Redmi Note 10 / 10 Pro
Subforums
-
- 1k
- 453
- 635
- 15
Aplikacje (13,777 visits to this link)
9 topics in this forum
-
- 2 replies
- 58 views
Witam, czy jest jakiś skuteczne rozwiązanie jak się pozbyć reklam w grach ?
Last reply by Morowiec, -
-
- 1 follower
- 0 replies
- 67 views
Od paru dni bateria leci mi szybko w dół. Jak wcześniej telefon potrafił wytrzymać mi pół dnia z graniem, tak teraz bez grania i odpisania od czasu do czasu 4h i jest 30%. Największe zużycie pokazuję mi galeria. O co może chodzić? Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka
Last reply by blacklolipop, -
- 1 follower
- 2 replies
- 597 views
Jakieś kilka dni temu zauważylem, że aplikacja systemowa "Aktualizacja aplikacji systemowych" wiesza się po jakimś czasie wyskakuje monit nie do końca wiadomo o co w nim chodzi. Jak jest u was?
Last reply by Kacper Skrzypek, -
- 1 follower
- 1 reply
- 176 views
Witam, Jestem od niedawna posiadaczem telefonu Redmi Note 10S Odkryłem po czasie, że po przyłożeniu ucha do górnego głośnika słychać słaby szum. Co jest dziwne, szum ustaje po wyczyszczeniu/zamknięciu wszystkich otwartych kart, nawet jeżeli otwarty mam jedynie kalkulator. Nie wiem co powoduje uruchomieniu szumu, pojawia się bez powodu. Próbowałem wstrzymać działanie różnych aplikacji, bez powodzenia. Po podłączeniu słuchawek do gniazdka jack szum ustaje, brak szumu zarówno w słuchawkach jak i w głośniku. Jeżeli ktoś ma podobny problem proszę o pomoc.
Last reply by Pitterro, -
- 0 replies
- 188 views
Cześć, mam problem jak w temacie. Miałem telefon w kieszeni i nachyliłem się żeby założyć buta. Wyprostowałem się i wyjąłem telefon a tam czarny ekran, nie reaguje na dotyk ani na przyciski (nawet na przytrzymanie blokady żeby zresetować). Po kilku sekundach zresetował się sam i od tego momentu nie działa mi czytnik. Nie mogę go w ogóle włączyć w opcjach. O co może chodzić?
Last reply by Theridrox, -
- 0 replies
- 275 views
Witam. Da się jakoś ustawić sortowanie alfabetyczne aplikacji, gdy nie korzysta się z szuflady aplikacji tylko wszystkie ikony są na ekranach głównych? Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka
Last reply by pitt_99, -
- 1 reply
- 1.5k views
Witam, od pewnego czasu posiadam telefon Xiaomi Redmi Note 10 pro. Wszystko działa bardzo fajnie ale czasami telefon nie przysyła mi powiadomień typu: dźwięk telefonu, SMS, Messenger itp. Jeśli jest rozwiązanie tego problemu to proszę o napisanie. Dodam że telefon był resetowany
Last reply by Netoper, -
- 1 reply
- 450 views
Witam Może ktoś miał podobnie i rozwiązał problem który mnie spotkał A mianowicie to przez noc bateria potrafi spaść nawet o 10 %. A gdy wchodzę i patrzę przez co to okazuje się że przez użycie sieć radio
Last reply by kiler35, -
- 1 reply
- 1.1k views
Cześć! Od wczoraj jestem posiadaczem RN10PRO, po przesiadce z umarłego Huawei P30pro. I już pojawiają się pierwsze problemy, przez które myślę, czy nie zwrócić urządzenia. Przede wszystkim problem z Android Auto. Inne telefony (wspomniany wcześniej P30pro, p20 czy Realme X3) bez problemu po podłączeniu kabelkiem w samochodzie uruchamiały Android Auto na ekranie radia. A ten nieszczęsny RN10PRO po podłączeniu kabelkiem nie daje żadnej reakcji poza ładowaniem. Zmieniłem na debugowanie USB w opcjach programisty, ale to nic nie pomogło. Kolejne rzeczy, które mnie denerwują to błędy w wyświetlaniu praktycznie wszystkiego w trybie ciemnym jak również brak dy…
Last reply by Misiuu21,