galakty Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 1 minutę temu, rradek napisał: No tak jest dotyk 3D ale bardzo mało użyteczny. A co byś chciał tym 3D dotykiem robić? Tosz to zbędny bajer wypromowany przez Apple.
rradek Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 (edited) Sądziłem że będzie działać w niektórych aplikacjach itp. Ale miło że to dodali. Edited February 10, 2017 by rradek
galakty Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 10 minut temu, rradek napisał: Sądziłem że będzie działać w niektórych aplikacjach itp. Ale miło że to dodali. Nieee, to nie na androidzie. W iOS to ma sens, w MIUI nie bardzo
m4ci3k_sz Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Sądziłem że będzie działać w niektórych aplikacjach itp. Ale miło że to dodali.Będzie jeśli Google doda obsługę 3d Touch do androida Wysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka
Acid Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Tzn Aparat ma skrót do selfie więc to całkiem szybka metoda na uruchomienie kamery przedniej. Podobnie z Ustawienia: jest szybki skrót do baterii itp. Lepiej jak jest niż by nie było bo tylko u nas jest dotyk 3d dla każdego wariantu Mi5s. Wysłane z mojego MI 5 2
galakty Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Źle mnie zrozumiałeś. Dotyk 3D jest ok, ale z wiadomych przyczyn to działa głównie na apkach systemowych. Dlatego na Apple to ma sens, bo tam wszystko jest od producenta i ma wgrane 3D. Na androidzie zanim producenci apek zaczną to wdrażać, to minie kilka lat.
Acid Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 No tak. Nikt nigdy nie pisał, że dotyk 3d to coś niesamowitego w MIUI, co porównać można do iPhone. Xiaomi ten "feature" dodało tylko raz i to bardzo bardzo po cichu na konferencji i tylko dla jednego wariantu Mi5s. Tak, dotyk 3d w MIUI działa tylko na launcherze MIUI i tylko w paru systemowych aplikacjach (ikonach na pulpicie). To tylko ciekawostka bo jak sam mówisz, nie ma dotyku 3d natywnie w Androidzie (nawet dla jakiegoś konkretnego hardware). W każdym razie moje zdanie jest takie, że lepiej jak jest niż jak nie ma, a tym bardziej w romie miuipolska gdzie ta funkcja obejmuje wszystkie warianty MI5s. 5
sampras Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Witajcie. Pytanie do tych, którzy kupili swoje Mi5 w x-kom. Czy Wasze egzemplarze obsługują LTE 800? Zadałem x-kom pytanie przez fb - odpowiedzieli mi, że są to modele w pełni przygotowane na polski rynek. Szukam potwierdzenia.
sp4ubw Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Zadałeś pytanie w dziale MI5S, ale odpowiadając, żaden MI5 nie ma i nie będzie miał pasma B20, może być sprzedawany gdziekolwiek. Natomiast to nie znaczy, że nie jest przygotowany do działania w Polsce. Bez tego działa doskonale. 1
senseofseven Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Cześć, zamówiłem dziś na ibuygou szarego mi5s. Kupował ktoś niedawno? Przyjeżdżają już z globalem? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Gary82 Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 1 godzinę temu, senseofseven napisał: Cześć, zamówiłem dziś na ibuygou szarego mi5s. Kupował ktoś niedawno? Przyjeżdżają już z globalem? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Do mnie parę dni temu przybył Mi5s 4/128 , miał wersje Global | Stabilna - 8.0.3.0 (MAGMIDI) . Mam pytanie od siebie, mam coś zmieniać ? Na jakąś inną wersję? Wszystko chodzi jak należy, jestem mega zadowolony z działania , więc zastanawiam się czy coś zmieniać? Będę wdzięczny za porady Z góry dzięki. 1
senseofseven Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Do mnie parę dni temu przybył Mi5s 4/128 , miał wersje Global | Stabilna - 8.0.3.0 (MAGMIDI) . Mam pytanie od siebie, mam coś zmieniać ? Na jakąś inną wersję? Wszystko chodzi jak należy, jestem mega zadowolony z działania , więc zastanawiam się czy coś zmieniać? Będę wdzięczny za porady Z góry dzięki.Świetnie , ominie mnie zabawa której się bałem. Ja zostanę na globalu, zawsze zadowolony byłem. Ile dni czekałeś?Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Gary82 Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 (edited) 7 minut temu, senseofseven napisał: Świetnie , ominie mnie zabawa której się bałem. Ja zostanę na globalu, zawsze zadowolony byłem. Ile dni czekałeś? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Dokładnie 5 dni roboczych, 3 dni trwał proces w ibuygou, 2 dni DHL , paczka przyszła zapakowana w serduszka z okazji jeszcze walentynek Oprócz telefonu do paczki wrzucili maskotkę Mitu (niby można tym czyścić ekran) i wrzucili gadżet MiKey. Nie ukrywam ,że byłem miło zaskoczony Edited February 19, 2017 by Gary82
latet Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 1 godzinę temu, Gary82 napisał: Wszystko chodzi jak należy, jestem mega zadowolony z działania , więc zastanawiam się czy coś zmieniać? Sam sobie odpowiedziałeś 1
galakty Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 54 minuty temu, Gary82 napisał: Dokładnie 5 dni roboczych, 3 dni trwał proces w ibuygou, 2 dni DHL , paczka przyszła zapakowana w serduszka z okazji jeszcze walentynek Oprócz telefonu do paczki wrzucili maskotkę Mitu (niby można tym czyścić ekran) i wrzucili gadżet MiKey. Nie ukrywam ,że byłem miło zaskoczony MiKey akurat nie działa
redminote2 Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Jak ustawic w klawiaturze dwa jezyki, ktore beda poprawiane podczas pisania (chodzi o autokorekte, interesuje mnie polski i angielski). Na poprzednim telefonie jakos to ustawilem (redmi note 2, ale teraz mam wgranego CM13), ale na mi5s cos nie umiem tego ustawic.
m4ci3k_sz Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Jak ustawic w klawiaturze dwa jezyki, ktore beda poprawiane podczas pisania (chodzi o autokorekte, interesuje mnie polski i angielski). Na poprzednim telefonie jakos to ustawilem (redmi note 2, ale teraz mam wgranego CM13), ale na mi5s cos nie umiem tego ustawic.Polecam SwiftKey Wysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka
skay77 Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Myślałem że mi5 jest trochę lepszy ale idąc tokiem myślenia to lepiej kupować Co 2 model ,czyli mając mi5 3ba czekać na mi7 a mając RN3P to przesiadka na mi5plus jest najwlaciwszym krokiem w kręgach Xiaomi no chyba że by wstawili w Oppo3t baterie lepsza to od razu frune do tej stajnii Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
galakty Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 3 minuty temu, skay77 napisał: Myślałem że mi5 jest trochę lepszy ale idąc tokiem myślenia to lepiej kupować Co 2 model ,czyli mając mi5 3ba czekać na mi7 a mając RN3P to przesiadka na mi5plus jest najwlaciwszym krokiem w kręgach Xiaomi no chyba że by wstawili w Oppo3t baterie lepsza to od razu frune do tej stajnii Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Co? 1
skay77 Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 A co mi5 taki super ,hiper ? no chyba nie co generacja nowych modeli to powtarzalność gorsza .Miałem mi3 fotki i wykonanie na5 i do tego zero awaryjnosci ,mi4 dość udany model i też nie narzekałem mam teraz od roku Rn3P no budżetowe ,bateria fajna ale to już nie mi3 a mi5 to też taki budżetowej ale flagowy Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
m4ci3k_sz Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Ale co to ma do tematu... Wysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka
galakty Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 3 minuty temu, skay77 napisał: A co mi5 taki super ,hiper ? no chyba nie co generacja nowych modeli to powtarzalność gorsza .Miałem mi3 fotki i wykonanie na5 i do tego zero awaryjnosci ,mi4 dość udany model i też nie narzekałem mam teraz od roku Rn3P no budżetowe ,bateria fajna ale to już nie mi3 a mi5 to też taki budżetowej ale flagowy Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Skończ podstawówkę i wróć na forum, przepraszam ale nie rozumiem kompletnie co piszesz 1
skay77 Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Wy wrócicie do podstawówki tej 8 letniej bo ciągle narzekacie bo płyta pada ,to znowu fotki są złe podczas zorzy polarnej Ja nie narzekam i ciągle nie patrzę na baterie wolę zerknąć (...) a nie na stary baterii Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka mrosi:// to ja...
m4ci3k_sz Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Szkoda że do książek nie wolisz zerknąć Wysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka 1
sp4ubw Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Hahaha, od kilku wpisów niewiele rozumiem. Ktoś coś nagle napisał bez sensu i potem ciąg absurdów Z drugiej strony, przynajmniej, wątek odżył. 2
mrosi Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 45 minut temu, skay77 napisał: Wy wrócicie do podstawówki tej 8 letniej bo ciągle narzekacie bo płyta pada ,to znowu fotki są złe podczas zorzy polarnej Ja nie narzekam i ciągle nie patrzę na baterie wolę zerknąć (...) a nie na stary baterii Zachowuj się. Już jedno ostrzeżenie za wulgaryzmy dostałeś...
redminote2 Posted February 21, 2017 Posted February 21, 2017 Jak wylaczyc rysowanie wzoru przy odblokowywaniu ekranu?
rock'n'rolla Posted February 21, 2017 Posted February 21, 2017 Ustawienia - > Blokada i hasła -> Hasło blokady -> Wyłącz zabezpieczenia
naver Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 Macie jakiś motyw, który wyświetla na ekranie blokady najbliższy alarm - taki, który można będzie znaleźć i pobrać w aplikacji motywów?
lockerek Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 Panowie niedługo chce kupic dla siostry Mi5S i jaki polecacie rom ? Ważne,żeby bateria dobrze trzymała i GPS w miarę działał
tpawel Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 Jesteś na forum prawie rok a takie pytania zadajesz;)Xiaomi jak to xiaomi. Trzeba dobrać coś pod siebieRedmi PRO by TT 1
lockerek Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 Wiem wiem, ze juz prawie rok Aktualnie teraz tak często nie sledze forum i człowiek głupieje od tego "przestoju"
sp4ubw Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 Na MI5S GPS po prostu działa, nie ma takich dziwnych zachowań jak w MI5. A ROM, wgraj ten z dzisiaj, jest ok.
sp4ubw Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 (edited) Poza tym patrzę, że jedno miasto, jakbyś miał problemy lub potrzebował tanio etui od ręki to zapraszam. Edited February 24, 2017 by sp4ubw
Recommended Posts