Jump to content

Recommended Posts

Posted
Dnia 22.04.2021 o 08:06, pkonrad napisał:

Można to pobrać zmieniając region czy tylko z linku? 

Posted
22 godziny temu, Pietrii napisał:

Można to pobrać zmieniając region czy tylko z linku? 

Sam sprawdź dostępność zmieniając region na Szwajcarię. Bo pisząc pytanie byś to dawno zrobił. Jak nie wyskoczy to spróbuj wrzucić aktualizację z pliku zip ręcznie. Jak będzie nie kompatybilna z Twoim telefon ciebie po informuje. 

• Thanks 1
Posted

Mam Pytanie , czy jeśli odblokuje telefon ściągnę BL to będe mógł zainstalować inny rom czy tylko ten który ma oznaczenie EU ?? Chodzi mi konkretnie o romy które są w dziale download.

Posted
1 godzinę temu, michalm83 napisał:

@blejdzik możesz zainstalować dowolny ROM dedykowany do twojego modelu telefonu. I niekoniecznie musi być to miui.

Dziękuję bardzo za odpowiedź , poprzedni telefon RN7 nie miałem wersji EU w nazwie więc tam było jasność , jeszcze raz dziękuję , odblokuje BL i wgrywam xiaomi polska :)

Posted

Myślałem że poprawiania działanie telefonu a tu tu tylko jeżeli chodzi o SMS bo nie które dochodzą do mnie po czasie albo jak zrobię reset urządzenia albo jak kartę SIM wyciągnę i włożę 

Posted

Czyli co mam zrobić factory reset no nawet teraz przychodzą mi wiadomości na Messenger z 2019 roku które były już przeczytane i nie raz gubi zasięg z plusa na pierwszym slocie SMS na drugą karetę nie przychodzą wszystkie tylko jak zrestartuje tel albo wyciągnę i włożę kartę SIM 

Posted
Dnia 29.04.2021 o 10:28, Morowiec napisał:

Czyli co mam zrobić factory reset no nawet teraz przychodzą mi wiadomości na Messenger z 2019 roku które były już przeczytane i nie raz gubi zasięg z plusa na pierwszym slocie SMS na drugą karetę nie przychodzą wszystkie tylko jak zrestartuje tel albo wyciągnę i włożę kartę SIM 

Tak przywróć ustawienia fabryczne i zobacz co będzie dalej , tak jak wcześniej napisałem wszystko działa jak należy

Witam

Zauważyłem że w najnowszym wydaniu romu mam brak opcji wyłączenia Optymalizacji MIUI , opcji brak .... jest jaki sposó żeby się pojawiła ?? Tak mam włączone opcje programisty

Posted
1 minutę temu, zoltan78 napisał:

@blejdzik Zjedź na sam dół w ustawieniach programisty i kilka razy kliknij reset ustawień. Optymalizacja się pojawi ponownie.

Dzięki , , przetrzepałem całe google :) i nie miałem odpowiedzi , wielkie dzięki

Posted
Dnia 28.04.2021 o 11:38, pkonrad napisał:

Mój rom to MIUI Global 12.0.3 Stabilna v 12.0.3(RKFEUOR) i nie mogę wgrać innego z podanych tutaj może wiesz coś na ten temat

Screenshot_2021-05-04-17-48-43-460_com.android.settings.jpg

2 minuty temu, rumot napisał:

Mój rom to MIUI Global 12.0.3 Stabilna v 12.0.3(RKFEUOR) i nie mogę wgrać innego z podanych tutaj może wiesz coś na ten temat. Podejrzewam że chyba muszę go odblokować i wgrać przez Fasboota.

Screenshot_2021-05-04-17-48-43-460_com.android.settings.jpg

Posted

Czyli tylko odblokowanie boota i wrzutka nowego softu, zostało mi jeszcze  3 godz do odblokowania , chyba zapodam Indonezję.

Już brandu nie ma  , wgrałem soft Indonezja bo zależało mi na nagrywaniu rozmów co wiadomo w UE jest zablokowane.

Screenshot_2021-05-04-23-58-51-240_com.android.settings.jpg

Nie piszemy posta pod postem, korzystamy z przycisku edycji posta /pkonrad

Posted (edited)
1 godzinę temu, Morowiec napisał:

Nie mogę przeprowadzić ota wyskakuje błąd 

Screenshot_2021-05-11-08-10-55-714_com.android.updater.jpg

Ja robiłem na szwajcarii , wszystko przeszło ok , 12.0.15.0

@pkonrad

Na szwajcarii nie mam tego OTA  12.0.16  widzę że ma tylko 122 MB to jakaś jest poprawka do tego ??

Edited by blejdzik
EDIT
Posted
Ja robiłem na szwajcarii , wszystko przeszło ok , 12.0.15.0
[mention=38880]pkonrad[/mention]
Na szwajcarii nie mam tego OTA  12.0.16  widzę że ma tylko 122 MB to jakaś jest poprawka do tego ??

MIUI V12.0.15.0.RKFMIXM Redmi Note 10 Pro Global Stable Release
Changelog:
-Other
Optimization: Increased system stability
Optimization: Reduced system lag

MIUI V12.0.16.0.RKFEUXM Redmi Note 10 Pro Europe Stable Release
Changelog:
-Other
Optimization: Increased system stability
Optimization: Reduced system lag
  • Thanks 1
Posted
10 godzin temu, Morowiec napisał:

Nie mogę przeprowadzić ota wyskakuje błąd 

Nie wiem, co chciałeś zrobić, mając zainstalowane xiaomi.eu... Nasza aktualizacja poszła już dzisiaj.

• Like 2
Posted (edited)
Dnia 4.05.2021 o 19:36, rumot napisał:

Czyli tylko odblokowanie boota i wrzutka nowego softu, zostało mi jeszcze  3 godz do odblokowania , chyba zapodam Indonezję.

Już brandu nie ma  , wgrałem soft Indonezja bo zależało mi na nagrywaniu rozmów co wiadomo w UE jest zablokowane.

Screenshot_2021-05-04-23-58-51-240_com.android.settings.jpg

Nie piszemy posta pod postem, korzystamy z przycisku edycji posta /pkonrad

Hej, możesz podesłać jakie twrp wrzuciłeś? Nie mogę znaleźć wersji do tego modelu 

Gdyby ktoś potrzebował

https://www.mediafire.com/file/1zticcwtu12mhdt/3.5.1-sweet-Note_10_Pro.rar/file

Edited by ohdaesu
Posted

Hej, czy działa Wam Android Auto na Redmi Note 10 Pro? Mam ten telefon od piątku, tyle, że brałem go z Orange i ma brand. Może w tym jest problem, że AA nie działa? 

Screenshot_2021-05-23-09-11-48-716_com.android.settings.jpg

Posted
13 minut temu, blejdzik napisał:

Jeszcze tego romu nie mam a jestem cały czas na szwajcarii , wyskakuje brak aktualizacji

Jaki masz soft? Czysty czy z brandem operatora? Ja mam z Orange i w ogóle żadnych aktualizacji..

Posted
6 minut temu, Jul3k napisał:

Jaki masz soft? Czysty czy z brandem operatora? Ja mam z Orange i w ogóle żadnych aktualizacji..

Oczywiście że bez brandu operatora , pobrałem paczkę zip z linku od @pkonrad zainstalowałem ręcznie i jest , na tą chwilę działa