lockerek Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Ok jak coś będę się odzywał, a masz pokazać te etui tak z ciekawości.. Jak to siostra może być wybredna Link to comment Share on other sites More sharing options...
senseofseven Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Używa ktoś elementcase na mi 5S ? Dobrze spasowane ? Nie traci zasięgu ? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
MatthewS Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Co sądzicie o tym "dot view", warte ceny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
naver Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Zapamiętuje Wam hasła w przeglądarce MIUI? U mnie za każdym razem pyta, nie ważne co wcisnę : zapamiętaj, nie teraz, nigdy - zawsze przy kolejnym razie pyta ponownie, a haseł nie pamięta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
senseofseven Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Przyszedł mi dziś mi5s z ibuygou. Z globalem. Po instalacji aplikacji ze sklepu np inbox , palabre , Spotify . Nie otwiera ich ...Aplikacja została zatrzymana ... Co jest grane ? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
naver Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Inne aplikacje googlowskie sie odpalaja bez problemow? Link to comment Share on other sites More sharing options...
senseofseven Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Inne aplikacje googlowskie sie odpalaja bez problemow?Tylko Facebook chodził i YouTube. Podpowiedziano mi żeby pobrać aktualizację i pomogło. Dziwne bo to przecież ten sam system . Nie było aktualek na mi5s. Wysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichauSto Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Dobra wiadomość dla użytkowników, którzy z jakichś przyczyn nie mogą pozwolić sobie na odblokowany BL - na tajwańskim oficjalnym forum pojawiły się linki do najnowszego buildu 7.2.24 global dev! Cytat Mi 5SFastboot 1740M http://bigota.d.miui.com/7.2.24/capricorn_global_images_7.2.24_20170224.0000.00_6.0_global_f102605a9c.tgz Recovery 1504M http://bigota.d.miui.com/7.2.24/miui_MI5SGlobal_7.2.24_686eefac78_6.0.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedo1320 Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Dobra wiadomość dla użytkowników, którzy z jakichś przyczyn nie mogą pozwolić sobie na odblokowany BL - na tajwańskim oficjalnym forum pojawiły się linki do najnowszego buildu 7.2.24 global dev! Mi 5SFastboot 1740M http://bigota.d.miui.com/7.2.24/capricorn_global_images_7.2.24_20170224.0000.00_6.0_global_f102605a9c.tgz Recovery 1504M http://bigota.d.miui.com/7.2.24/miui_MI5SGlobal_7.2.24_686eefac78_6.0.zip Ciekawe kiedy pojawia się oficjalne.Wysłane z mojego XT1063 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichauSto Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Serwery OTA są legitne, a linki pojawiły się w ogólnodostępnym poście z aktualizacją Global, tyle że nie na forum international... To trochę dziwi, ale podobnie ma się sprawa z Mi Note 2, o ile się nie mylę. Sent from my MI 5s using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedo1320 Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 A te nie sa oficjalne? Na miui.com w dziale Mi5s jeszcze nie ma tych aktualizacji.Wysłane z mojego XT1063 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaman15 Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 Cześć, przesiadłem się z Redmi 3 na Mi 5s i chciałbym na razie wrzucić sobie miui polska. Przypomnijcie mi proszę, czy jeśli pominę kilka aktualizacji tygodniowych to mam później jakieś problemy podczas updatu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp4ubw Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 Nie będziesz miał. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaman15 Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 5 minut temu, sp4ubw napisał: Nie będziesz miał. Dzięki za odpowiedź. Czy na Miui Polska coś nie działa? NFC, odcisk palca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp4ubw Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 Wszystko działa. Co tydzień masz przecież temat o kolejnej wersji i info użytkowników. W sofcie z dzisiaj też masz takie info 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
saimon Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 (edited) Cześć Panowie. Zakupiłem mi5s, który dojdzie do mnie do 4 godzin. Może ktoś mógłby mnie nakierować jakimi tematami powinienem się zainteresować? wgrywanie romów nie jest mi obce, ale pamiętam, że od niedawna są jakieś problemy czy cuś? chciałbym zdąrzyć wgrać wszystko przed robotą zgłoszenie o odblokowanie bootloadera wysyłałem już dawno a to jest chyba przypisane do konta, tak? Edited March 13, 2017 by saimon Link to comment Share on other sites More sharing options...
