wchpikus Posted March 31, 2014 Author Share Posted March 31, 2014 Witam ponownie:) Po sprawdzeniu wszystko wydaje sie ok, ale mam maly problem. Mam tez S2, chcialbym przerzucic kontakty do telefonu, jakos nie daje rady. Macie jakis dobry sposob na integracje tych dwoch telefonow? Lub jakis sposob, by wrzucic kontakty ma mi3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 S2 też z MIUI? Jeśli nie to chyba najlepiej przez synchronizacje z Google. Wysłane z MI3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalo Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 Zalogować się przez gmail. Zsynchronizować kontakty. Zalogować się na M3, włączyć synchronizację. Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
wchpikus Posted March 31, 2014 Author Share Posted March 31, 2014 no cos nei dziala wlasnie:) chyba ze synchronizacja trwa troche,... Link to comment Share on other sites More sharing options...
glaedrem Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 Włączyłeś synchronizację w S2 i kontakty poszły do Gmaila? Jeśli tak, to potem usuń ewentualne kontakty w MI3, a następnie uruchom synchronizację kontaktów (musi być podpięte konto Google i włączone w nim poszczególne elementy synchro). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrp1976 Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 OTA? A mozecie napisac co to jest? Może mógłby ktoś obeznany (a myślę, że jest tu ich wielu) sporządzić słownik pojęć typu OTA, OTG, kernel, recovery, full wipe, itp? Myślę, że przydałoby się to wielu użytkownikom (nie ukrywam, że mi także), którzy nie są aż tak biegli w temacie, a chcieliby się cokolwiek dowiedzieć? Może już taki powstał i jest gdzieś w czeluściach internetu (nie mogłem znaleźć)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 Są, wystarczy wpisać do googli "Android przydatne terminy" czy coś, linku do konkurencyjnego forum nie będę podawał zgodnie z regulaminem Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrp1976 Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
wchpikus Posted March 31, 2014 Author Share Posted March 31, 2014 To jeszcze jedno pytanie, czy tez macie taka slaba glosnosc rozmow? Bardzo slabo slychac z glosnika przy uchu, czy to normalne? Moze jakies ustawienia sa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 U mnie jest dobrze z głośnością. Nawet jak mam hałas w otoczeniu to nie mam problemu ze zrozumieniem drugiej osoby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wchpikus Posted March 31, 2014 Author Share Posted March 31, 2014 W porownaniu z s2 to niezbyt glosno, dlaego pytam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 Pewnie sieć, bo ja mam s3 jeszcze i nie jest wcale gorzej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalo Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 Ja muszę przyciszac bo jest tak głośno Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 Ty nie masz MIUI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalo Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 I co z tego jak zaraz będę miał xD Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
wchpikus Posted March 31, 2014 Author Share Posted March 31, 2014 Wiec to moze faktycznie wina sieci Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucas7911 Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 Mam w TM i nie narzekam na głośność rozmów Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted April 1, 2014 Share Posted April 1, 2014 Ja w Orange. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wchpikus Posted April 10, 2014 Author Share Posted April 10, 2014 juz wiem, zle trzymalem ucho przy glosniku, lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoT Posted April 11, 2014 Share Posted April 11, 2014 Daję plucha za poprawę humoru z rana Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrp1976 Posted April 11, 2014 Share Posted April 11, 2014 Pytanie do użytkowników Mi3. W LG G2 jest funkcja, która pozwala wprowadzić na tzw białą listę numery telefonów. Jeżeli ktoś z tych numerów do nas zadzwoni, to pomimo włączonego trybu cichego będzie słychać dzwonek. Czy jest coś takiego w Mi3? Bardzo mnie się ta funkcja podoba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej78 Posted April 11, 2014 Share Posted April 11, 2014 W Mi3W jest taka możliwość. Xiaomi Mi3 & SwiftKey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalo Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 Mogę nawet mieć biała liste w każdym smartfonie, za to odpowiada zwykla aplikacja... Tapatalk/Nexus5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristyan Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 Hej mam pytanie. Kolor przewodni w MIUI (każde menu, ustawienia itp) to białe tło z czarnymi napisami. Można zmienić je ma czarne tło i białe napisy tak jak jest to w standardowej nakładce Androida? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 To oczywiste, że nie można. Ale w MIUI masz Motywy. Znajdź sobie taki z odwróconymi kolorami. Wysłane z MI3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristyan Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 To motywy zmieniają też wygląd chociażby Ustawień? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalo Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 Jasne ze tak, tylko trzeba odpowiedni motyw ściągnąć. Tapatalk/Nexus5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fooxes Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Cześć wszystkim ! Jestem użytkownikiem Mi3 od kilku dni, wcześniej HTC DHD, Xperia.... Mam problem z pobieraniem plików z Marketu, strony działają, a aplikacji (dużych) nie chce pobrać przez sieć. Tylko wifi..Zdjęcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucas7911 Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Na pulpicie ikona pobrane potem ustawienia i zwiększ limit wielkości pobieranych plików lub ustaw bo może masz tylko przez wi-fi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Cześć wszystkim ! Jestem użytkownikiem Mi3 od kilku dni, wcześniej HTC DHD, Xperia.... Mam problem z pobieraniem plików z Marketu, strony działają, a aplikacji (dużych) nie chce pobrać przez sieć. Tylko wifi..Zdjęcia Kłania się nasze FAQ. Było trylion razy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fooxes Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 dzięki pomogło, a do FAQ zajrzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
zientas Posted May 8, 2014 Share Posted May 8, 2014 jaka karta sim jest obsługiwana przez mi3 zwykła mała czy mikro? zientas Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucas7911 Posted May 8, 2014 Share Posted May 8, 2014 Zwykła mini SIM Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasov Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Czy zaobserwowaliście może taki problem z MI3 jaki mają ( między innymi ja ) z MI2S? Patrz od wątku #29 http://miuipolska.pl/forum/topic/1252-mi-2s-i-kiepska-jako%C5%9Bci-rozm%C3%B3w-przy-trzymaniu-ramieniem/page-2 Jak w ogóle oceniacie jakoś rozmów na waszych maszynkach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucas7911 Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 U mnie jak najbardziej wszystko w porządku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts