie jak powinny być, tylko nie wiem czemu ale jak miałem włączoną funkcję wibracji w rytm muzyki to podczas oglądania filmów , niektóre z tonów aktywowały wibrację, a że dużo oglądam to musiałem wyłączyć tę funkcję, wibrację mam włączone tylko w trybie cichym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Wibracje w rytmie tak właśnie działają. Nie tylko dla muzyki. To działa ze wszystkimi dźwiękami np z YouTube. Wysłane z MI3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasov Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 (edited) Jak ocenicie jakoś rozmów przez MI3 w skali od 1-10?Czy zasięg wifi też jest taki marny jak w moim MI2S? Edited May 11, 2014 by tomasov Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucas7911 Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Rozumiem, dzięki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasov Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Czy wyświetlacz LG jest zastosowany z MI3 taki sam jak w LG G2?Pytam bo w G2 jest ostry jak brzytwa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalo Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 No co Ty, jest taki sam jak w nexusie 5 bez porównania do g2... MIUI_V5/N5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucas7911 Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 No słyszałem/czytałem że ekran w G2 jest klasą samą w sobie - ale absolutnie nie narzekam bo jednak na FHD w MI3 też wszystko wygląda super Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasov Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Czyli jest tak samo wyblaknięty jak w N5 na forach zagranicznych piszą że kolory w nim jakby były wyprane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalo Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Kolory są cieple i ma niedoskonałości. W LG G jak i G2 wszystko jest białe, ekran jest równomiernie podswietlony oraz czerń jest dużo lepsza. MIUI_V5/N5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Czyli jest tak samo wyblaknięty jak w N5 na forach zagranicznych piszą że kolory w nim jakby były wyprane Na pewno nie. Wysłane z MI3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucas7911 Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Każdy kolor jest wyrazisty a jednocześnie nie przesadnie jaskrawy żeby męczył wzrok Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasov Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 (edited) Mi obecnie bardzo podoba się wyświetlacz w MI2S od Sharpa!Biel jest super kolory właśnie w sam raz tylko czerń nieco szara!Chciałbym takiego LG G2 w pełni sprawnym MIUI czy jest może na sieci test wyświetlacza od MI3 ( N5 ) ? Edited May 11, 2014 by tomasov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fury Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 (edited) Witajcie, mam kilka pytań. Czy komuś z was przy zamawianiu tego telefonu pobrali cło, vat? Na ile miesięcy jest gwarancja? Czy jest możliwe , że ten telefon mógłby się zwyczajnie zepsuć? Ile trwa przesyłka? Ostanie, warto kupić? Jakie sprawia wrażenia? Edited August 1, 2014 by Fury Link to comment Share on other sites More sharing options...
redkontakt Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Cła nie pobierają, jedynie możesz zostać trafiony 23% VAT-em Żeby zminimalizować to trafienie zamówiłem z Ibuygou.com z przesyłką DHL-em i przyszło w kilka chwil, aż byłem w szoku Gwarancja 12 miesięcy- odpowiadając na pytanie, oczywiście, że może się zepsuć, wszystko się psuje i każdej firmy ale to nie jest powód żeby nie kupować Mnie przesyłka szła od zamówienia i zapłacenia w niedzielę wieczorem, przez wysyłkę we wtorek po paczkę w moich rękach w czwartek w południe! Warto kupić- wywaliłem gały jak wziąłem go do ręki pierwszy raz, a moja żona nie wierzy, że to chińczyk za tysiaka, po prostu powala!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fury Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 Jeszcze jedno pytanie. Jak z wyświetlaczem ? Jaką ma jakość? Da się ją porównać do np. Xperii Z1? i aparat? Jaki robi zdjęcia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ernie Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 A widzisz problem w tym, żeby znaleźć specyfikację w Internetach, a recenzje pooglądać na jutubach, gościu? :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 Nie trzeba szukać tak daleko. Na MIUIPolska jest recenzja. Nawet z porównaniem wyświetlaczy. A zdjęcia też są. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klapslock Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 (edited) Nie znalazłem na forum konkretnych informacji o Mi3S (same plotki że ma być) tymczasem jest w sprzedaży: http://www.spemall.com/XIAOMI-3S-Mi3s-Quad-Core-Smartphone-3GB-RAM-Snapdragon-801-MSM8974AC-8-0MP-Front-Camera-4G-Bluetooth-5-5-Inch-1920-1080-FHD-IPS-Retina-Screen_g.html Możliwe że sprzedają coś czego nie ma? Czy ktoś z was ma ten telefon? Ciekaw jestem wrażeń. Edited August 2, 2014 by Klapslock Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robbo Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 Dziwne, że podają 5,5" Ja i G2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wohard Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 Ciekawe bo nawet na oficjalnej stronie xiaomi nie ma takiego tel jak MI3s, więc raczej nikt go nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 Z tego co się orientuję, to takiego telefonu nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klapslock Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 Tak też mi się wydaje że sprzedają coś co nie istnieje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 Haha lol. Ciekawe. Przy 5.5 cala waży tyle co MI3. Fajny fake. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klapslock Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 Wysłałem do spemall pytanie o ten telefon. Ciekawe co odpowiedzą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raf7705 Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 Nie ma takiego modelu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klapslock Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 Wysłałem do spemall pytanie o ten telefon. Ciekawe co odpowiedzą. Dostałem taką oto odpowiedź: xiaomi company do not launch the exactly estimate time for this model. you can make order first, we can send your order as priority once it launch. Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarcics Posted August 10, 2014 Share Posted August 10, 2014 moj xiaomi kupiony na ibuygou robi fatalne zdjecia. sa jakies problemy ze sterownikami, i moge dociagnac jakies patche zeby cos podzialac ? oraz czy moglbym prosic o linka/nazwe do programu ktory sprawdza oryginalnosc telefonu... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raf7705 Posted August 10, 2014 Share Posted August 10, 2014 Jeśli miui polska ci działa to jest oryginalny. Możesz mu zrobić antutu benchmark, to ci pokaże wszystkie parametry. Na ostatnim Romie tygodniowym robi bardzo ładne zdjęcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemekamag Posted August 16, 2014 Share Posted August 16, 2014 Nie chce zakładać nowego tematu więc zapytam tutaj. Jak zmienić typ wibracji przy otrzymanym SMS? Obecnie mam standardowo dwa bardzo delikatne zawibrowania. A chciałbym na przykład kilka dłuższych. W ustawieniach apki and ani w ustawieniach dźwięku nie widzę takiej opcji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted August 16, 2014 Share Posted August 16, 2014 W obecnym MIUI nie ma takiej możliwości. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raul Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 Czy Mi3 nie bedzie za duży dla kobiety? Może jakas posiadaczka jest na forum i mogłaby się podzielic spostrzeżeniami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 Przychodzą mi do głowy tylko dwie Panie z mi3 @melidien oraz @niemamloginu Link to comment Share on other sites More sharing options...
raf7705 Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 (edited) Moja żona używa note 3 i jest zadowolona z rozmiaru. Dłonie ma o połowę mniejsze od moich. Tylko ona nie nosi telefonu w kieszeni tylko w torebce lub plecaku Edited August 26, 2014 by raf7705 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endriu Posted August 28, 2014 Share Posted August 28, 2014 Wiele razy na YT w Antutu widzę MI3 oraz wyżej klasyfikowany MI3W. Czym te dwie nazwy się różnią ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts