Jump to content

MI3 - pytania ogólne - wątek zbiorczy

wchpikus

Recommended Posts

Witam ponownie:)

Po sprawdzeniu wszystko wydaje sie ok, ale mam maly problem.

Mam tez S2, chcialbym przerzucic kontakty do telefonu, jakos nie daje rady.

Macie jakis dobry sposob na integracje tych dwoch telefonow?

Lub jakis sposob, by wrzucic kontakty ma mi3?

Włączyłeś synchronizację w S2 i kontakty poszły do Gmaila? Jeśli tak, to potem usuń ewentualne kontakty w MI3, a następnie uruchom synchronizację kontaktów (musi być podpięte konto Google i włączone w nim poszczególne elementy synchro).

OTA?

A mozecie napisac co to jest?

Może mógłby ktoś obeznany (a myślę, że jest tu ich wielu) sporządzić słownik pojęć typu OTA, OTG, kernel, recovery, full wipe, itp? Myślę, że przydałoby się to wielu użytkownikom (nie ukrywam, że mi także), którzy nie są aż tak biegli w temacie, a chcieliby się cokolwiek dowiedzieć? Może już taki powstał i jest gdzieś w czeluściach internetu (nie mogłem znaleźć)?

Są, wystarczy wpisać do googli "Android przydatne terminy" czy coś, linku do konkurencyjnego forum nie będę podawał zgodnie z regulaminem

• 2 weeks later...

Pytanie do użytkowników Mi3. W LG G2 jest funkcja, która pozwala wprowadzić na tzw białą listę numery telefonów. Jeżeli ktoś z tych numerów do nas zadzwoni, to pomimo włączonego trybu cichego będzie słychać dzwonek. Czy jest coś takiego w Mi3? Bardzo mnie się ta funkcja podoba.

Cześć wszystkim !

Jestem użytkownikiem Mi3 od kilku dni, wcześniej HTC DHD, Xperia....

Mam problem z pobieraniem plików z Marketu, strony działają, a aplikacji (dużych) nie chce pobrać przez sieć. Tylko wifi..Zdjęcia

Kłania się nasze FAQ. Było trylion razy.

• 3 weeks later...
  • Nezumi locked and unlocked this topic