naver Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 Dnia 10.03.2017 o 14:31, sp4ubw napisał: Wszystko działa. NFC na MIUI Polska też działa? Da się tu wyczytać, że ta funkcjonalność po odblokowaniu BL nie działa. @saimon może potestuj Global, bo ja osobiście nie mam praktycznie problemów z telefonem na globalu. Chociaż mam zgodę i próbowałem odblokować BL, ale wisi na 50% więc pewnie musiałbym przez Miflash najpierw na dev przejść, a nie bardzo mam czas, żeby się tym zająć. Dlatego też siedzę na globalu i nie mam póki co żadnych przesłanek ku zmianie. Zobacze jak przyjdzie mi band, bo @evad pisał o problemach - może to będzie bodziec to zmiany na Miui Polska jeśli coś będzie nie działało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s4kron Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 31 minut temu, saimon napisał: Cześć Panowie. Zakupiłem mi5s, który dojdzie do mnie do 4 godzin. Może ktoś mógłby mnie nakierować jakimi tematami powinienem się zainteresować... Tak zgoda jest na konto, jeżeli przyjdzie ci z romem global to możesz mieć problem z odblokowaniem bl oraz wejściem w edl. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
saimon Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 17 minut temu, s4kron napisał: Tak zgoda jest na konto, jeżeli przyjdzie ci z romem global to możesz mieć problem z odblokowaniem bl oraz wejściem w edl. Nie podoba mi się ta informacja .... Teraz tylko czekać, będę informował Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp4ubw Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 30 minut temu, naver napisał: NFC na MIUI Polska też działa? Da się tu wyczytać, że ta funkcjonalność po odblokowaniu BL nie działa. Pierwszy raz słyszę, żeby NFC nie działało na miuipolska. Oczywiście, że działa i to bardzo dobrze działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 Po odblokowaniu BL mogą nie działać płatności NFC, jakieś dostępy bankowe itp itd... Ale sam NFC działa. O to pewnie chodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezutelni Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 8 godzin temu, saimon napisał: Nie podoba mi się ta informacja .... Teraz tylko czekać, będę informował Nie bój się, global na mi5s jest tak zapomniany że jeszcze nie ma w nim blokady edl :D, więc w najgorszym wypadku robisz DFC i instalujesz china dev/stable 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mredisax Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 Witam jak myślicie czy po wyjściu Mi 6 cena MI 5 spadnie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezutelni Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 (edited) 53 minuty temu, mredisax napisał: Witam jak myślicie czy po wyjściu Mi 6 cena MI 5 spadnie? Nieznacznie, telefon i tak jest śmiesznie tani, ale może zejdzie z 200zł. Chociaż kto to wie tak naprawdę. Ktoś sprawdzał już tego global dev'a? bo jestem Ciekawy ale nie chce ryzykować flashowania go przez fastboota (aktualizacja go nie łyka) Edited March 13, 2017 by mezutelni Link to comment Share on other sites More sharing options...
saimon Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 4 godziny temu, mezutelni napisał: Nie bój się, global na mi5s jest tak zapomniany że jeszcze nie ma w nim blokady edl :D, więc w najgorszym wypadku robisz DFC i instalujesz china dev/stable toś mnie pocieszył, znowu się uczyć wszystkiego na nowo... mam globala stable tylko teraz czekam na info od chińczyka czy mi odblokują bootloader (bo na mi2s był odblokowany automatycznie, więc pozostaje mi czekać) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nuzik Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Witam szukam szukam i odpowiedzi nie znalazłem. Chciałbym podłączając do tv zakupionego xiaomi mi5s poprzez port USB aby tv wykrywał go jako pamięć przenośna tak abym mógł przeglądać na tv zdjęcia filmy czy muzykę, chodzi mi o możliwość włączenia trybu mass storage, czy jest na to jakiś sposób, może zmiana softu, obecnie mam miui8 v 8.0.3.0 MAGMIDI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezutelni Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Przed chwilą, nuzik napisał: Witam szukam szukam i odpowiedzi nie znalazłem. Chciałbym podłączając do tv zakupionego xiaomi mi5s poprzez port USB aby tv wykrywał go jako pamięć przenośna tak abym mógł przeglądać na tv zdjęcia filmy czy muzykę, chodzi mi o możliwość włączenia trybu mass storage, czy jest na to jakiś sposób, może zmiana softu, obecnie mam miui8 v 8.0.3.0 MAGMIDI. Nie da się, w androidzie chyba od 4.1 obsługiwane jest tylko MTP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naver Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Ponawiam pytanie zadane wcześniej które przeszło bez echa czy zapisują się Wam hasła w stockowej przeglądarce? U mnie mimo potwierdzeń nie chce pamiętać. Drugie pytanie do dual SIM. Mam teraz druga karte i pierwsza służbową leży w porcie z 4g obsługując Internet. Prywatna jest w drugim slocie. Moje pytanie jest co to za opcja pt. "Zmień numer karty SIM" pod opcja umożliwiająca zmianę nazwy profilu karty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp4ubw Posted March 18, 2017 Share Posted March 18, 2017 (edited) Testowałem translator to wrzucam, może komuś do czegoś będzie potrzebne. Skan z pudełka MI5S. Edited March 18, 2017 by sp4ubw Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock'n'rolla Posted March 18, 2017 Share Posted March 18, 2017 Co to za translator? Link to comment Share on other sites More sharing options...
saimon Posted March 18, 2017 Share Posted March 18, 2017 1 godzinę temu, rock'n'rolla napisał: Co to za translator? Google translator Link to comment Share on other sites More sharing options...
ner3k Posted March 26, 2017 Share Posted March 26, 2017 Jak wam trzyma bateria w Mi 5s? Ile SOT macie średnio? U mnie 4,5 godziny to maks i zastanawiam się czy wszystko jest w porządku. ROM 7.3.23. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4ci3k_sz Posted March 26, 2017 Share Posted March 26, 2017 4hWysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
rradek Posted April 1, 2017 Share Posted April 1, 2017 Witam, Czy któraś wersja Mi PC Suite działa z MI 5S rom xiaomi.eu, Windows 7 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
steq20 Posted April 4, 2017 Share Posted April 4, 2017 Mi też jakieś 4h max 4,5h wytrzymuje. Moim zdaniem kilka wersji wstecz było trochę lepiej.Wysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts