Jump to content

Recommended Posts

Posted
Wersja aktualizacji 6.5.19 opcja rozwijana z górnego paska menu " otwórz szybkie wyszukiwanie" po wejściu w nią wywala błąd. Czy da się wyłączyć jakoś żeby niepokazywala się w górnym menu?

Wyłącz w przeglądarce internetowej miui

Z MI Note

Posted
6 minut temu, szambelan napisał:

Czy plik ze starą aktualizacja mogę usunąć z pamięci telefonu mam 6.5.16 a stara miałem 6.1.7 

Możesz ale ja dla bezpieczeństwa zawsze dwa zostawiam. Bo jak coś pójdzie nie tak to zawsze można zainstalować inną 

• Like 2
Posted
Dnia 21.05.2016 o 04:53, szambelan napisał:

Dla zainteresowanych, BT  na wersji 6.5.19 nie zrywa połączenia testowane 7 godzin na głośniku 

U mnie niestety BT na mibandzie rozłącza...

Posted

Witam, ja mam problem z moim RN2P po aktualizacji do 6.5.19 otóż ciągle zrywa mi wifi i nie da się z tym normalnie funkcjonować. Ktoś ma jakiś pomysł?

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Posted
1 godzinę temu, Gryga napisał:

Witam, ja mam problem z moim RN2P po aktualizacji do 6.5.19 otóż ciągle zrywa mi wifi i nie da się z tym normalnie funkcjonować. Ktoś ma jakiś pomysł?

full wipe

• Like 1
Posted

Dziś wyszła kolejna aktualizacja. Nie widzę niestety nigdzie Hermesa... Jak klikam na "serwer główny" to już w ogóle pojawia się jakaś lipa.

Może ktoś mi pomóc i wskazać właściwy soft dla RN2 ?

Posted

Po ostatniej aktualizacji nie dochodzą do mnie dłuższe smsy a GPS wyłącza się po uśpieniu telefonu...

Posted

A jak zrootować  ponownie telefon, wystarczy wgrać TWRP? A jeżeli tak to w jaki sposób?

Posted

Ok dzięki

A może jeszcze jedno pytanie bo chcę wgrać nowe TWRP 3.0.2 i mam problem podczas wgrywania pliku IMG przez TWRP, na którą partycję mam wgrać nowe TWRP:

nvram

uboot

jądro

partycja odzyskiwania

logo

obraz systemu

Posted

A macie problem z pobieraniem plików z messengera? Bo na 6.3.3 jak chce ściągnąć plik np. *.pdf to otwiera się okienko, klikam okej i nic się nie dzieje :v

Screenshot_2016-05-28-13-45-22_com.android.providers.downloads.ui_1464435993984.jpg

Posted
9 minut temu, xandi napisał:

A macie problem z pobieraniem plików z messengera? Bo na 6.3.3 jak chce ściągnąć plik np. *.pdf to otwiera się okienko, klikam okej i nic się nie dzieje :v

Screenshot_2016-05-28-13-45-22_com.android.providers.downloads.ui_1464435993984.jpg

Nowszy rom by się przydało wgrać 

Posted
36 minut temu, Piano napisał:

Tak. TWRP jest nienaruszone... znika tylko ROOT.

jaki supersu był zainstalowany w RN2 z opcjami ustawiania dostępu w Panel sterowania > uprawnienia

Posted
36 minut temu, xandi napisał:

Dzis popatrze w temacie który dobrze działa i zainstaluje bo nic pobrać nie mogę :P

To daj znać jaki wybrałeś, bo ja siedzę na romie z lutego i też wypadałoby wgrać coś nowszego 

Posted

U mnie tragedia z galeria. Zdjęcia się zacinaja, filmy się zacinaja, nie ma podglosnienia na ekranie jak leci film.

Musiałem wgrać qicpica. I działa normalnie.

Posted
3 godziny temu, juventus82 napisał:

U mnie tragedia z galeria. Zdjęcia się zacinaja, filmy się zacinaja, nie ma podglosnienia na ekranie jak leci film.

Musiałem wgrać qicpica. I działa normalnie.

Pewnie wgrywany bez żadnego wipe i zaś takie problemy są